Cand eram copil am descoperit o bucată dintr- o carte. Un roman după toate aparentele, despre daci, după cucerirea romana, stiu ce se vorbea de o rascoala, dar nu stiu daca cea de la moartea lui...? (mai mult)
Va rog frumos, imi puteti creea o poezie scurta de 2-3 versuri dr dragoste pentru o fata pe nume Miruna?
Carti care te mangaie pe suflet?
Am nevoie si eu de o descriere subiectivă a palatului culturii. Vă rog.
Buna Am nevoie de o poezie despre bunici cu rima Urgent! Vă rog cine mă poate ajuta
Am nevoie de ajutorul vostru! Caut cartea lui Dan Brown Origin in pdf, sau daca este in audio, atunci va fi super tare! In română :) Mersi mult anticipat!
Poeziile mele sunt bune? https://www.wattpad.com/story/142393946-univers
Cine iubeste literatura, va invit sa va inscrieti pe grupul de pe Facebook, , Carti fara pereche" si impreuna sa marim acel grup. Este vorba de grupul care in prezent are mai putin de 500 de membri,...? (mai mult)
URGENT: care sunt anii perioadei postbelice? și primul volul din Moromeții (1955) este interbelic sau postbelic, la fel ca cel de-al doilea? Am mare nevoie de răspunsuri azi
Povestea lui Harap Alb este nuvela? Funda!
Îmi puteți recomanda niște romane bune de dragoste, de genul "Mândrie și prejudecată"? :)
Hei Stie cineva un magazin de benzi desenate care sa livreze prin posta/curier?
Am scris din greseala la simulare autor in loc de narator este f grav? Cat ar putea sa scadă?
Spuneti-mi si mie care considerati ca este cea mai frumoasa si romantica carte a autoarei Sandra Brown. FUNDA
La o olimpiadă de română cu tema: Lectura ca abilitate de viata ce ați putea scrie?(dacă se poate să dați câteva exemple, să formulați câteva idei așa mai originale)
Vreau si eu un link de unde pot lua rezultatele la olimpiada de limba si literatura romana 2018 (O.L.L.R) faza judeteana Buzau as vrea. Repede va rog!
Care e definitia definitiei?
Imi poate spune cineva care sunt curentele literare care au fost studiate pana in clasa a 11-a? Dau funda
Ce credeti ca se va da maine la simulare la romana?
Cum se scrie corect s - au, sau?
Buna seara TPU! Aceasta intrebare este adresata doar celor care au BAC anul acesta(2018) si simulare la Limba si Literatura Romana maine(19/03/2018). Ce credeti ca o sa pice maine la avand in vedere...? (mai mult)
Pentru simularea de luni la Romana de clasa a 11-a este posibil sa vina Alexandru Lapusneanu la subiectul III? As vrea sa stiu caci diriginta mea spune ca nu dar alti profesori spun ca da.
Cum e cartea "Putere nemarginita"de Anthony Robbons sau audiobookul cu acelasi nume? Merita cumparat? Le-a incercat cineva?
Imi poate da cineva un link de la carte Jocurile Foamei 1 pdf (gratis)?
Ce inseamna: Cuvinte care trimit la spatiu si la timp? Am tema sa le iau din DL Goe si nu inteleg ce inseamna.Ma puteti ajuta?
Buna, ce stiti despre cartile Assassin's Creed? Au ceva legatura cu jocul sau sunt ca filmul acela.Al doilea joc din serie a fost preferatul meu si as vrea sa imi iau cartea, se numeste Renasterea, ...? (mai mult)
La ce se refera exact expresia "lupta de culise"?
Este adevărat că past perfect continuous în engleză se mai poate traduce cu mai mult ca perfectul, perfectul compus sau imperfectul din limba română? Am aceste traduceri și în dicționar luat...? (mai mult)
Dintre urmatoare carti de E.M.Cioran :, , Lacrimi si sfinti"; , , Amurgul gandurilor"; , , Despre neajunsul de a te fi nascut"; , , Cartea amagirilor" care e cea mai profunda, incitanta, interesanta,...? (mai mult)
Am un coleg care care da din joi in pasti pe la scoala si cand da trebuie sa fie ascultat, va dati seama ca n- are note. Dar eu nu inteleg cum copilul ala (Bine, are 19) desi se "destrabale" si sta ...? (mai mult)
Am făcut o mare prostie la olimpiadă. Se specifica o dată pentru redactarea unei pagini de jurnal și eu am pus altă dată. Se poate considera semn? Dacă e semn îmi anulează toată lucrarea...? (mai mult)
Cand se scrie "mi-e" si "mie"?
A citit cineva "Sub aceeasi stea" de John Green? Cum vi s-a parut? Ce impresie v-a facut? Merita citita aceasta carte?
Ce-ar trebui sa invat pentru simulari clasa XI-a la romana care romane, basm? Drame?
Hei! Ce gen de cărți vă place să citiți?
Voi aveti o anumita "ordine" in care cititi carti? Ma refer daca alegeti un autor in functie de perioada/biografia sa si incepeti sa ii "disecati" toata opera, sa ii cititi toate cartile SAU cititi...? (mai mult)
Cate sunete are cuvantul brotaci? Iul soptit se numara?
Ce vă determină să achiziționați o carte?
Salut, stie cineva ce opere/scriitori intra la simularea de pe 19.03. 2018 la romana?(clasa a XI-A).
Credeți că aș putea citi Concert din muzică de Bach, de Hortensia Papadat- Bengescu, fără sa citesc Fecioare despletite înainte? Fără spoilere, vă rog. Și dacă se poate să răspundă...? (mai mult)
Îmi poți trimite și mie te rog vol 1 și 2? Adresa mea e oana.huruiala@yahoo.com. Mulțumesc!
Ce credeti ca va pica anul acesta la romana, la bac? Ma refer la partea a 3a?
Am gasit aceasta poveste pe Wattpad și nu știu oare merita sa o citesc? Se numește Dragoste pentru vloggeri și e scrisă de LoveFamily321.Va întreb fiindcă nu vreau sa imi pierd timpul inutil...? (mai mult)
imi puteti spune va rog functiile sintactice si cazurile studiate pana in clasa a -7a va rog frumos! !
Ajutor! Nu pot sa învăț la Limba Română in clasa a 6- a! Țin sa Menționez ca astăzi avem test din pronume si nu știu ce sa fac! Trebuie sa învăț pronumele reflexiv, demonstrativ, personal,...? (mai mult)
Hei! Am citit pe Wattpad o carte faina. Era vorba despre o fata care era la liceu si avea o fire energetica, era fericita, copilaroasa. Locuia cu bunica ei. Intalneste un baiat de care se indragosteste...? (mai mult)
Ce credeți ca pica luni la simulare clasa a 12-a uman la romana?
Hei, la filo se mai fac partile de gramatica? Ce medie minima trebuie sa ai pentru a intra la acest profil?
Sunt clasa a 8-a si tot aud ca trebuie a citesc anumite carti pentru examen. Însă nu stiu ce. Îmi puteti spune voi?
Ce credeți că pică la simulare la bac? ...profil:real Multmesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!