Vă deranjez cu o mică dilemă, la care doresc să primesc răspunsuri cât mai etice! Dețin un număr frumos de creații literare (poezii) proprii și aș dori să știu câte anume ar ...? (mai mult)
Îmi puteți recomanda câteva cărți de dragoste?
Am o problemă, şi trebuie să o rezolv pentru Bac. Nu ştiu să ma exprim la Română(cel puțin asta îmi zice profa) şi mă depunctează foarte rău pentru asta, ce să fac?
Ce cărți cu adolescenți știți?
Despre ce e audiobookul "Putere nemarginita"de Anthony Robbins? Cate ore are?
Am multe carti necitite si nu stiu pe care sa o citesc prima.Voi cum faceti?
Am multe carti necitite si nu stiu pe care sa o citesc prima.Voi cum faceti? Mai e cineva in situatia mea? Cum procedati? Dupa ce sa ma hotarasc?
Hey.Stie cineva in ce an a fost publicata carte "O viata sub semnul slujirii" de Marcela Gorcea?
Pentru cei care l- aţi citit pe Galswothy. Cum vedeţi voi dragostea pe care i- o purta bătrânul Jolyon Forsyte (bunicul lui June; al lui Holly şi Jolly) tinerei Irene? Era o dragoste corectă, ca...? (mai mult)
Vreau si eu o poezie despre ochi frumosi '
Explică în ce constă jocul Vrăjitroaca.
Pe ce site aș putea găsi cărți în spaniolă? Cărți pentru adolescenți, de dragoste, acțiune. Nu contează.
Buna, am nevoie de un nume bun pentru un ucigas, scriu o carte, am cautat deja pe net dar n-am primit rezultate bune, as vrea ca numele acestui ucigas sa fie in engleza. Multumesc.
Am o carte pe wattpad care nu prea are vizionari, am de abia 80 de vizionari si as vrea sa ma mai multi urmaritori. Daca vreti sa ma ajutati cititi povestea: https://my.w.tt/bXlknZN7RL As vrea...? (mai mult)
Aș vrea sa aflu daca aceasta carte exista tradusa in limba romana: The Long Hard Road Out of Hell. Cartea este scrisa de Marilyn Manson.
Ce credeți că o să cadă la Bac la română? (profil real, științe ale naturi)
Buna, voiam sa va întreb, deoarece ma tot contrazic cu cineva, cum este corect, ratați de genul, sau ratații de genul?
Acum ceva timp am găsit pe net o carte ce mi se părea foarte interesantă, ba chiar am putut să citesc și puțin. Mi- a plăcut, așa că am cumpărat- o, dar nu de pe internet. Singura problemă...? (mai mult)
Salut, imi poate recomanda si mie cineva niste carti bune?
Ce parere aveti despre urmatoarele carti : Camasa lui Hristos, Ben Hur si Quo Vadis?
Care este ultima carte pe care ati citit-o? :D
Cine a citit cartea "Calatoria"de Brandon Bays? Ce parere v-a facut? V-a ajutat? Ce impresie v-a lasat lectura ei?
Ce cărți trebuie sa citesc la vârsta de 30 de ani?
ma poate ajuta cineva cu cateva carti de limba germana? vreau sa invat germana si nu stiu ce sa cumpar, nu vreau ceva scump adica pana 150 lei si sa am si gramatica si fraze si etoate, ceva...? (mai mult)
Salut, TPU. Acum mult timp am inceput sa citesc o carte intr- o librarie care mi- a placut foarte mult, nu am avut timp sa citesc foarte mult, iar am si uitat numele sau autorul cartii. In carte era ...? (mai mult)
Cine a citit "Calatoria"de Brandon Bays? Chiar functioneaza? Ce parere v-a facut?
A citit cineva cartea 13 r w? Eu am văzut si serialul si nu stiu daca mai are rost sa o citesc))
as dori sa citesc o serie de carti de care dasem la un moment dat dar nu mai stiu cum se numeste. Mi se pare ca era fantasy sau pe acolo iar copertile cartilor aveau toate o femeie ce tine in...? (mai mult)
V-a placut seria "Fluturi"?(Irina Binder) Ati citit si volumul 3(ultimul)?
Vreo opinie cum sa scrii o carte?
cine imi poate recomamda carti asemanatoare cu cea scrisa de Eliade, Nopti La Serampore, (asemanatoare din punct de vedere al misterului, intamplarilor, religiei(samana) Amerindienii).
Ce carte de-a lui Jules Verne v-a placut?
Încerc de ceva timp sa cumpăr colecția Triplu H. Am citit primele 10 capitole pe wattpad si vreau sa o continui, totuși nu o gasesc deloc. Are cineva varianta pdf? Stiti unde o pot...? (mai mult)
Cartile lui Jules Verne sunt exclusiv pentru copii sau pot fi citite si de un adult? Sunt bune si pentru cei care nu sunt copii sau nu sunt? Jules Verne a scris pentru orice varsta sau doar pentru...? (mai mult)
In cartea Stapanul inelelor fratia inelului de la editura rao scrie asa paranteza C.C. numar si nu stiu ce inseamna.
Cum vi se par discursurile lui JOHN C. MAXWELL?
Arterele mijlocii contin mai multe fibre...
Hei, am si eu o intrebare pentru cei care au citit Iubire periculoasa de Georgiana Sandu. Nu am putut continua cartea si nici nu voi putea prea curand pentru ca nu locuiesc in Romania. Stie cineva daca...? (mai mult)
Am nevoie de o poezie în care să fie adaptat subiectul bunicii grijulii asfel:in fiecare dimineata(cand copii vin la școală) și la amiază (copii pleacă de la școală), ei ii conduc si ii protejează...? (mai mult)
Buna, ce trebuie sa cuprinda mai exact metodologia unei lucrari de cercetare?
Era un site, online, in care primeai cate o descriere (in engleza) de la o carte, fara sa ti arate titlul, autorul si coperta din prima, ci dupa, daca te interesa. Stie cineva despre ce vorbesc? ...? (mai mult)
La ce ajuta si ce sunt cartile de dezvoltare personala?
Care este alintul cuvântului,, concurs"?
Voi va propuneti sa cititi carti, mai mult? Cate carti ati citit pana acum? Si cate carti aveti in biblioteca personala?(curiosity)
Imi poti da modul principal de expunere al poeziei Azi e zi intai de mai De Mihai Eminescu. Primul corect castica FUNDA. Spor.
Yee(Salut)! Cam cat ii lua in medie lui Jules Verne sa scrie o carte de a sa?
Cum ați reacționa dacă ați călători într-o altă lume, unde singurul lucru diferit este înlocuirea voastră cu privire altă persoană se gen opus
Anul acesta m- am hotarat sa colectionez toate cartile autoarei Sandra Brown. Imi lipsesc doar doua carti pe care le caut de doua luni si nu le gasesc: "Ricoseu" si "Juramantul uitat". Stie cineva...? (mai mult)
Este vreo asemanare intre Blaga si Nichita Stanescu? https://www.youtube.com/watch?v=zhM09loP2sI
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Iepurijg întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!