daca vreau ca sa merg la facultatea se antreprenoriat trebuie ca sa merg la un liceu anume sau nu conteaza?
De pe ce site pot cumpara cartea "Forever my girl" de Heidi Mclaughlin?
Cum te hotarasti ce carte sa citesti?
Cartea: Live by Night de Dennis Lehane se gaseste tradusa in romana prin librarii?
Îmi poate spune si mie cineva va rog operele de la bac partea a ||| scrise de Titu Maiorescu si Eugen Lovinescu? Multumesc!
Deci Am citit în trecut o carte care nu mai știu cum se numește și ma gândeam ca știe cineva Era vorba despre o fata care făcuse nunta și când se întorceau acasă au făcut accident cu mașina...? (mai mult)
Spuneți-mi o editură la care poți publica gratis cărțile, sunt unele edituri care cer o grămadă de bani.
Stiti cumva o carte care te ajuta la vindecare, te sprijina si te intareste daca suferi?
Din punct de vedere gramatical, care dintre aceste 3 cuvinte e cel mai bun? A Leul Umbrei B Leul Umbrelor C Leul din Umbră Vreau sa aleg unul dintre acest cuvintr ca un titlu pentru o carte.Dau...? (mai mult)
Asta-i carte de femei? http://www.litera.ro/mergi-unde-te-poarta-inima.html
Ce parere aveti despre Dragoste in vremea holerei? Am de prezentat aceasta carte in fata clasei si n-am nicio idee. Imi dati cateva idei?
Stie cineva unde gasesc textul integral,, Cartile" de Mircea Cartarescu? Multumesc
Yee(Salut)! O intrebare putin mai serioasa de data asta: dupa am scris replica unui personaj, dupa am adaugat descriere, pot sa reiau cuvintele personajului pe acelasi rand sau trebuie de la capat? Ex:...? (mai mult)
O carte care promite sa te vindece sau sa te ajute intr-un fel?
Ce carte motivationala recomanzi fiindca te-a ajutat, ti-a placut?
Ce carte motivationala ai citit?
Imi puteti spune un site unde pot citi carti in englez online gratis?
Cine isi aminteste numele de familie al lui Laurel din seria de carti "Aripi"? Sigur imi amintesc ca numele ei era scris, dar nu am cartea la moment si nu imi pot aminti. Ajutor.
Voi ce parere aveti cu privire la urmatorul lucru: In fiecare descriere, pe coperta unei carti motivationale/de dezvoltare personala/dezv spirituala scrie ca cele spuse in carte daca le practici iti...? (mai mult)
Ati citit seria de carti "Secretul" (The Secret) de Rhonda Byrne sau ati vazut filmul? Ce credeti despre, ce impresie v-a facut? Voi ati incercat si ati reusit? E valabil tot ce se zice acolo?
Ce parere aveti despre cartea suge-o Ramona si Suge-o ramona 2 eu am citit-o si este amuzanta. voi ce parere aveti?
Ce s-ar intampla daca nu ar exista legi.va rog mult ajutati-ma cu 3-4 propozitii
Voi cum va faceti chef sa cititi o carte intreaga care are si multe pagini? Cum va motivati? Ce sa fac sa am chef de citit? Mereu incep o carte, citesc putin si apoi nu o mai termin.Am mai multe carti...? (mai mult)
Vou cum va faceti chef sa cititi o carte intreaga care are si multe pagini? Cum va motivati? Ce sa fac sa am chef de citit? Mereu incep o carte, citesc putin si apoi nu o mai termin.Am mai multe carti...? (mai mult)
Imi poate enumera cineva toate cartile lui Neagu Djuvara in ordinea aparitiei lor?
Cu ce carte sa incep sa- o citesc? Ordonati de la cea mai usoara la cea mai grea : Faust, Numele trandafirului, Portretul lui Dorian Gray, Idiotul, 1984, Viata ca o prada, Romanul adolescentului...? (mai mult)
Cine îmi face și mie povestirea "Orb sarac" din Hanul Ancuței pe momentele sibiectului?
Cum sa imi fac chef de citit? Voi cum va faceti?
a citit careva Jurnal de scriitor - F.M. Dostoievski? stiu ca e mare cartea dar m-ar interesa o parere
Ce sa faci cand ai prea multe carti acasa si nu stiti pe care sa incepeti sa o cititi? Vi s-a intamplat si voua?:))
Cine ma poate ajuta si pe mine cu cartea TRIPLU H vol 1 si 2 in format pdf. Multumesc
As vrea sa aflu daca pot gasi cartea The Long Hard Road Out of Hell in romana sa o citesc de pe net sau sa comand cartea. Un site de unde as putea cumpara-o sau sa o citesc, va rog?
Yee(Salut)! Stie cineva sinonime pentru "a spune" sau "a zice"?
Stie cineva data de nastere a autoarei Kathryn Erskine? Multumesc!
AM nevoie de ajutor sa ma ajutati sa demonstrez ca D-l Goe apartine realismului
Bună..Ce carti îmi recomandați cu adolescenti-romantic? Mulțumesc!
Heiiii! A citit cineva cartea,, Fergus Crane"? Daca da, spuneti-mi si mie cateva pareri despre ea :)) Mersi!
Imi spune cineva care este ordinea seriei Destine la limita de Katie McGarry? Daca incep sa citesc volumul doi si apoi primul volum nu va fi o problema?
Ce inseamna sa privesti din perspectiva? Ce inseamna sa privesti cu detasare?
Cine îmi spune și mie ce se intampla in Exuvii mă interesează regnum puerile cuiburi de hârtie și despre dragoste Dau funda
Stie careva când v-a aparea varianta in romana a volumului 4 din seria "inelul vrajitorului"?
Geo Bogza avionul si caprioara unde gasesc textul
Unde pot gasi Shadow's edge de Brent Weeks in romana?
Ce inseamna MZ va rog scrieti detaliat!
Ce alegeti dintre "Baiatul cu pijamale in dungi" si "Trei coroane intunecate"?
Salut, in legatura cu structura eseului de la subiectul III de la bac (real). Actiunea (povestirea pe momentele subiectulu) cam cat ar trebui sa ia? Sau poate fi omisa si scris altceva in locul ei (limbaj,...? (mai mult)
Știe cineva dacă to farm mai înseamnă și a face / a semna un contract de întreținere? Am căutat pe freedictionary și alte siteuri și cam așa rezultă nu prea sunt sigur îmi trebuie pentru ...? (mai mult)
Cand si cum citesti de obicei?
Ce avantaje/dezavantaje îți oferă o carte pe care o citești în engleză?
Facem la scoala povestire de la amintiri din copilarie (clasa a 9a) si am o nedumerire legata de carte. Cati copii avea David Creanga? Adica bunicul lui nica din partea mamei. Pentru ca acolo zice ca vrea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.