Ce carti de fictiune istorica recomandati?
In vara am citit Cișmigiu & Comp. si mi-a placut asa de mult incat as vrea sa imi spuneti alte carti asemanatoarw cu cea mentionata mai sus.
Care sunt toate cartile cu Sherlock Holmes?
Cine imi poate scrie cuprinsul la Zeii Olimpului de Alexandru Mitru?
Poezii proprii făcute de voi? Dau funda
Știe cineva un roman polițist foarte bun? De preferat unul apărut recent☺️ Multumesc!
Vreau sa imi iau "Putere nemarginita"de Anthony Robbins si vreau sa stiu daca merita, Voi ati incercat- o?(cartea sau audiobookul, nu conteaza)Este de dezvoltare personala.E destul de scumpa si vreau ...? (mai mult)
1234salut TPU! Am nevoie de ajutor. Am o serbare și sunt Crăciuniță ce ași putea spune?(fara limbaj vulgar)
Imi puteti spune un cuvant format din L.O.V.E.Z.I.C.A legat de elictricitate. Va rog.
Yee(Salut)! Imi poate spune cineva si mie o carte de descarcat online?
Vreu o comanda pentru capra (tigan, capitan, tiganca, capra) dar vreau una mai veche din cauza ca ce am gasit pe internet numai unele naspa.
Salut, TPU! Nu cred că voi reuși aici, dar încerc... Are cineva poezia "Ora maternă" de Grigore Vieru? Nici în cărți, nici pe Internet nu o pot găsi... Mulțumesc anticipat!
Ce inseamna "In carnage, I bloom, like a flower in the dawn" Multumesc,
Voi cititi sau ati citit dezvoltare personala sau literatura motivationala sau de ce nu ascultati audiobookuri motivationale, de dezv.pers? Ce ati citit/ascultat pana acum si imi puteti zice daca v- ...? (mai mult)
Voi ascultati audiobookuri? Ce ati ascultat pana acum?
Îmi poate recomanda cineva niște cărți bune? Aș vrea să fie contemporane, căci clasici am tot citit. De altfel, pot fi în orice categorie, dar să nu fie prea copilăroase, dacă se ...? (mai mult)
Hei, TPU! De obicei scriu in jur de 2000- 3000 cuvinte pe zi. Totusi, acum, ma simt de parca am fost lovit de un asteroid plin cu inspiratie. Vreau sa merg la o editura, dar inainte de asta... ...? (mai mult)
Am o lecție foarte lunga de invatat la geografie, eu am învățat dar nu o stiu bine, am auzit ca seara nu prea poți invata, daca ma scol maine dimineața sa repet, o voi tine minte? Va rog...? (mai mult)
Citeste sau asculta cineva dezvoltare personala? Va ajuta? Ce ati incercat?
Cu două luni în urmă am citit începutul unei cărți în care o femeie a rămas însărcinată cu gemene și după nașterea lor a fost nevoită să fugă cu una dintre ele. Mai târziu, după...? (mai mult)
Salut, vreau sa stiu daca stie cineva de unde pot cumpara "Regatul Umbrelor" de Leigh Bardugo, pentru ca nu o gasesc nici pe libris, librex etc.Nu e in stoc niciunde.
De ce inteleg limba italiana de la seriale (TV) chiar daca niciodata nu am invatat-o, iar franceza o invat din cl. primare iar cand pun la TV inteleg doar cateva cuvinte, prea repede vb.
1Credeți că to be down to înseamnă a rămâne cu (ceva) în engleză? Că nu prea sunt sigur I'm down to few money in my pocket Am rămas cu câțiva bani în buzunar Iar with înseamnă ...? (mai mult)
Vreau o poveste de groaza dar de groaza de te ia frica cand te gandesti la ea. Sa includa paduri, incantatii, familie care opreste la hotelul bantuit. Ms. Funda. :*
Ma poate ajuta cineva cu cateva idei legate de acest citat va rog "Omul este singurul animal ale cărui dorinţe cresc pe măsură ce sunt hrănite; singurul animal care nu este satisfăcut niciodată."...? (mai mult)
Ce inseamna traditie? ce inseamna obicei?
Buna, TPU! De curand m- am apucat de o carte de Victor Hugo, "Mizerbilii" si prietena mea citeste o carte de acelasi autor, "Cosette si Gavroche". Fiind scrise de acelasi autor, iar personajul principal...? (mai mult)
Am si eu nevoie de o scrisoare pentru Mos Craciun dar sa nu fie prea lunga sau prea scurta (la ora asta nu-mi merge capul :D )
Cum se face o fisa bibliografica pentru un periodic?
Am discutat astăzi cu un coleg pe tema editurilor de cărți. El susține că în viitor nu vor mai exista și că vor fi cărți doar pe aplicații de tipul scribd, reedit, amozon, etc. Dar...? (mai mult)
Cimi poate recomanda niste carti de Agatha Christie? ...am inceput sa citest "Misterul vasului albastru" dar as dori ca dupa ce termin aceasta carte.sa mai citesc alte carti de crima si...? (mai mult)
Ce parere aveti de "Putere nemarginita"(Anthony Robbins)? Ati citit cartea sau ati ascultat audiobookul? Ce parere v-a facut? V-a ajutat?
Imi recomandati niste carti care te invata sa fii o persoana mai buna? Sa inveti sa iubesti toate fiintele si sa vrei doar binele in lume.
Carti bune de filozofie?:D
Ce romane imi recomandati in care subiectul sa fie prietenia adevarata? Cea care este trecuta prin diferite incercari insa ramane pana la sfarsit
☺ La o lucrare despre personajul feminin, cam ce capitole aș putea avea? Aş putea lua teme generale ca iubirea, mândria și să scriu cum sunt văzute de personajele pe care le- am ales pentru...? (mai mult)
Un fragment dintr-o lege, de preferat legea rutiera. Multumesc anticipat
Pentru cei care se pricep la limba și literatura romana, imi puteti da niste introduceri despre creație și trecerea timpului? ...am nevoie pentru niste comentarii. Multumesc!
Ce animal are cel mai slab fler din lume si informatie despre mirosul la animale
Imi poate da si mie cineva lectiile pentru bacul la biologia vegetala si animala? As vrea sa invat exact ce trebuie, fara informatii in plus. Dau funda :D
Știe cineva din ce engleză este luat idiomul the chesse = "ceea ce trebuie" am căutat pe toate dexurile și britanice și americane nu este pomenit nicăieri decât pe google translate dacă găsiți...? (mai mult)
Am o întrebare pentru cititorii înrăiți. Știți undeva dacă aș mai putea găsi "Cartea fără nume by Anonymous„? Mulțumesc Anticipat.
Ce carti politiste sau de actiune imi recomandati?
Ce carti politiste sau de aventura imi recomandati? Dau funda
Un sinonim pentru nerabdator poate fi incitat?
Am avut teza la romana si era un ex cu sinonipe pentru s-a minunat si eu am scris s-a surprins! Oare e ok?
Sunt clasa a 8a si la limba romana nu fac diferenta dintre derivare si conversiune.
Caut cu disperare o poezie de Spiridon Vangheli care presupun ca se cheama Motanul, dar nicidecum nu o pot gasi pe net. Bazandu- ma pe noroc sper sa o stie cineva sau sa aiba cartea acasa. Tin ...? (mai mult)
:) Imi puteti recomanda carti de filosofie,va rog?! (la recomandari puteti adauga si parerea voastra, ce ati inteles, etc) Multumesc!
Salut Trigger ar înseamnă cauză, factor declanșator? nu prea sunt sigur încă mai studiez engleza This disease could be the trigger for his death Această boală poate fi cauza, factorul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?