Cei mai activi useri din categoria Literatură pe 24 Noiembrie 2024 sunt:
Ce cărți horror credeți că merită citite? Nu am citit de mult un roman horror cu adevărat bun, recomandați- mi voi niște romane care v- au impresionat. Prefer cărți care să- ți facă pielea...? (mai mult)
Când va fi publicată cartea Eroii Olimpului 4, casa Hades (Rick Riordan) -în limba română? Dau funda!
Ce părere de cartea "Trezeste uriasul din tine"de Tony Robbins? Ce impresie va lăsat cartea? Va ajutat?
Cat de mult ajuta cartile motivaționale și de dezvoltare personala?
Buna! Are cineva cartea acesta in format pdf https://www.libris.ro/psihosociologia- publicitatii- septimiu- chelcea- PUN978- 606- 26- 1339- 6- - p24258892.html Imi trebuie doar cateva capitole, nu toata...? (mai mult)
Descrierea se concentrează pe cum arata obiectul sau pe cum este perceput acesta în mod subiectiv?
De unde pot cumpara, daca exista on line in limba romana (nu stiu titlul in limba romana)cartea The Last Convertible scris de Anton Myrer?
Salut! Din 2018 de cand am absolvit liceul desi zilnic citesc sau ma uit la videoclipuri in limba engleza pe Internet nu prea am mai vorbit in limba engleza si nu prea mai reusesc sa vorbesc la fel de ...? (mai mult)
Salut TPU! Ce carte scrisă de un autor asiatic credeți că e cea mai bună?
Salut! Știe cineva o librărie din Iași în care găsești orice carte vrei și mai găsești și în plus? Practic vreau sa nu mă duc degeaba. Iar pentru o fată (cea mai bună prietenă) care este...? (mai mult)
Salutare, am fost admis la facultatea de litere cu forma de învățământ id(la distanță) dar nu știu absolut nimic despre facultate nici cum sunt semestrele nici ce va trebui sa fac nici cum să ...? (mai mult)
Ce personaj dintr-o poveste ar putea fi ăla îmbrăcat într-un sarafan verde și încălțăminte roșie?
Bună ziua! Ați citit Old Yeller/Cujo? Ce impact a avut asupra voastră? Pe mine m-a determinat să realizez cât de importante sunt serviciile sanitar-veterinare și de sănătate publică. :D
Salut! Stie undeva unde pot sa vand rapid carti rapid? Carti Basically overused cum e seria harry potter
Atunci când trebuie sa scrii un text cu introducere, cuprins și încheiere, ai nevoie mereu de aliniate? Gen când începi introducerea incepi cu aliniat, dupa, cand începi cu cuprinsul tot trebuie...? (mai mult)
Știe cineva cuvinte mai complexe pe care le-aș putea folosi, nu doar în compuneri, dar și în vocabular? Dacă da, puteți să îmi dați câteva?
Salut! Are cineva poezia Dracii de Puskin? O tot caut si n.o gasesc integral
Buna.Va rog sa imi dați niste argumente cu privire la importanta regulilor intr-o societate.
-Aveți conturi pe aplicații de audio bookuri? Cun vi se par? Ce recomandați?
Bună tuturor, am o întrebare importantă, sunt clasa a 10 a și am început sa citim cărți pentru examenul de Bacalaureat, as dori un site bun pentru găsirea cărților precum Moara cu Noroc, ...? (mai mult)
Ce ziceți, Profesionala sau Liceu?
Salut! Poți să intri de la o școală profesională la liceu fara sa dai diferente?
A citit cineva Ritualul Sarpelui de Aby Warburg?
Buna, are cineva cartea de retete a lui Nicolas Aesthetics?
Ce ziceti de cartea de retete a lui Nicolas Aesthetic, merita cumparata?
Buna. nu stiu daca ma poate ajuta cineva, insa eu incerc. Am citit cu mult timp in urma o carte si nu reusesc sa imi maia duc aminte cum se numea. Ideea este ca incepea cam asa. o fata care s- a mutat...? (mai mult)
Ce club de carte cunoasteti in Cluj? Si ce carte a fost propusa pentru citit in aceasta saptamana in acel club?
Cateva recomandari de carti psihologice?
Bună,are cineva poezia în căutarea basmelor pierdute de nina cassian?
Este buna cartea Cosmos de Carl Sagan pentru inceput eu fiind un pasionat amator de astronomie si astrologie?
In clasa a V-a la istorie iti trebuie caiet mic?
Salut, TPU! Are rost să citesc cele 1000 de pagini ale celor 2 volume ale cărții "Moromeții"? Ar trebui să citesc doar primul volum, întrucât am auzit că pe al doilea Marin Preda l- a scris la...? (mai mult)
Salut, TPU! Ambele volume ale romanului "Moromeții" Sunt scrise de Marin Preda sau doar primul? Auzisem undeva că el a scris doar un volum, și că după a abandonat roman, că să scrie altă carte,...? (mai mult)
Hey. Puteti sa-mi spuneti si mie unde pot gasi carte Pana la ultima suflare volumul 3 in stoc. Dar sa fie in stoc va rog ca am vazut multe site-uri in care nu mai e in stoc. Multumescc
Buna! Unde pot găsi in stoc cartea Pana la ultima suflare volumul 3 de Jennifer L. Armentrout in stoc? Va rog sa fie in stoc! Mulțumesc!
As vrea sa citesc o carte buna a unui scriitor roman conteporan. Ce imi recomandati? Si ce parere aveti despre cartea Jane Eyre?
Ma puteti ajuta cu personajele cartii Scânteia Neîmblânzită? Mulțumesc!
Ideile principale la legendele olimpului- volumul 2 (eroii)…cine ma poate ajuta va rog!
Care este cartea voastră preferata de pana acum?
Am citit demult o carte și încerc să îmi aduc aminte titlul însă nu reușesc... Țin minte că începe cu o povestire din trecut, cum că o femeie din Salem a fost acuzată de vrăjitorie, dar...? (mai mult)
Salut. Aveti careva cartea Dan Sava Semaka - Psihologia maselor la scaune? Si va rog daca mi-o puteti trimite. In format pdf. Mersii.
A citit cineva "Despre creierul femeii si alti demoni"? A Sofiei Nadejde?! Pareri?! Multumesc tare mult! Dau funda!
Bună, știe cineva niște cărți in care cineva iubește în secret/în tăcere pe o persoană de sex opus? Ceva în genul "Nebun de iubire" de Marie Force, dar să descrie în detaliu timpul in care...? (mai mult)
Care este echivalentul în limba Română pentru numele William?
Cum vi se pare "Cele cinci limbaje ale iubirii", cartea?
Salut, am nevoie de poezii lungi în care se vorbește despre soarta omului, necazurile, neplăcerile sale, doar că prin animale/păsări. La sfârșit să fie o morală. Poate cunoașteți ceva, ...? (mai mult)
Buna! Ce carti fantasy/thriller/mistery/ romance recomandati pentru adolescenti? O zi frumoasa tuturor!
Buna! Ce carti recomandati pentru adolescenti?
Salut TPU! De curand m- am apucat sa citesc carti pentru a ma dezvolta din punct de vedere intelectual deoarece consider ca am un vocabular limitat, citesc mai incet decat alte persoane, duc lipsa de...? (mai mult)
Bună! Cine poate să mă ajute cu ghidurile de pe site-ul fiibarbat.ro, vă rog!? Sunt foarte scumpe și nu mi le pot permite!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Maria246 întreabă:
Curiosul999 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Ollyshor întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...