Vouă vă plac cărțile, nuvelele, poeziile etc pe care trebuie să le știm pentru bac?
Credeți că poeții simboliști, gen George Bacovia sau Ion Minulescu, sunt mai inteligenți decât ceilalți poeți datorita abilității lor de a transpune gânduri, trăiri sau evenimente într-...? (mai mult)
Bună! Pentru cei ce citesc cărți pe academia edu! Am citit acum ceva timp o serie, era vorba despre niște frați, cred că 3 sau 4 și aveau o soră mai mică. Prima carte era despre fratele...? (mai mult)
Hei. Cum imi pot da seama daca o firma este pe bune si este serioasa? Este vorba de o editura la care as vrea sa public o mica carticica.
Ce scriitori/poeți contemporani români recomandați?
Am 13- 14 ani și nu prea îmi place să citesc. Când citesc o carte, uneori mă simt că doar citesc niște propoziții, fără o idee clară și parcă nu mi se relaxează mintea. Cum pot face să-...? (mai mult)
Scena următoare nu este preluată din nicio carte sau film/serial, ci din imaginația proprie. Să zicem că ați citi într- o carte sau ați vedea in vreun film, scena următoare: O tipă tânără...? (mai mult)
Sunt atras de medicina. Ce părere aveți de cartea" Forta vitala de Anthony Robbins - Forta vitala. Cum pot descoperirile din medicina de precizie sa transforme calitatea vietii tale si a celor ...? (mai mult)
Ce volume de poezie sau ce poeți recomandați pentru cineva care nu a citit aproape deloc poezie?
L-a citit cineva le dr. Daniel Amen? Mai ales cartea Puterea creierului? V-a ajutat cu rezultatele ce le promite cartea?
Multi zic ca cititul dezvolta vocabularul, dar cum mai exact? Citesc de doi ani si nu simt ca vine de la sine. Deci ce exercitii ar trebui sa fac mai exact?
Ce înseamnă "palalate me merav"?
Provoc pe amatorii de poezie sa- mi răspundă prin versuri următoarelor versuri! Plină- mi ești de taina fato, ai buzele dulci ca mierea Inima mi- e încă fierbândă și nu vreau să- mi fii tăcerea. ...? (mai mult)
Bună TPU! Cum pot să scriu o poezie frumoasă? Dau fundiță!
Bună! Aveți o carte despre război, istorie, tineret, cultura etc. pe care o recomandati?
Imi poate spune cineva rezumatul cartii Fluturi de Irina Binder?
Niște cărți care merită citite, mulțumesc :) Pot fi de dezvoltare personală, romane polițiste, povestea de viață a lu cineva etc
Stie cineva limba portugheza? E usor sa o inveti? As vrea sa o invat candva, dar nu stiu daca se invata usor sau greu.
Ce booktuberi vă plac? Aveți același gusturi la cărți ca și ei?
Buna TPU. Imi puteti recomanda si mie, va rog, niste carti despre psihologie, spiritualitate sau cele in care se vorbeste despre Rai si Iad, karma, Univers, reincarnari? Multumesc tare mult!
Cum e Cat timp infloresc lamaii - Zoulfa Katouh?
Ce carte recomandați pentru un adolescent de 15 ani? Să-l tina captiva și să-l prindă cât mai repede pentru a avea interes sa o citească
Ce cărți recomandați? De obicei citesc cărți thriller, jurnale, ficțiune istorică și poezie, dar aș vrea să încerc și alte genuri și nu știu de unde să încep.
Poti scrie si publica o carte de istorie, de la originea Pamantului si pana in Epoca Moderna la o varsta sub 20 si ceva de ani? Te vor baga editurile in seama? Informatii adunate din carti, Internet ...? (mai mult)
Buna! Mi-a placut foarte mult cartea "Dragoste in vremea holerei", aveti vreo recomandare de carti asemanatoare?
Buna lume, stie cineva cand apare ultimul volum din seria Atingerea lui Juiliette de Taherah Mafi in Romania? In mod normal Ledaedge a anuntat ca va aparea anul acesta, dar nimeni nu stie data exacta
Îmi place la nebunie cum scrie Prof Dr. Dumitru Constantin Dulcan. Cine îmi mai împărtășește sentimentul și de ce? Eu am început sa citesc cartea Creierul si Mintea Universului și m- a fascinat...? (mai mult)
Atâta timp cât inima mea incă îmi mai bate nu e deloc prea târziu sa îmi dau Restart nu? Si sa incerc sa ma ridic de jos, din suferințe, din regrete, dezamăgiri? Era vorba de cum prezintă ...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva daca ultimul volum din romanul Ingeri Cazuti, Extaz de Lauren Kate va mai fi in stockurile editurilor romanesti sau daca aceasta carte se mai fabrica? O caut de vreo 2 ani pe piata...? (mai mult)
Unde as putea lasa niste carti noi? Sa le dau. Nici nu sunt indoite si inca miros a noi de un an. Imi amintesc de cineva...si vreau sa scap de ele dar nu le-as arunca.
Bună. Bunicii mei vor să se scape de câteva cărți și m- au pus să selectez din biblioteca lor cărțile care se pot da la anticariat și care nu. Și când ma vede bunica că ce cărți selectez...? (mai mult)
Am o intrebare. Cartile idiotul si crima si pedeapsa de fyodor dostoesvky sunt recomandate pentru copii sub 15 ani?
Iubire de probă conține scene 18+? Vreau răspuns rapid pls!
Sunt entuziasmat. Tocmai mi- am comandat cartea Restart de Yung Pueblo. Cine a citit cartea aceasta? Ajuta? Cartea promite ca cu ajutorul ei ne putem elibera de povara trecutului, ne putem conecta...? (mai mult)
Salut! Cate pagini(dintr- o carte) este indicat sa citesti pe zi?( in asa fel incat sa asimilezi cat mai bine ceea ce ai citit daca esti novice la asa ceva) Sau se masoara in ore? Da, stiu... Ce intrebari...? (mai mult)
Buna ziua, îmi puteți recomanda, câteva site-uri pentru cărți în limba engleză de vânzare? Aștept cu nerăbdare răspunsurile voastre. Va Mulțumesc Frumos!
Bună ziua! Știți dacă librăria Enbook este la Hunedoara?
Ce cărți motivaționale îmi puteți recomanda? Prefer să fie cărți în format fizic, nu electronic. În principiu m- ar interesa să fie traduse în română, dar dacă sunt cărți foarte bune...? (mai mult)
Părere : Vocea ta flamanda Ma bântuie încet Fiecare poza văzută Îmi lasă o rana- n piept De- ai fi aici din nou Iar sa- ți povestesc Ce mi s- a întâmplat mie În vara ce- ...? (mai mult)
Salut TPU! Am tot auzit de cateva carti precum' ABC- ul psihopatului de succes, Arta manipularii, Intelepciunea psihopatilor. As vrea sa le dau o sansa dar nici nu vreau sa le cumpar ca apoi sa nu ma...? (mai mult)
Bună ziua! În ce curent literar se încadrează fabula "Câinele și Cățelul" de Grigore Alexandrescu?
Pentru ce vârstă sunt cărțile lui Stephen King?
Buna, ce medie trebuie sa am pentru a intra la un liceu cu " estetica si ingrijirea corpului uman "
Va rog mult, ce carte sa citesc ca să ma ajute extrem de mult sa îmi pot schimba viata în bine?
Salut TPU! Sunt la volumul 34 din Pisicile Războinice și aș vrea să știu când va mai apărea Umbră de Arțar.E personajul meu negativ preferat.
Cu ce carte/lectura ați început vacanța?
Eu mi- am cumpărat multe cărți de self help și auto ajutor pe care inca nu le- am citit si am de gând sa ma ajut cumva, sa îmi îmbunătățesc gândirea și viata.E speranța mea.Cea pe care ...? (mai mult)
Ce carte ma poate ajuta mult sa îmi schimb viata și sa scap de anxietate severa? Va rog din suflet spuneti- mi mai multe titluri de cărți schimbătoare de vieți în bine, cărți care ma ajuta și...? (mai mult)
Salutare TPU! Avem ceva traduceri de texte/scripturi budiste in română? De unde le pot cumpăra? Scuze de categorie daca nu e bună
Buna! Ce carti/romane de dragoste mi- ați recomanda, care sa fie despre ceva de genu s- au despărțit și nu au putut sta unul fara altul și s- au împăcat din nou și sunt fericiți, pentru ca s-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?