Ce carte v-a captivat la maxim? V-a impresionat mult.
Puteti sa mi recomandati cateva carti care se pot gasi in varianta PDF?
Am chef de o carte noua si astia vad ca au reduceri misto, ce-mi recomandati? Care e cea mai tare carte citita in ultima vreme? http://pretcazut.ro/3-zile-de-transport-gratuit-pe-cartepedia-ro/
De pe ce site pot descarca cărti in pdf sau e-book?
Hey TPU, Stie cineva daca merita citit "Beyond Dreams" de Andreea Pryde? Recenzile sunt destul de bune, dar as fi vrut o confirmare de la cineva care chiar a citit cartea
Imi poate explica cineva propozitia atributiva?
Ma bate gandul sa scriu o carte. Pentru inceput... unde o scriu? Ma refer in ce program de calculator. Multumesc.
Cum vi se pare dictionarul arab-român scris de Wanis Emil Bassam de la editura Semne, în comparație cu cel de editura Teora ( Nicolae Dobrisan) si cel de la editura Linghea?
Salut, am o mare problema. Am bacul vara asta si eu nu inteleg nimic la romana, daca la geografie si isotrie iau undeva la 7, la romana iau undeval a 4... Pur si simplu nu inteleg cum trebuie ...? (mai mult)
Care sunt trasaturile si definitia poeziei?
Answer the following questions about Chrys and John. 1)What country are they from? 2)Where did John and Chrys meet? 3)What did John like to do in their childhood? 4)What do they like to do when they go...? (mai mult)
Cine a citit "Murind cand vine primavara" de Ralf Rothmann? Ma poate ajuta cineva? De spre ce este vorba? Ajutorrr vă rog
Luni ma asculta la romană pentru ca sunt in pericol de corigență iar profesoara este foarte severa si dificila, jur ca nu am mai vazut om ca ea atât de rea si ciudata, are toane cred ca din...? (mai mult)
Salutare. A citit careva cartea asta, e chiar atat de interesanta? Tot dau de ea peste tot si ma bate gandul s- o cumpar, dar e maricica suma si parca nu m- as risa s- o iau fara sa vad si eu o parere,...? (mai mult)
La ce temperatura fierbe apa la munte daca p=740coloana de mercur. DAU FUNDA CELUI CARE RAPUNDE REPEDE SI CORECT
Hey. Unde pot găsi cartea cu poezii Four Quartets de T.S. Eliot? Online nu este nicăieri în stoc. Îmi puteți recomanda şi un anticariat din Bucureşti, în caz de aveți cunoştință de unul ...? (mai mult)
va rog frumos sa ma ajutati cu CV ul lui Apolodor sau CCV ul lui Fram ursul polar.Merci anticipat.
Ce invatatura putem lua din cartea,, 2001:O odisee spatiala"?
Incerc sa imi amintesc numele unei carti pe care am citit- o cu cativa ani in urma si nu reusesc. Era vorba despre un barbat ce isi insceneaza moartea cu ajutorul sotiei pentru a primi banii pe asigurarea...? (mai mult)
Salut,nu știu nici o lecție la biologie și dau bacul în vară cum să învăț repede dar eficient,dau anatomie, mulțumesc! :*
Voi ati citit Biblia?
Salut, caut cartea "caietul roxanei si alte jurnale", deci nu o găsesc nicăieri, poate cineva sa ma ajute? Vreau sa o fac cadou prietenei mele, ea își dorește foarte mult sa o citească și a...? (mai mult)
Are cineva cartea Regatul ceții și al furiei - Sarah J. Maas, în format pdf?
Stie cineva daca pot gasi Fluturi vol.2 ( Irina B. ) pe net pentru a o citi online? Multumesc anticipat!
De unde pot gasi povestirea la Ninge De Ion Agârbiceanu?
Ce medie imi iese daca am luat trei de 9 si 4 in teza?
Fiind nouă, dacă pot să spun așa, în domeniul acesta, aș avea mare nevoie de ajutorul vostru. Aş vrea să public pe Wattpad o lucrare de a mea, însă vreau păreri legate de ceea ce ...? (mai mult)
am inceput sa citesc light novel cu zombie si aplocalipsa si cum personajul principal se chinuie sa devina mai puternic, dar nu prea mai gasesc si m- am gandit daca sunt si carti, in caz...? (mai mult)
Vreau si eu fragmentul cu Teoria formelor fara fond de Titu Maiorescu, am cautat dar nu am gasit nimic. Da rapid va rog :)
La o florarie sunt 210 trandafiri albi. Daca s-ar vinde 30 de trandafiri albi, ar ramane de trei ori mai multi trandafiri galbeni. Cati trandafiri sunt din fiecare fel?
Ce se intampla daca raman corigent la o materie pe primul semestru? Va rog sa ma ajutati, am aceasta problema la mate.
Buna! Are cineva "cercul vietii" vol 2 din iubire periculoasa? Multumesc!
Alcatuiti subordonate subiective predicativa atributive si completive introduse prin pronume relativ conjunctii subordonatoare si adverbe relative
Buna, as vrea s ava intreb daca as mai putea face rost de numarul 16 al revistei capsunica sin 2013
Ce carti despre nutritie imi puteti recomanda pentru a invata cat mai simplu despre proteine, glucide, carbohidrati, lipide etc
Sunt din Bucuresti si vreau sa cumpar "Cartea fara nume "de la Anonymous, dar nu reusesc sa o gasesc pe niciun site. Daca o are cineva si doreste sa o vanda, eu o sa astept raspunsuri.
Ce carti mai cititi voi?
Ce inseamna Podcaster?
Am vazut in Diverta, acum ceva timp, o carte a unui autor chinez despre un tip (parca era dentist) ce trecuse prin toate evenimentele din China maoista, Revolutia Culturala si toate alea. Din cate tin...? (mai mult)
Care sunt scriitorii vostri favoriti? Mie imi plac foarte mult Sven Hassel si Adler Olsen.
Buna! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cartea "triplu h 2"? Multumesc!
Aveti idee cam ce ar putea cadea la bac anul asta? am fost la profil stiinte sociale (uman)...anul trecut a cazut,, Enigma Otiliei"
Buna seara vreau sa stiu si eu cum sa calculez o reteta culinare cu gramaje astept raspunsu va dau funda la cei care imi spuneti cat mai repede
Imi puteti spune niste cuvinte poetice? Dau funda
A citit cineva cartea Puterea extraordinara a subconstientului tau de Joseph Murphy? Cum vi s-a parut? Ce impresie v-ati facut? V-a placut?
Poate cineva stie o carte foarte usor de citit in franceza adica foarte usor de inteles, imi trebuie pentru a invata limba franceza, a mers cu engleza asa ca trebuie sa functioneze si cu franceza :) ...? (mai mult)
Bună La o materie am 4 4 4 7 Dupa calculele mele imi iese 4.75 Imi mai trebuie note?
Stie cineva unde pot gasi cartea Shadow Falls 3: Taken at Dusk in roamna?
Cine stie in cate zile/saptamani apare o carte de la editura trei pe elefant? va rog, urgeent
Vreau sa cumpar urmatoarele carti ale autorului John C. Maxwell: " Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale ", " Uneori castigi, uneori inveti " si " Da sens vietii ". Le- a citit cineva? Imi poate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?