Stie cineva de unde pot sa descarc cartea calatori extracorporale pdf gratis?
În prologul unei cărți poate exista un foarte scurt dialog?
Am un proiect la istorie cu joc de rol la familia romana antica. Vreau sa va întreb dacă în Roma Antica au existat femei văduve care își cresc copiii?
Salut, stie cineva o carte buna care sa contina toate eseele pentru bac? Pentru profil real. Multumesc anticipat.
Suferința sau existența precară a scriitorului este sau nu benefică pentru opera sa? De ce?
Puteți să-mi povestiți despre pioneri?
Ce trebuie sa invat pentru sub II la romana? Nu mi s-a spus nimic, sincer... (mai exact as vrea programa in care mi se mentioneaza ca trebuie sa invat aia, aia si aia)
Unde pot gasi o carte cu poeziile lui Eminescu traduse in limba italiana?
Hei, cine îmi recomanda niște cărți cu citate in ele. Nu știu cum sa zic. De ex cum era in cel mai iubit dintre pământeni "unde dragoste nu e nimic nu e" sau hamlet "a fi sau a nu fi..."(am cartea...? (mai mult)
Heey. Aveti cumva cartea "Triplu H 1 sau 2" de Corina Cindea în format pdf? :D Sau e cineva amabil şi vrea să îmi scaneze si mie de la capitolul 10 încolo, daca o are cineva.
Din câte sunete este format cuvântul orasului?
Ce liceu din Bucuresti se trece usor fara a fii nevoit sa invat foarte mult si pe ce profil?
Îmi poate explica cineva pronumele reflexiv? Nu îl înțeleg chiar deloc. Îmi trebuie cât de repede posibil.
Isi aminteste cineva cum se numeste cartea? O familie de evrei cu un baiat pe nume max, prieteni cu o printesa rusa pe nume irina incearca sa fuga din Germania nazista.irina ii ajuta sa fuga dar ramane...? (mai mult)
Stie cineva in ce zona sau originea melodiei la oglinda de George coșbuc ????????????????????????☺☺☺
Imi poate da cineva un model de test morometii volumul 2 NU 1? O poza cu un model sau cel putin cateva intrebari sa vad daca stiu sa raspund. Ofer funda!
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le- a incercat cineva? Ce impresie v- au facut? Merita cumparat si citit/ascultat? Despre ce e vorba la modul general?...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Usa secreta catre succes" de Florence Scovell Shin sau a ascultat audiobookul cu acelasi nume? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat? Cam despre ce e vorba? Merita citita, ascultat?
Tecuci, Județ Galați asta se afla in moldova spuneti-mi va rog unde traieste bogdan hriscu la limba romina trebuie
Bună, dragii mei! Am o întrebare foarte importantă, cum aș putea să excelez la Olimpiada de Limbă și Literatură Română? Nu mă prea pricep la eseul structurat, mă poate ajuta cineva cu niște...? (mai mult)
Hei lume, exista careva care are seria de carti,, Îngerul nopții,, scrisa de Becca Fitzpatrick si vrea sa vanda cartile?
Cartea sau audiobookul? Ce ati alege?
Salut, vreun link cu carte tata bogat tata sarac in pdf, sa fie cartea intreaga. Sti cineva cate pagini are aceasta carte?
A citit cineva cartea "Usa secreta catre succes" de Florence Scovell Shin sau a ascultat audiobookul cu acelasi nume? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat? Cam despre ce e vorba? Merita citita/ascultat?
Care este diferenta dintre "Azi" si "Astazi"?
Buna seara, stie cineva unde pot gasi Volumul 3 din Cronicile Wardstone, mai exact Secretul Vraciului? Din Romania daca se poate.
Cum se scrie corect: Un prieten de-al meu a venit la mine. sau Un prieten de-ai mei a venit la mine?
Aveti vreo idee daca volumele 5 si 6 din seria Tunele au fost traduse, si daca stiti unde le-as putea gasi?
Buna TPU sunt clasa a 11 a la profil tehnic si va rog sa imi ziceti operele la romana din care voi da simulare,nu gasesc pe internet, nu inteleg.Dau funda
Isi aminteste cineva? O carte cu subiectul :o familie de bancheri evrei impreuna cu o printesa din rusia refugiata:irina/ intirzie sa plece din Germania nazista. Am citit.o in urma cu vreo 20 ani.ma ...? (mai mult)
Sunt in clasa a VII a. As vrea sa imi răspundeți la urmatoarele intrebari: 1. Ar trebui sa ma gandesc inca de pe acum la ce liceu si ce profil sa dau? 2. Voi din ce clasa v- ati gandit la asta? ...? (mai mult)
Dupa cum stiti vin simularile pentru bacalaureat. Sunt clasa a 11- a si nu m as stresa asa tare daca n as avea profa pe care o am de romana. In fine faza e ca eu nu sunt cu invatatul invat destul de rar...? (mai mult)
Carti romantice subiect razboi si fuga evreilor din Germania Stie cineva?
Ajutor..caut un roman in care e vb despre fuga unor familii de evrei bogati si o printesa rusa irina, din germania.in urma razboiului supravietuieste doar copilul ce se reintilneste dupa razboi cu printesa...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva cu niste informatii despre sultanul rege Hassan din Cairo Egypt care a construit moscheea albastra, este un faraon din timpuri vechi cu piramide. As vrea poze cu el si cu...? (mai mult)
Grupurile ce,ci,ghe, ghi etc...sunt luate In considerare doar daca sunt la inceput de cuvant?
Cum sa scot cartea pescarului casa o pun la vanzare cum o scot
Audiobookul "Putere nemarginita" de Anthony Robbins este varianta rostita audio la cartea tiparita cu acelasi nume? Sau este altceva? Sau este unul si acelasi lucru?
Hey! Ma- m apucat acum 2- 3 saptamani sa fac o carte pentru copii si tot stau mult sa gasesc poze pentru ea.Pe google caut "desen copil" si nu imi da un copil desenat, imi da un desen facut de un copil.Stie...? (mai mult)
Stie cineva un site unde pot cumpara o carte care sa contina o multime de citate de dragoste, viata ale unor persoane celebre sau din alte carti?
Buna, cine poate sa imi trimita si mie in format pdf cartea Triplu H volumul 1?
La simularea! Daca nu găsesc buletinul, și vin cu certificatul de naștere, are ceva!
Care sunt părțile de vorbire! Maine am simulare la romana!
Maine este simularea la evaluare nationala limba romana, stie cineva cu ce trebuie sa ma prezint acolo? (foaie, pix sau ce?)
Audiobookul "Putere nemarginita" de Anthony Robbins este varianta rostita audio la cartea tiparita cu acelasi nume? Sau este altceva?
Buna, caut o carte : Nature, Man and Woman de Alan Watts, dar sa fie in romana, pe orice format
Este corect gramatical în engleză spus în felul acesta? Ex nr 1 l wish l were a doctor but l don't have money to study more. Mi- aș dori să fiu doctor dar, nu am bani să studiez mai mult. ...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva cum se traduce in engleza "intunericul se ridica"?
Numiti personajul din Dumbrava minunata, care a rostit fraza de ce ai inlemnit? nu intelegi ca daca o mai vad o clipa treduie sa chemati doctorul?
știți dacă se dau nuvela și schița la simularea pentru evaluarea națională, pentru clasa a opta? Sunt foarte nedumerit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.