Hey. Stie cineva unde gasesc cartea Flori in par in pdf?
Salutare TPU, poate sa-mi zica cineva un site unde pot citi cartea regelui Arthur? de preferat toate capitolele, nu conteaza daca este in romana sau engleza.
Ce opere se dau la simulare in clașa a 8-a (2018)? DAU COROANA
Buna! Imi puteti spune ce sa recapitulez pentru simulare(clasa a8a) la limba romana. As vrea sa stiu mai exact ce specii literare si ce mai da pe langa daca se poate! Multumesc, o zi Buna!
as vrea si eu sa stiu care sunt toate formele in care poate fi explicat rolul virgulei, de exemplu cand iti da in text rolul virgulei in secventa:, , Domnule optician, am venit sa- mi dai o ...? (mai mult)
Buna,TPU! Știți unde pot găsi romanul lui Peyami Safa,Fatih Harbiye, tradus in română sau in engleză? De preferabil online. Mulțumesc mult!
Buna, TPU! Mi- ati putea spune, daca va rog mult, un site de unde pot descarca gratuit romanul lui Peyami Safa, Fatih Harbiye(engl. From Fatih to Harbiye or In Between) in romana sau in engleza? Am ...? (mai mult)
Care este diferenta dintre "Zic" Si "Spun"?
Nepoate se traduce cumva din tiganeste?
La evaluarea nationala din clasa a vi a se pune in catalog?
Vreau sa citesc cărți în pdf. Cine are cărți interesante rog sa mi le transmiteți pe posta electronica. nnff. iitt@mail.ru Mersi!
Buna TPU vrau sa spuneti niste carti bune citite de voi am 14 ani.(am citit Sven Hassel, Aghata Christie, Harry Potter, Hendrik Willem Van Loon Istoria Omeniri actualizata de Robert Sullivan,...? (mai mult)
Pe ce site aș putea să găsesc în pdf cartea "Broaște" de Mo Yan în engleză sau în română?
Https://my.w.tt/GyeqeHEPVK Ce parere aveți? Sa mai continui?
Care sunt marcile e-ului liric din textul,, De ce in al meu suflet" de Mihai Eminescu. Va rog sa ma ajutati, e urgent!????????
E de incredere achizitionare unei carti de pe internet?
Eu stiu engleza binisor, dar vreau sa invat mai mult, sa invat fraze si cuvinte noi si mai grele, dar sut clasa a 7- a si profesoara se limiteaza cu putin.De asta spun ca vreau sa ajung foarte...? (mai mult)
Dupa parerea voastra ce credeti ca ar putea pica la evaluarea nationala clasa a 8- a? Ma refer la demonstratii, stiu ca totul poate fi imprevizibil si pana la urma trebuie invatate toate, ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra ce credeti ca ar putea pica la evaluarea nationala clasa a 8-a? Ma refer la demonstratii, stiu ca totul poate fi imprevizibil si pana la urma trebuie invatate toate
Hei! As avea o intrebare pentru cine a mai cititit filosofie. Nu am citit niciodata desi as vrea doar ca nu stiu cu ce carte sa incep. Ce imi recomandati? Am auzit de filosofia lui Blaga, pare interesanta...? (mai mult)
Știe cineva un site de unde pot descărca gratuit cartea Persy Jackson si Cursa Titanilor (volumul 3) în română în format PDF?
Îmi poate recomanda cineva, cateva carti de psihologie care sa ma ajute " să citesc comportamentul oamenilor", ceva legat de relații, autocunoaştere?
La profesionala iti trebuie admitere?
Audiobookul "Putere nemarginita" de Anthony Robbins este varianta rostita audio la cartea tiparita cu acelasi nume? Sau este altceva?
Cate capitole are Maitreyi?
Nu stiu ce sa citesc dintre cartile Jane Eyre, Shogun sau Apel din necunoscut. Ati citit vreuna dintre ele? ce parere v-a lasat si ce subiect abordeaza?
Cum e cartea "Trezeste uriasul din tine de Anthony Robbins? A citit-o cineva? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat?
Cum e cartea "Putere nemarginita"de Anthony Robbins? A citit-o cineva? Ce impresie v-a facut? V-a ajutat?
Care este diferenta dintre metafora cu un termen si metafora cu doi termeni?
Spune-ti-mi 2-3 carti bune de psihologie si 2-3 de dezvoltare personala va rog.
am o mareeee problema! Profa de istorie ne- a pus sa citim pana lunea aceasta CAVALERII MESEI ROTUNDE.Si efectiv nu am gasit cartea la biblioteca si nu stiu cum sa fac acum.Am cautat zeci de ...? (mai mult)
Care este forma lui,, mărțișor" la plural articulat cu articol nehotărât?
După părerea voastră, ce tip de rimă sună cel mai bine: împerecheată, încrucișată, îmbrățișată sau monorima?
In cat timp cititi 40 de pagini, dar 50? Puteti sa imi spuneti cu exactitate? as vrea sa vad mai multe pareri ca sa fac o medie.
Salut, imi puteti spune librarii online care ofera transport gratuit cartilor sau care au reduceri mari? Multumesc
Trebuie pana duminica sa scriu o scrisoare mamei, care se afla peste hotare (concurs raional), dar sunt in pana de idei... AJUTOR... am nevoie de idei principale, pe care mai apoi o sa le...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca la Simularea de la Bacalaureat la Subiectul 3 se dau doar poezii sau se da si proza?
Faceti- mi va rog o lista cu toate seriile de carti pe care le- a scris Erin Hunter.Dar absolut toate, nu conteaza ca unele nu sunt traduse inca in romana. Dau funda celui mai complet si rapid...? (mai mult)
Am terminat de curand GOT si vreau sa ma apuc de carti, dar am o dilema. care e diferenta dintre cele 2 pachete de carti? https://m.emag.ro/pachet- urzeala- tronurilor- 9786065796119-...? (mai mult)
Ce argumentări trebuie sa învăț pentru,, Evaluare Națională"
Extrageți din secțiunea cosmogonica a poeziei "Scrisoarea 1" imaginile artistice care definesc inceputul si sfârșitul universului. Identificați fragmentul in care este definit timpul.
Hei,îmi recomanda cineva niște romane de dragoste?:)
Ce pot să spun despre Mihai Eminescu ca filolog?
as avea nevoie de ajutor.Imi poate spune cineva niște expresii cu cuvintele,, ochi" Și,, picior".V-as rămâne recunoscătoare!
Ma ajuta cineva cu cartea "Masti si secrete - Corina Cindea" in format pdf? Multumesc!
As vrea sa stiu unde as putea gasi cartea God shaped hole de tiffanie debartolo. Mersi!
Ce site-uri gen 101 books mai cunoasteti? Un site de unde se poate dawnloada cartea...
Cum este corect sa scrii: "masa" sau "ma-sa"?
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le-a incercat cineva? Cum vi s-a parut? V-a ajutat?
Cum invat mai repede lectia Substantivul clasa VI- a?. Maine ma asculta deoarece cica m- a prins cu fituica sub test cand le strangea dar eu cu panica am uitat sa imi bag in ghiozdan foaia de pe care am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?