Buna maputeti ajuta cu o poezie despre un servar de cs 1.6 (basse builder) in poezie sa fie vorba despre zombi si niste constructori care isi fac baza si se apara de zombi.
Buna ma puteti ajuta cu o poezie despre un servar de basse building in poezie sa fie vorba despre un servar in care sunt niste niste zombi si niste builderi care incearca sa isi faca baza sa scape de...? (mai mult)
Am început să scriu o carte pe wattpad tocmai pentru a vedea dacă merită să continui.Îmi puteți da un sfat? E ok? Nu prea am cititori și nici nu știu cum să promovez mai mult. https://www.wattpad.com/story/133101131-...? (mai mult)
Cine are in format electronic cartile suge o Andrei sau toate titlurile bune au fost date?
Imi ziceti niste carti faine scrise de autori contemporani ( de la 1950 pana in prezent )?
Are cineva cartea "cele o mke de nume ale bucuriei" de byron katie? Imi trebuie capitolul 52. La magazine nu am mai gasit.o si nu am timp sa o comand dupa internet.
Ce parere aveti despre cartea Forta gandirii pozitive scrisa de Norman Vincent Peale? Ai citit-o? Cum a fost? Vreau sa va intreb daca merita citita.
Buna, Puteti sa imi dati va rog exemple de metafore revelatorii din poezia "Eu nu strivesc corola de minuni a lumii" de Lucian Blaga. Multumesc anticipat.
Ai citit ceva de Anthony Robbins? Ce? Ce impresie ti-a lasat?
Dintre cartile citite de voi, pe care le considerati cele mai bune, care v-au placut cel mai mult?
Ce parere aveti de urmatoarele versuri? Ma mint ca nu- s confuz, Ma mint si m- amagesc. Cand totul e difuz, Simt ca ma risipesc. De multe ori eu fug, De mine si de lume, Dar pan- sa ma distrug ...? (mai mult)
Cum este corect sa spui Cu Placere in limba engleza : you're welcome sau with pleasure, nu am auzit prea des with pleasure si nu stiu daca e ok.
Hei! Ce carti despre doctori, viata acestora sau salvarea de vieti- ati putea sa imi recomandați? Ceva asemănător cu,, Cu ultima suflare"
Ce este Posta prietenie? Daca puteti sa imi lasa-ti si un exemplu!
Stie cineva daca a aparut ultima carte tradusa in romana din trilogia Lumea de cerneala de Cornelia Funke?
A citit cineva Ozymandias de Percy Bysshe Shalley?
Cum sună? : Ești foc,ai sufletu de gheață Du-te la școală și învață Pierde-te în ceață Mai stai, mai rămâi încă în viață
Am nevoie de caracterizarea unui personaj din „Riga Crypto si lapona Enigel". Multumesc!
Ce trebuie sa pun la Portofoliul de Romana?
Imi poate recomanda si mie cineva cat mai multe cărți de dragoste?
In jurul orelor 00 este teatru radio-fonic pe radio-rc. Stiti unde as putea sa gasesc cateva episoade audio pe internet?
Bunaaaaa, îmi puteți recomanda niște cărti suuuper frumoase care la sfârșit să nu mă lase cu o stare nașpa și să nu îmi pară rău că am citit-o, vreau sa captiveze cartea, mersiiiiiii
Când începe scoala?
Vreau parerea voastra despre acest poem. Cum vi se pare si daca ar trebui sa ma gandesc la alte idei, daca asta nu e buna, fiindca am mai facut cateva tot de acest fel, sau daca ar fi cateva chestiuni ...? (mai mult)
Stie cineva de unde as putea sa descarc/unde as putea citi online cartea "Barbatii sunt niste porci" de Rodica Ojog Brasoveanu?
Are cineva cartea "cele o mie de nume ale bucuriei" de byron katie? Am si eu nevoie de capitolul 52.
Bună seara! :) Cine îmi poate oferi o critică constructivă la cartea: https://www.wattpad.com/story/112980351-arhiv%C4%83? Mulțumesc anticipat!
Cate capitole are cartea Cismigiu & Compani? Si cate pagini?
Cum trebuie să formatez un manuscris în Word pentru a-l putea trimite la o editură (fontul, mărimea etc)
Cum pot lua legătura cu Alexandru Botu sau cu Alexandru Caterin Botu?
Îmi puteți enumera câteva edituri serioase la care aș putea publica o carte?
Hei, a citit cineva Cartea egipteana a mortilor(papirusul ani)? Ce părere aveți de ea?
Am început să scriu la o carte pe Wattpad și aș vrea să știu părerea voastră de pe ea. Nu o fac pentru vizualizări! Asta nu mă ajută la nimic. Vreau doar să știu dacă e bună sau nu sau dacă...? (mai mult)
Ai citit vreodata o carte de dezvoltare personala/motivationala? Te-a ajutat?
Care este minimul de pagini pe care trebuie să-l aibă un roman?
Imi spuneti si mie niste nuvele scrise de fanus neagu?
Cărțile Triplu h 1si2 PDF le are careva.Trimiteți văa rog pe adresa moni76m@yahoo.com. Mulțumesc.
Daca are cineva cont pe site-ul liceu.net l-as ruga sa imi dea continutul complet la https://liceunet.ro/panait-istrati/chira-chiralina/comentariu-literar. Va multumesc!
Cateva intrebari pentru cei care îndrăgesc seria Pisicile Războinice.Am citit prima carte si mi- a plăcut foarte mult. Se merita sa îmi iau și celelalte cărți? Cate cărți sunt in...? (mai mult)
De ce va place sa cititi carti?
Ce simtiti cand cititi o carte buna care va place?
Unde pot citi ultimul volum Casa noptii daca nu pot face rost de carte. Sau va rog extrem de mult sa imi ziceti cum se termina ultimul vol adica ce se intampla cu Zoey eu nu pot face rost de carte.
de unde pot lua si eu cartea "jurnalul unui adam" in varianta pdf
Seara buna, doresc sa-mi cumpar o carte, (sau mai multe) poate are cineva o recomandare.
Salut,TPU vreau si eu un site după care pot descărca carti pdf, mai exact cartea Mai Presus de El
Cum descarc cartea mai presus de el?
Este vreo carte cu sau despre Pablo Emilio Escobar Gaviria in Romania, adica in romana?
Buna As vrea sa citesc cartea O ZI GREA. MEMORIILE UNUI MARTOR LA MISIUNEA DE ELIMINARE A LUI OSAMA BIN LADEN, in format electronic, de preferința gratis, ma puteți ajuta sa găsesc cartea in forormat...? (mai mult)
Credeti ca o carte motivationala sau de dezvoltare pers.sau un audiobook motivational va poate schimba sau mai bine zis influenta viata intr- un mod pozitiv? Ati testat/incercat acest lucru pe pielea...? (mai mult)
Carti de genul triologiei "Penryn si sfarsitul lumii" de Susan Ee?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!