mă puteți ajuta cu ceva?
Cine imi poate recomanda o carte ffff interesanta scrisa de Jules Verne?
Cu nota 4.55 la simulare pot intra in examenul de bac? se rotunjeste la 5? sau trebuie sa fie 5 fix?
Are cineva in format electronic vreuna din cartile lui silviu iliuta?
Care a fost necesitatea colonizarii Basarabiei?
Seara buna, stiti niste carti faine? Prefer Istoria.
Buna, La anul dau bacul.Sunt clasa a 11- a si inca profa nu ne- a dat de citit nuvele, Imi puteti spune va rog ce trebuie sa citesc? Si cam cate.Am stiu dar am uitat, Va rog daca puteti sa imi dati ...? (mai mult)
Cate volume au romanele: 1:Anna Karenina-Lev Tolstoi 2:Ivanhoe-Walter Scott 3:Papillon-Henri Charriere 4:Marile Sperante -Charles Dickens Fundă
Cand a fost publicata poezia dsespre fercire de Grigpre vieri si cand a fost publicata?
Buna cine ma ajuta? Cu niste versuri... Despre realitate! Dau funda
Salut,cum să învăț mai repede comentariile la română pentru bac?
Salut cine poate sami de carte in format pdf "gandeste-te si imbogateste-te napoleon hill" Ms
Unde pot citi jurnalul unui pusti vol 3?
Imi puteti spune niste traditi de craciun la englezi eu nu am gasit nimic pentru un proiect multumesc
E corect "mă pricepi la ce mă refer? ". Chiar nu imi dau seama și mi ar prinde bine puțin ajutor...
Salut cine poate sa- mi dea aceste carti in format pdf in romana : Кийосаки Роберт - Богатый папа, бедны папа Наполеон Хилл Думай и богатей ...? (mai mult)
Îmi spune și mie cineva o carte interesantă pentru un copil de 12 ani?
Stie cineva niste carti interesante pentru un copil de 12 ani?
Yee(Salut)! Stie cineva carti interesante de citit, de tip aventura, fantasi sau ceva de genu (online)?
Am citit de curând cartea "Singur pe lume" de Hector Malot, dar nu am înțeles un lucru: cum a aflat doamna Milligan ca Romi e fiul eu? Dau funda! Repede!
Caut cărți despre psihologia desenelor adolescenților. Ce titluri pot găsi?
Imi dati exemplu de un text juidic despre un tsunami sau orice va rog?
Stiti cumva cand va aparea trilogia Grisha de Leigh Bardugo ( tocmai reeditata) pe librariile online, gen elefant.ro, libris, cartepedia, diverta. Ma intereseaza in special elefant
Unde (pe ce site-uri) se pot gasi carti in format integral pentru citirea pe gratis? Multumesc anticipat!
Ce carte de Jules Verne imi recomandati?
Va rog daţi-mi şi mie cateva titluri de cărți în care apar case unde se petrec lucruri supranaturale. De oarece nu stiu ce sa mai citesc.
Cum este corect, "așa se iasă de pe" sau "așa se iese de pe"
A citit cineva "Poti sa-ti vindeci viata" de Louise L.Hay? Ce impresie ti-a lasat cartea? Cum ti s-a parut?
A citit cineva ceva de Louise L.Hay? Ce ati citit? Ce impresie v-a lasat?
Un rezumat pentru cartea "o toaleta a la liz taylor" de Rodica Ojog Brasoveanu? Am cautat foarte mult unul si nu am gasit din pacate...
Am o rugaminte pentru cei care stiu germana si se pricep destul de bine.Am de facut o scurtă reproducere a continutului din 'Wolfsblut' in imperfect, ma puteti ajuta.Am nevoie de ea urgent!
De unde pot descarca carti intregi in format pdf? Funda...
Ce carti de maxim 100 de pagini format pdf stiti?
Imi poate povesti cineva cartea Ciresarii vol I?
As dori si eu va rog un roman pentru cea mai buna prietena a mea. Nu este ziua ei dar vreau sa vada cat tin la ea! Va rog sa fie cat de lung puteti si apropo am facut pe 4 ianuarie 2 ani ...? (mai mult)
Buna puteti calcula media daca am 10, 8,8,9 si in teza nu le.am primit dar cred ca i.au 6 sau 7?
Salut, am bacul în iunie, dau la mate, biologie și română la mate și română m- am apucat de meditați, dar la bio nu știu nici o lecție și nici la română niciun comentariu, cu matematica sunt...? (mai mult)
Cum pot sa fac cu citirea, eu citesc rar si mult, cum pot face. Daca exista vreo obesesie a citiri.
Salut,va dau funda daca imi dati site-uri cu toate formulele din a5a,a6a,a7a si a8a. TOATE din clasele astea.La matematica.
Pe ce site din România pot găsi cartea lui Zayn Malik?
Care este prima carte, Sabia Shannara sau Primul rege din Shannara
Hei! Ma puteti ajuta cu catacterizarea fizica a personajelor din povestea unui om lenes,va roog mult, dau funda!
Este corect ca in vorbire sa spui "virgula"pentru a evita o cacofonie?
As vrea si eu niste citate filozofice pe care le ati intalnit in carti etc. Multumesc!
Am niste intrebari la care nu am gasit inca raspunsul si ma gandeam ca ma puteti ajuta. ma refer in special la un student la litere sau poate chiar un profesor de limba si literatura romana. ...? (mai mult)
Cine poate sa îmi trimită și mie triplu h, va rog frumos?
Știe cineva unde pot sa găsesc cartea Tratament special: Îmblânzirea scorpiei? Îmi trebuie neaparat
Cine poate sa îmi trimită și mie triplu h volum 1si 2 în format pdf.
Da-mi un nume de carte motivationala buna care te-a ajutat pe tine cand ai citit-o.Multumesc anticipat
Vreau să citesc ceva, dar nu știu ce anume. Am tot căutat, dar rezultatele nu- mi sunt pe plac. Din ce- am citit, seriile preferate pentru moment sunt "Jocurile Foamei", "Harry Potter", ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?