La ce varsta poti citi cartea De vorba cu Emma?
Îmi poate arată cineva un link spre un site cu teste despre balada?
Știe cineva un site cu teste despre balada?
Cine mă poate ajuta cu un link de unde să pot descărca gratis romanul "My dilemma is you volumul 3". L-am găsit pe scribd dar lipsesc foarte multe pagini. Mulțumesc! Dau fundița.
Intr- un roman tradiționalist se pot adauga mici povestiri din alte tari, ce nu au rol de a schimba romanul? Iar ordinea cronologica a acestor povesti merge? Gen un taran povesteste despre fostul rege...? (mai mult)
Intr-un roman traditionalist se respecta ordinele cronologice?
Cine are în PDF cartea"Hronicul Găinarilor " de Aureliu Busuioc? Am nevoie urgent.
Ce ar putea simboliza folosirea unui cod lingvistic diferit fata de cel obisnuit? Vreau semnificatii, nu definitii de pe google Multumesc!
vreau sa- mi iau un caine pug asa dar vreau a stiu cat mai multe despre el! 1. Daca vreau sal plimg pe la tara sau pe drum daca vede alti caini cum reactioneaza? 2. Daca vreau sa iau dau...? (mai mult)
Salut, as vrea si eu sa va intreb cum anume as putea publica o carte in romana atat online (Ebook) cat si in varianta fizica. Cartile pe care vreau sa le scot sunt de tip roman sau nuvele proprii cat...? (mai mult)
Unde pot găsi de cumpărat sau citi volumele 5- 8 din Vampirii din Morganville? Dacă ar vrea cineva (din Bacău) să îmi împrumute volumele, ar fi și mai bine. Am căutat pe multe site- uri...? (mai mult)
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le-a incercat cineva? Cum vi s-a parut?
Ce alte formule finale stii in basmele citite (in afara de a fost odata ca niciodata)?
Cum se numeau părinții fraților Jderi și care erau numele fraților Jderi?
Ce parere aveti de"Putere nemarginita" de Anthony Robbins?(cartea sau audiobookul).Le-a incercat cineva?
Daca poeziile tablouri de natura sunt pasteluri, poeziile de dor sunt doine, peziile cu morala sunt fabule, s- a.m.d, poeziile lui flick, despre politicieni, despre cocalari, etc. au si ele o categorie?...? (mai mult)
Salut. Cine ar putea sa i-mi recomande un blog ceva de genul unei agende personale unde poti sa scrii trairi sau povestiri in anonim? Ofer fundita
Imi recomandati si mie niste carti, sa le gasesc pe Google Play si gratis eventual?
Tot aud la scoala, de la profeosri, pe internet expresia: Curu' bate gura. La ce se refera aceasta expresie?
Am si eu nevoie de o poveste de dragoste subiectivă (din perspectiva baiatului). Mulțumesc anticipat, dau FUNDA.
Merita citita cartea :"Mananca,roaga-te, iubeste"de Elizabeth Gilbert? Este frumoasa cartea? A citit-o cineva?
Ce culegeri sau carti de romana bune mi-ati recomanda pentru academia fortelor tereste?
Cum se scrie? " Mă-ta " sau " măta "?
Heei TPU! Recomandati-mi si mie niste carti SF gen "Harry Potter", "Percy Jackson si Olimpienii"
Dacă am povestit intr- un fel dramatic amuzant si poetic in scris o intamplare din viata mea, cum aș putea să mă exprim la final, să fac referire la faptul că am folosit si persoana I- a și persoana...? (mai mult)
Buna! Vreau si eu sa imi spuneti niste carti pe care sa le pot intelege - am 14 ani. As vrea sa imi spuneti carti din literatura romana, din care sa dau la bac. Multumesc anticipat!
Mie, in general îmi place Romana, doar ca nu înțeleg o chestie. Când învăț o lecție, intr- o săptămâna, doua uit despre ce e vorba, dar dacă o repet îmi aduc aminte.(sunt clasa...? (mai mult)
Merita citita trilogia "Fluturi"? (cele 3 volume)
Cum trebuie facut eseul la subiectul 3 la romana? Deci, eu nu prea inteleg sincer cerintele, daca poate cineva sa mi le explice si sa- mi spuna cum anume trebuie construite acele eseuri dau funda. Faza...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Maine sunt competentele la Limba Romana (proba orala). Cum imi pot da seama ce elemente de continut sunt in text? (idei, argumente, fapte, opinii) Dupa ce repere pot sa ma iau?...? (mai mult)
As avea nevoie si eu de putin ajutor... poate cineva sa- mi dea in format pdf cartile din seria "After" ale Annei Todd? ("Dupa ce ne- am intalnit"; "Dupa ce ne- am certat"; "Dupa ce ne- ...? (mai mult)
Cine la recomandat pe Dinu Paturica din ciocoii vechi si noi?
Ce carte sa citesc, orice gen. Voi ce carte mai cititi acum?
Cum stiu care e text memoralistic cum il deosebesc de altele ajutati.maaa va rog
Ce trebuie sa învăț pentru simularea la clasa 11-a romana?
Din ce carte face parte acest fragment?"De ce te intalnesti cu mii de persoane si nu te indragostesti decat de una singura?"
Bună TPU,a citit cineva cartea "Anna in veșmînt de sange"-Kendare Blake? Daca Da, cum vi s-a parut, merita citită?
Habar nu am ce carte sa citesc.Ma puteti ajuta?
Ce parere/impresie v-a facut cartea "Alchimistul"de Paulo Coelho?
Nu stiu ce carte sa citesc,"Mananca, roaga-te,iubeste" de Elizabeth Gilbert este o carte buna,frumoasa? A citit-o cineva? Cum vi s-a parut, o recomandati?
Cum se scrie corect gramatical: aceeasi sau aceeas?
Nu stiu ce carte sa citesc
Stiti unde pot gasi de cumparat Orasul BantuIT de la Stephen King online si sa livreze in Brasov? Undeva unde sa fie si disponibila
Care este subtitlul romanului "ciocoii vechi si noi"
La anul o sa dau bacul. Si deja m-am pucat sa invat si sincer este foarte mult. Care este modalitatea voastra de a invata? Cum ati trecut peste emotiile bacului
Stie cineva programa pentru simularea la romana clasa a 11-a?
Ce fel de text e si carui stil apartin : Octavian Paler,, Avem timp"; Mateiu Caragiale "Craii de Curtea-Veche"; Mircea Eliade "Memorii"
De curand am citit cartea,, Zece negri mititei" de Agatha Christie si mi-a placut la nebunie! Ceva carti asemanatoare?
Am nevoie urgent de acest text: Cum sa dai in mintea copiilor de Florin Iaru. Va rog din suflet! Dau funda
Bună, îmi puteți recomanda cărți superbe? Chiar nu mai știu ce să citesc, iar vara asta vreau să fac ceva. Ca idee am citit "Căutând- o pe Alaska", "Absolut tot", toate cărțile din seria...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.