Vreau si eu un site unde pot sa gasesc mai multe modele de simulare cls a 11 a, dar sa fie noul model.
Cum se traduce "Cave, Viator! Cinis et umbrae sumus" din latina?
Carti usoare de Cioran / Noica. Ce parere aveti despre cei 2; cine este mai greu / mai interesant?
Dacă merg la logoped, ma poate ajuta sa fiu raraita? PS:cu ce se ocupa logoped ul? Fundă
Ce semnificatie are figura de stil "Visatori cu plumb in ochi"? (Alternosfera)
Etapele actiunii inseamna povestire?
Ce nota trebuie sa iau la teza daca am 7 5 4 la mate
Imi poate spune si mie seria de romane Harry Potter?
Salut.Sunt in clasa a9a pe profilul Mate Info Intensiv.Una dintre electurile mele este "Balta Alba"de V.Alecsandri.Am vazut pe net varianta carte cu intamplari si povestiri si am auzit ca este o pozie.Imi...? (mai mult)
Are cineva un link de unde pot descarca carte "Puterea vointei" de Kelly Mcgonigal in format PDF?
Cartea Jane Eyre de Charlotte Bronte, cate volume are si cate pagini are cartea? Pe internet o gasesc si la 170 de pagini si la 500 si sunt confuz? Apropo o pot intelege daca am 14 ani?
Compuneti un dialog unde fie invitatie si refuz iar un dialog unde sa fie invitatie si acceptare Urgent! Va
Indentifica imagimile artistice prin care este descris cadru naturalsi explicaatmosfera creata de acestea in poezia (o doina plinge sus pe culme)
Ce carti imi recomandati in perioada aceasta de iarna, de Craciun?
Daca pun intrebarea ce fel de? ce este ca parte de vorbire?
Salut. Vreau şi eu un model de teză la limba română că am teza mâine. Astept...
Buna,cine imi poate recomanda niste carti despre tratament inuman, degradant aplicat condamnaților in penitenciar? Multumesc.
Am de realizat o teză, ce fonturi pot folosi?
Salutare TPU sunt clasa a-VIII şi mâine am teză la română poate cineva să-mi dea o pagină cu definiţi?
Eu stiam ca tsunami se produce din cauta cutremului sub apa
Bunăăă, TPU! Ăm, vreau să îmi recomandați o carte. Roman, de preferință. Însă nu orice fel de roman, un roman care să mă facă să citesc și mai multe romane. Adică gen să îmi dea ...? (mai mult)
Am de facut un proiect despre o meserie? Ce meserie mi-ai recomanda sa scriu si o mica descriere deslre aceasta. Funda
Ce contin cd-urile audio "Meditatie pentru autovindecare" de Louise L.Hay si "Meditatie profunda pentru vindecare" de Anita Moorjani? Despre ce este vorba in ele? Le- mai ascultat cineva?
Cate pagini are Filipok de Lev Tolstoy?
Cum moare in final, domnul Owen(judecatorul Wargrave) din "10 negri mititei"?
Deci domnul Owen din "10 negri mititei" este judecatorul Wargrave, atunci cum se explica cand la inceput el a primit scrisoare de la acest Owen pentru a veni pe insula?
Ce contin cd-urile audio "Meditatie pentru autovindecare" de Louise L.Hay si "Meditatie profunda pentru vindecare" de Anita Moorjani? Despre ce este vorba in ele? Le-a ascultat cineva?
And Then There Were None este "zece negri mititei"?
Cine stie foarte bine romanul "10 negri mititei", vreau sa ii pun niste intrebari lasati un comentariu cu facebookul...
Salutare ...am 16 ani si compun poezii de mica, puteti sa ma ajutati cu un sfat...(((ce sa fac sa scriu o carte sh unde m-as putea adresa?
Vreau sa stiu daca cartea,, Copilul cu pijamale in dungi" este interzisa sau cenzurata in Germania.
îmi poate zice cineva ce înseamnă relativ :))).
Pentru cei care stiti cartea bine "10 negri mititei"am citit- o dar niste nelamuriri: 1)Cine este de fapt domnul Owen, este cumva unul din cele 10 persoane ajunse pe insula? 2)Judecatorul Wargrave...? (mai mult)
Imi puteti sugera niste carti de citit cu actiune sau aventura? V-as ruga sa-mi explicati povestea carti pe scurt sa vad daca imi place.
Care este sinonimul cuvantului sovaiala?
Pentru cei care stiti cartea "10 negri mititei"am citit- o dar niste nelamuriri: 1)Cine este de fapt domnul Owen, este cumva unul din cele 10 persoane ajunse pe insula? 2)Judecatorul Wargrave si- a ...? (mai mult)
Puteti sa ma ajutati cu un link, unde as putea sa gasesc cartea intitulata Irezistibil (autor Adam Alter), in format pdf?
Cine imi spune si mie cateva nume de echipa? ^^
de curand am vazut serialul Victoria (cel despre Regina Alexandrina Victoria a Angliei) si m- a impresionat foarte tare si as dori sa citest o carte asemanatoare despre regalitate, regi, regine,...? (mai mult)
Buna, poate cineva sa ma ajute sa gasesc in format pdf cartile lui corina cindea triplul h?
Cine ma ajuta cu o piesa de teatru care o pot introduce in studiul de caz : "Literatura aservita ideologiei comuniste"?
Imi puteti spune va rog, o poezie de craciun (cele mai frumoase)
Opera Mara de I Slavici este imaginara sau reala?
Ce parere aveti despre siteul wattpad? Ce avanate exista?
Imi puteti scrie toate cartile Cassandrei Clare? Stiu ca incepe cu Instrumente Mortale, iar aceast set are 6 carti. Apoi urmeaza Dispozitive Infernale si aici m- am blocat. Asadar, al doilea set...? (mai mult)
Cum trimit sms cu nr privat?
Va rog sa imi spuneti niste argumente contra pe tema "daca ne tragem din mainute sau nu" plss
Hey Buna, ajutati-ma cu un roman de dragoste mai pervers, m-a pus iubita sa-i spun unul pana maine si nu știu... va rog, ajutați-ma
Hey TPU, Am si eu o intrebare. Pentru Examenul de Capacitate de anul acesta, ar putea cineva sa imi zica lista completa a tipurilor de compuneri la care se face dem. dupa schita? Ex:Genul Liric/Epic,...? (mai mult)
Hei, stiu ca probabil aici nu e cel mai potrivit loc sa fac o promovare, dar am o prietena care si- a postat de curand o parte din cartea sa (asta daca va face placere sa cititi pe wattpad :) ) si ar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Recunoasteti personalitatea
Le-ai auzit numele de nenumarate ori. Sunt cei mai celebri oameni din istorie. Poti insa sa le recunosti chipul?