Bună! Am citit acum un an sau poate chiar mai mult o carte pe wattpad. Îmi amintesc doar că se prezenta povestea de dragoste a unei fete din Florida cu un tânar care avea un anumit grad in armată...? (mai mult)
Am foarte multe carti cumparate si necitite pana acum,incat nu ma pot decide ce carte sa citesc mai intai.voi cum ati proceda? Ce sa fac, cum sa fac?
Orice sfant are un trecut si orice pacatos un viitor. Cine imi poate comenta si mie asta?
Salut, doresc foarte mult să citesc cartea Orașul Bântuit de Stephen King (2013) dar peste tot pe internet este scris indisponibil sau stoc epuizat! Dacă mă puteți ajuta, spuneți- mi sau dați-...? (mai mult)
Ce carti bune sunt cu viata de dincolo,de apoi,viata dupa moarte, ce trateaza subiectul asta?
Cine a citit cartea mastile fricii? O părere?
Sunt student în anul I la uvt, specializarea istorie, practica din vara este obligatorie deoarece am ceva planuit pentru vacanta de vara.
Lucrez în Word și vreau sa scriu o carte pentru a o trimite unei edituri.Am ales ca formatul cartii sa fie A4. Însă nu mi dau seama cum ar trebui sa setez celelalte aspecte; margini și calibri litera.Îmi...? (mai mult)
internetul de la Telekom prin fibră optică de pana la 100 mbps este bun? Adică..care ar fi viteza de download si upload? FUNDAA!
Particip la Balul bobocilor ca si prezentator. Stiu cum se face, doar ca as vrea sa fiu sigur unde se pun accentele pe urmatoarele propozitii: 1- Bună seara stimați specatori! 2- Gazdele...? (mai mult)
Salut.Vreau sa scriu o carte în format electronic pentru a o trimite unei edituri.Pentru asta trebuie sa știu cu ce litera trebuie sa scriu ce caractere, cât spațiu sa las când încep o frază când...? (mai mult)
Ce inseamna calibrii? DIN WORD? Se referă la formatul paginii?
Îmi explică cineva ce înseamnă "În bătaia Pustii"?
Ce carti motivationale ai citit tu si te-au ajutat?
Buna TPU as dori sa imi spuna cineva ce limba este DUTCH ca Germana nu e Germana e DEUTCH https://www.youtube.com/watch?v=0pZ0shorjeg
Din punct de vedere gramatical, se spune Tradiția Asiatică sau Tradiția Aziatică?
Unde pot gasi operele lui Dante Alighieri (Infernul, Paradisul, Divina Comedia si Purgatoriul) in romana?
Salut, am si eu o intrebare : in acest an am dat bacalaureatul si am nu l am promovat am luat la toate peste 5. si am dat si in toamna a 2 sesiune si nu l am promovat si tot asa peste 5 ( nu am luat...? (mai mult)
Este corect gramatical să spui "caninilor lungi ai gorilei îi se împotrivi lama subțire a cuțitului omului"?
Buna,as dori câteva idei de nume pentru canale de BookTube! Nu vreau sa se lege de numele meu. Ceva artistic sau ceva reprezentativ.
Ce carti si ce edituri imi recomandati? Ieftine*
Buna, As dori o lista cu carti bune. Sa fie romane thriller/mister/politiste. Ca si exemplu: Padurea, Intr-o padure intunecata.
Salutari! Am niste carti noi-noute de care n-am nevoie si as vrea sa le vand. Anticariatele cumpara carti de de la persoane?
Cum se scrie corect: acum douăsprezece/doisprezece ani punc sau spenul exclamării Ceau trecut ani puncte de suspensie sau punc
Ma poate ajuta cineva cu numele unei cărți/ roman de dragoste? Acțiunea cărții se referă la doi frați gemeni. Unul dintre ei este căsătorit cu doua femei. Are un accident și moare. Sotia...? (mai mult)
Sunt student la Academia Navala si as vrea sa stiu daca exista o culegere cu probleme de navigatie dar care sa le aibe si rezolvate pentru a ma putea verifica! Nu ma intereseaza teoria pe aia...? (mai mult)
Semnificația proverbului :"vorbește cu cerul asa cum vorbeste firul de iarba
Cand va lansa Editura Arthur al V-lea volum din Harry Potter (Harry Potter și Ordinul Phoenix)? Funda
Dacă vreau sa scriu o carte trebuie neapărat sa trimit lucrarea editurii în format electronic sau se mai utilizează și modul tradițional de a mi duce lucrarea scrisa la editura?
Ce carti imi recomandati? Am nevoie de idei, as vrea unele potrivite varstei, 13 ani :)))
Va rog, cine are cartea Triplu H cu cele 2 volume in format PDF? Stau in Madrid si nu reusesc sa o comand. Am incercat pe 4 site uri diferite si la fiecare am intampinat probleme. Daca pot ajut ...? (mai mult)
In legatura cu eseul de la subiectul 3 de la bac romana (real). Rezumatul textului e obligatoriu sau doar necesar? In sensul ca daca includ toate celelalte elemente specifice temei si viziunii...? (mai mult)
Im puteti spune cat de important era Hermes pentru greci si romani? Am nevoie pentru un proiect la istorie.A da. Doresc si argumente.
Unde pot gasi si eu sineteze( scheme) scurte pentru fiecare eseu pe care sa le dezvolt la eseul de la Subiectul 3 la romana?
Pot instala Windows pe un laptop cu Free Dos sau Endless OS? Daca da, cum?
M- ar putea ajuta cineva cu o carte motivationala care sa ma vindece sau mai bine zis sa ma ajute, sa ma intareasca moral, sa ma schimbe in bine, daca aplic teoria si principiile din respectiva carte. ...? (mai mult)
Cine imi poate face un rezumat putin mai amanuntit despre ultimul capitol al cartii "Exuvii" de Simona Popescu? Capitolul se numeste "Dulapul".
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu ceva. Voi cum ati comenta/argumenta urmatorul citat: „ ...pentru taranul nostru pamantul nu e obiect de exploatare, ci o fiinta vie, fata de care nutreste un sentiment...? (mai mult)
Cine im poate da un rezumat la tara de dincolo de negura vanatoare, acum o suta de ani, in Moldova
A citit cineva Transurfing Reality de Vadim Zeland?
Ce jocuri ar merge pe un laptop cu procesor Intel Celeron N3350 2.4 Ghz, 4GB Ram, 500GB Memorie, Placa video Intel Graphics 500, Windows 10.
Buna tuturor! Ce carti de psihologie ati citit si recomandati? Mi-ar placea daca ati putea face si o mica descriere cartilor recomandate.
Vreo sugestie de o carte buna, ceva super deosebit care sa impresioneze, de facut cadou unui medic are cineva? Multumesc!
Care este jocul numărul 7 din cartea Rem(+ descriere)?
Pareri despre "Poti sa iti vindeci viata" de Louise L Hay? A incercat-o cineva? Cum v-a ajutat?(daca a facut-o)
am citit o carte, mai demult si nu mai stiu cum se numeste :/ stiu ca am citit- o demult dar mi- a placut foarte mult.Era sf, era ceva gen un barbat care facea calatorii transmintale cu ajutorul...? (mai mult)
Știți vreun site de unde pot descarca cartea Neuromancer?
O carte care promite sa te vindece sau sa te ajute cumva intr-un fel (la moral)
Imi poate spune cineva va rog daca "Alexis zorba" este aceeasi carte cu " Zorba grecul"? Nu reusesc sa o gasesc pe nicaieri de cumparat. Multumesc!
Unde pot gasi Ultimul avanpost de Lavinia Călina in format pdf?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!