Nu vă supărați în cât timp se citește "Moș Goriot"de honore de balzac?
Ce insemna carti in format electronic? Pdf cumva?
Pentru cei care au citit "Carrie" de Stephen King, de ce liceul Ewen avea rezervoare de combustibil lichid?
vreau sa stiu parerea voastra despre cartea "De vorba cu Emma". Vreau sa o cumpar, dar vreau sa stiu si daca merita cumparata
Ce carti de self help bune stiti?
Unde pot gasi romanul "Baltagul", de Mihail Sadoveanu, în întregime pe internet? Mulțumesc anticipat!
Unde pot tipari o carte dar nu neaparat sa o vand, vreau doar un singur exemplar. Cunoasteti vreo editura privata din Bucuresti? De preferat sectorul 6.
Ma puteti ajuta cu un acrostih cu cuvantul ECOLOGIE
Buna, TPU! Unde gasesc cartea Dupa ce ne-am indragostit (After 3) de Anna Todd in pdf in romana gratis? Va rog. Pe Wattpad nu se mai gaseste!
Dacă ai scris sau ai scrie o carte, unde sau cum ai promova-o ca să o faci cât mai cunoscută? Știți ceva servicii de promovare de cărți?
Cartea use your memory a lui Tony Buzan nu are traducere ai in romana? Si daca nu. De ce?
Buna! Are cineva cartea " Micuta balerina " de Corina Cindea? Multumesc!
ce inseamna,, desinenta"?+funda!
Hei,imi poate spune cineva ce inseamna flex, atunci cand spune "toata lumea se flexeaza" sau "ma flexez oriunde"?
Unde pot găsi opera "Metropole. Paris 1927" de Liviu Rebreanu?
Bună dimineața! Poate știe cineva unde pot sa găsesc cartea online "iubirea ca o țeapă"?
As dori sa va intreb daca materia la limba si lit. romana este la fel pentru toate profilele, adica daca sunt aceleasi opere si la filo, mate- info, stiinte. Tin sa precizez ca ma refer la simularea...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ce trebuie sa invat pentru examenul oral la romana? Sa le scrieti pe toate.
Salut fraților... Lăsați-mi și voi câteva poezii de dragoste pentru iubi ca tot vine valentine’s day și sa nu uit sa fie scurte 4-8 versuri...mulțumesc anticipat FUNDA :*
Yee(Salut)! Ce se pune la sfarsitul propozitiei: "Imi spui si mie tema la mate, te rog frumos "?
Daca am media 9 la purtare pe primul semestru in clasa a 8 a si pe al doilea 10 ma baga in examenul final?
Trebuie sa scriu o lucrare despre limba olandeza (tot felul de detalii lingvistice). Stiti vreun site unde pot gasi carti pdf care m- ar putea ajuta? Am incercat sa caut si gasesc numa tot felul de cursuri...? (mai mult)
da careva rap batle? :)))
Bună as dori sa îi ziceți niște cărți interesante pentru băieți adolescenți
Ce carti despre lupi sau monstrii stiti? De prefera aventura dar merge si fara
Ce inseamna receptor eterogen?
Ce culegere imi sugerati pentru evaluarea nationala 2018 la limba si literatura romana?
CINE este phil din Carte Biletul de loteri? Rapid pentru ca
Cartea sau filmul?
in 2013 am dat bacul la romana si am luat 5, 65.In 2014 m-am inscris pentru marire dar nu m-am prezentat! acum, a ramas nota initiala sau trebuie sa dau iar pentru o nota?
Cine are cronicile unui barbat de silviubiliuta in format electronic?
Care este cea mai buna ecranizare a romanului marile sperante?
Ce carte sa citesc... Nu vreau prostii romantice, bleah, ceva de tristete, nostalgie, sperantă adica a avut o viata de rahat si si- a facut- o frumoasa etc. Orice dar sa nu fie ceva ronantic insa ...? (mai mult)
Unde pot gasi toata cartea pe net sa o citesc "50 de zile inainte de sinucidere" de Stace Kramer Multumesc anticipant Scuzati categoria FUNDA
Are cineva carte Aleasa Printului de Christina Dodd in format pdf?
Stie cineva cand apare volumul 12 din Cronicile Wardstone (Aliata vraciului: Alice) Tradus in română?
Ati citit vreuna din cartile lui Jeffery Deaver? cum vi se pare?
Am nevoie de nuvela :"Bunica se pregateste sa moara" trimiteti-mi un link va rog... :)
A citit cineva cartea "Cea mai usoara cale de ati trai viata" de Mabel Katz? Ce impresie v-a facut cartea? Cum este? Se merita cumpara?
Știe cineva de unde pot cumpăra/citi volumele 5-8 din Vampirii din Morganville?
Cartile luate de pe net (pdf) sunt la fel ca cele originale sau contin modificari in a oferi informatie? Se poate citi cu incredere?
Stie cineva cam ce contine cartea " Fenomenul Vanga" - scrisa de V.F. Beliavskaia? Imi poate spune cineva daca cartea contine si previziunile si profetiile Vangai sau nu?
Buna are cineva volumul 1 si 2 de la "Triplu H". M-as bucura enorm daca m-ar ajuta cineva. Va multumesc si dau funda!
Salut.Sunt pe profilul Mate Info Intensiv in clasa a9a.Eu pe clasa a8a m- am axat pe mate si romana(am intrat cu media 9.90) si am neglijat engleza.Acest lucru este vizibil si in rezultatele mele.Pe semestrul...? (mai mult)
Ati citi o carte despre si cu baba Vanga? https://www.libris.ro/fenomenul-vanga-v-f-beliavskaia-ROV973-7719-52-2--p374472.html
Ce credeți că va cădea la bac la subiectul 3 anul acesta (profil real ) sțiu că nu se știe chestia asta, dar sunt curios ce răspunsuri voi primi
Salutari! Are cineva de vanzare Corpus Hermeticum sau Tablitele de smarald ale lui Toth Atlantul de Hermes Trismegistos? Lasati-mi un mesaj cu pretul.
Ce e opera literara?
Cum se scrie corect in italiana "Mamă știu că a fost greu, știi eu te iubesc mai presus de Dumnezeu" (mai presus n am gasit doar "deasupra")
Buna ziua as dori sa îmi răspundeți și mie la câteva întrebări dacă se poate : Dacă am terminat liceul in 2011 mai sunt valabile competentele? Dar probele scrise la care am luat bacul? Care...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.