Salut Sper ca si voi aveti o persoana la care tineti si e la distanta. gen BFF Vreau sa- i fac o felicitare/scrisoare in care sa- i spun: ca nu vreau sa pierd legatura cu ea, tin enorm de mult la ea...? (mai mult)
Hei! Pentru cei care citesc fanficuri pe Asian Fanfics Ma poate ajuta cineva,am incercat sa imi fac un cont pe Asian Fanfics dar nu merge Imi poate face si mie cineva unul, please?;;;
De unde pot cumpara moarte de cerneala?
Cand ai citit ultima data o carte "care te-a dat pe spate"?(te-a impresionat mult)Cum se numeste si de ce"te-a dat pe spate"?(te-a impresionat)?
BUNA TPUU :> Am cautat pe Google "... examen" am gasit tot felul de intrebari. Vã intreb :> Deci (fara deci) Cat trebuie sa iau la romana si mate pentru a lua examenul? Nu stiu daca conteaza dar vreau...? (mai mult)
Imi dati si mie versurile repede plz: https://www.youtube.com/watch?v=vJRX3BDO__s Dau funda :) Scuzati offtopic
Cum se numeste al 3 lea volum din seria,, lumea de cerneala" de cornelia funke?
Ce înseamnă să iei referinte despre cineva?
Aveti un scriitor preferat? Pe cine?
As vrea sa vorbim despre de ceva mai diferit.V- ati gandit vreodata ca, poate oamenii, planeta tot UNIVERSUL, ar putea fi doar un fir de praf.Am mai putea fi niste holograme sau chiar viata...? (mai mult)
Salut Tocmai am văzut un film tomorrowland și la începutul filmului cineva sau mai mulți îl filma pe George Clooney vorbind la care el spune Are They on? iar traducere este filmezi? Eu cred că...? (mai mult)
A citit cineva "Putere nemarginita" de Anthony Robbins? V-a placut? V-a ajutat? Ce impresie v-a lasat cartea sau audiobookul?
A citit cineva cartea "Am murit si m-am descoperit pe mine insami" de Anita Moorjani.V-a placut? Ce parere v-a lasat?
Cum alegeti o carte sa o cititi?
V-a ajutat vreodata vreo carte motivationala /de dezvoltare personala? Care?
Cartile Pollyanna si Secretul multumirii sunt una si aceeasi carte sau sunt carti diferite cu subiecte diferite?
O carte schimbatoare de vieti in bine? O carte care sa iti schimbe putin viata pozitiv?
Cum sa imi gasesc motivatia sa citesc carti si sa am rabdare sa le citesc si sa le termin? Am carti multe cumparate de mine si necitite.Cum sa imi vina placerea de a citi?
Am cumparat foarte multe carti fiind entuziasmat la inceput si crezand ca le vou citi si practic citeam doar cateva capitole din fiecare si renuntam dupa, nu mai aveam rabdare sa le termin.Cum as putea...? (mai mult)
Cu ce se merge în seara asta?
Salut Care știți ăștia care ați mai fost prin UK dacă jack în engleză este și slang tradus mișto, tare, cool, marfă?
Un server de mc sa aiba minigameul Christmas Chaos(non premium!) Dau funda
Continuati colindul: Am venit sa te colind Domn,Domn sa-naltam Buzunarele golind Domn, Domn sa-naltam
Ma poate ajuta cineva cu o urare de la mulți ani pe Facebook, ii pentru bff meu, nu am nici o idee. Sa fie in genu "La mulți ani, wish you all the best" da sa fie putin mai lunga
Buna,am o nelamurire: "O Mare Discrepanță" e pleonasm?
Buna ce-i ce au comandat de pe bookzone carti, îmi puteți spune atunci când comandați mai multe cărți, transportul se plateste pentru fiecare carte în parte? Mulțumesc
Cum se termina cartea Un sir infinit de testoase?
Va rog ajutor... Care este cuvantul din care luam prima litera ne ramane un cuvant nou, care ne spune ceva despre familie, daca mai luam o litera ramane un element de constructii care ajuta la coborare,...? (mai mult)
Yee(Salut)! Oare ce fac scriitorii si poetii cand sunt in pana de idei si parca nu mai au chef sa continue lucrarea?
Hei TPU, am și eu o întrebare. Am un blog și nu știu cum să adaug un buton de trimitere spre alt site. De exemplu, când vreau sa fac trimitere spre site- ul Bestseller.md, scriu: Pentru a achiziționa...? (mai mult)
Salut Știți cumva dacă can mai înseamnă și a concedia, a pune capăt, sau căști, pușcărie, (slang) SUA Vă întreb pe cei care au experiență mai multă în engleză? Și fără google...? (mai mult)
Bună TPU nu știți un site în care pot găsi poezi în ucraineană dar acele poezi să fie scrise tot în ucraineană
La franceza avem sa intatam un cantec la alegere! puteti sa imi dati model de un cantec pe care as putea sa il invat? vreau sa fie svurt si usor de invata deoarece nu prea imi place...? (mai mult)
Știe cineva de unde e citatul,, La începutul tuturor lucrurilor mărețe se află o femeie,,? Știu că e de Alphonse de Lamartine, dar nu știu exact de unde ☺
Un tata, pleacă cu fiul său la munte.Pe drum, eu fac accident.La spital, doctorul spune:-Lasatil! este fiul meu! Cum se poate?
Are cineva cartea Crima lordului Arthur Savile în română sau în engleză? Dacă da, îmi puteți spune pagina unde apare citatul, , Femeile sunt menite pentru a fi iubite, nu înțelese, ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva si pe mine? Caut Morometii vol 1 in varianta de carte online. Poate gaseste cineva o varianta pe capitole. Ne a zis profa la scoala sa citim primele 4 capitole. Care sunt alea- habar...? (mai mult)
maine dau test la chimie (sunt a 7-a) si imi da din ceva numit "MOL", va rog sa imi spuneti si mi-e si sa dati un exemplu,
Daca la simulare la litera i am pus un cerc ingrosat se anuleaza simularea judeteana?
Modul in care testoasele de mare isi folosesc inotatoarele cand sunt atacate
Stie cineva vreo carte care sa aiba ca subiect experimentele pe oameni?
Salut Am o nelămurire la o traducere la un film doar îl văd este vorba de un criminal în care cineva trebuie să depună mărturie împotriva lui. l've got a witness testifying today who's...? (mai mult)
Azi am dat simularea judeteana si am o problema.Am incercuit diftongul dintr un cuvant'Ce ziceti imi anuleaza simularea?
Îmi poate spune și mie cineva din ce carte este citatul lui Oscar Wilde : Femeile sunt creaturi menite să fie înțelese, nu iubite.
Am o întrebare pentru cei care au citit "Percy Jackson și Olimpienii" volumul 1: Ares a fost sau nu cel care a furat fulgerul? PS: Am citit toată cartea.
As vrea sa citesc o carte noua dar nu prea am idee din ce domeniu.As vrea ceva ce considerati voi ca m ar pune pe ganduri, ce m ar face sa ma gandesc mult timp la ea dupa.O carte care sa merite...? (mai mult)
Era o carte albastră, veche, care avea pe coperta un unicorn. In cartea aceea erau multe povesti stranii. De exemplu, era o poveste cu niste jucarii folosite si cu o păpușă care avea in loc de inima,...? (mai mult)
Spuneți-mi nişte romane de dragoste pentru adolescenți. Merci.
Spuneti-mi si mie cat de interesanta a fost aceasta carte si ce sentimente v-a trezit/Merita citita? CITADELA-Antoine de Saint-Exupery
Vreau sa imi iau "Putere nemarginita"de Anthony Robbins si vreau sa stiu daca merita, Voi ati incercat- o?(cartea sau audiobookul, nu conteaza)Este de dezvoltare personala.E destul de scumpa si vreau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!