Care este raportul dintre rațiune si pasiune?
Ajutat-ma,va rog cu cartea ``Lastarul meu de portocal``, Jose Mauro de Vasconcelos
Pareri despre Conversatii cu Dumnezeu?(cartile)
Stie cineva numele poeziei? Va rog. Am nevoie urgent. "Un ponei numit Horatiu Adinuta si Sandel au plecat la herghelie ca sa vada un ponei adunat din preerie, I- au pus numele, Horatiu si i- au...? (mai mult)
Ce jocuri ar merge si in cate FPS -uri pe urmatorul laptop : -Intel Core I5-4228U 3.1 Ghz - Intel Iris Graphics 5100 - 4GB RAM - HDD 1TB
Aș vrea să cumpăr cartea „O poveste haioasă" de Ned Vizzini direct dintr-o librărie din București. Unde aș pute-o găsi?
Am o întrebare. Într- un eseu se poate scrie și o întâmplare? De exemplu eu am de făcut un eseu cu tema " O zi la biblioteca" și am degand sa scriu și o mica întâmplare. Mersi anticipat....? (mai mult)
Unde pot gasi cartea,, Lastarul meu de portocal" in format electronic? Dau funda! Va multumesc anticipat!
Salut, am 15 ani si m- am gandit sa scriu ceva. Ce parere aveti? :^) Iubire pe timpul razboiului Semnatura scriitor: D. Dragos Ma trezesc si ma uit in gol, Simt cum sufletul...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de lucrari plagiate? Funda rapid!
Ce jocuri ar merge si in cate FPS -uri pe urmatorul laptop : - Intel Core I5-4228U 3.1 Ghz - Intel Iris Graphics 5100 - 4GB RAM - HDD 1TB
Am pus o comanda pe elefant, si cand dau la sectiunea comenzile mele, nu imi arata produsele plasate. Inseamna ca nu mi s-a pus comanda? Cum pot sa o anulez?
In ce situatii folosim punctele de suspensie la inceputul unei propozitii sau fraze? Multumesc!
De ce sa- ti fac mereu pe plac? Când te ating, eziti si tac. Nu sunt, nu vreau M- am saturat M- ai distrus și am plecat. Nu mai suport doar vorbe reci, cu altele vrei tu sa mergi. Hai zi- mi...? (mai mult)
Cum pot sa imi dezvolt retorica?(Gen maine vreau sa ies sa prezint o carte si vreau sa stiu sa vorbesc mai frumos, sa le captez atentia colegilor dar in mod special vreau sa iau un 10)Mersi frumos!
Are cineva cartea,, De vorba cu Emma,, descarcata si mi-o poate da pe mail? pls
Care este fenomenul? Paharul care ai turnat suc răcit in frigider se abureste?
Dați- mi vă rog un fragment din "Domnul Trandafir"! Daca se poate sa fie unul scurt. Adică vreau să spun daca puteți cauta pe un site un fragment si sa- l copiati in raspuns Multumesc anticipat! ...? (mai mult)
Care este rolul dintre rațiune si pasiune?
Heyo! Știti cumva de unde aș putea lua seria 'The Infernal Devices'? În română, londoneză, nu contează. Mersi mult! :d
M- ar putea ajuta cineva sa gasesc Deria dispozitive infernale de Cassandra Clare? cred ca am cautat tot internetul sa gasesc cartile in romana ( Ingerul mecanic, Printul mecanic si Printesa...? (mai mult)
Aș vrea să citesc o carte în engleză aventură (am 14 ani). Ce îmi recomandați și de unde le pot cumpăra sau comanda?
Sincer,v-au placut cartile Fluturi? Sau ce alte carti mult cunoscute ca si Fluturi v-au placut? De ce credeti ca Fluturi de Irina Binder a avut asa mare succes?
Ce carti motivationale merita cu adevarat sa le citesti?
Ofer pret dublu celui initial cartilor: Prin portile splendorii sau Salbaticii rudele mele (ambele carti au acelasi autor Elisabeth Elliot). Cartile sunt foarte vechi se nu le mai gasesc pe piata. ...? (mai mult)
Merita sa citesc Suge-o Ramona si Suge-o Andrei? Sunt tari? Te distreaza? Sunt amuzante?
Cum se afla secolul? de ex anul 1967 de la anul 1 se numara secolul?
Cum aflu in ce secol suntem in ani?
Sunt student în anul I la uvt- sectia istorie, sunt curios in legătură cu practica de la vară.Aș dori să stiu cate zile durează, cazarea, conditiile si alte elemente care țin de această....? (mai mult)
Este buna ordinea cartilor cu povestea din World of Warcraft: Book 1: Cycle of Hatred Book 2: Rise of the Horde Book 3: Tides of Darkness Book 4: Beyond the Dark Portal Book 5: Night...? (mai mult)
Știe cineva unde pot găsi cartea, , Teorii clasice ale personalitatii" scrisă de Geanina Cucu- Ciuhan, Ileana Loredana Vitalia și Nicoleta Raban- Motounu? Țin să precizez ca nu se mai găsește...? (mai mult)
Stie cineva capra de anul nou cu 6 roluri?
Merita sa ma apuc de cartea Iosif si fratii sai? Mi se pare fascinanta si destul de mare. Asa mi s- a parut si Mizerabilii insa am fost foarte placut surprins. Sunt asemanatoare sau totusi sunt...? (mai mult)
Salut TPU, deci sunt curios de o intrebare mai tampia dar interesanta intr- un fel; )), daca de exemplu eu sunt in franta si pe pamant nu exista niciun bloc, nimic e totul lat iar in Romania de exemplu...? (mai mult)
O intrebare imposibila! Stie careva cand vor aparea iar pe stoc cartile "orasul bantuit" sau "stralucirea" de stephen king.
Îmi puteţi recomanda, vă rog, cărţi? Am 12 ani şi nu imi plac cărțile fantasy gen Harry Potter sau cele de aventuri ca Ocolul pământului in 80 de zile. Îmi plac cărţile ca Hoţul ...? (mai mult)
Salut, am terminat de citit cartea "dupa ce te- am pierdut" şi nu stiu ce sa mai citesc, sunt destul de pretențioasă cand vine vorba de carti tocmai de aceea sunt in pana de idei. Vreau o carte care...? (mai mult)
Poate cineva sa-mi spuna despre ce se vorbeste in romanul Memorii de Mircea Iliade?
Puteti sa-mi recomandati o aplicatie de citit carti pentru telefon?
Cum pot explica de ce autoru a folosit textul Italic intr-o poezie?
Ce carti ar trebui sa citesc pentru vârsta de 17 ani?
Ati putea sa imi dati 3 rezumate (detaliate) la 3 carti? Dau funda 100%
Care este cea mai buna carte a lui Tom Clancy si cum vi s-a parut cartea Omul in cautarea sensului vietii?
Yee(Salut)! Cum se corect: ne-a vazut pe mine si pe prietenii mei sau m-a vazut pe mine si pe prienetii mei?
Help! Ce este "marcat" ca parte de vorbire?
Ma ajutati cu o poezie pentru balul bobocilor va rog... tema balului este in jurul lumii iar eu am ca tara Brazilia. p.s sunt fata
Ce parere aveti despre cartea Jurnalul Annei Frank?
Buna poate sa imi explice cineva cum aflam cate suntete sunt? de exemplu in cuvintele :ghetus; tacere; unghi
Care imi poate da o explicație cat mai clara si mai simplă la expresia "i-a/i-am dat tromf" am observat ca multă lume nici nu ştie aceasta expresie
Am nevoie de exemple de opere ce predomina tema razboiului... de scriitori basarabeni
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!