Bună. Doresc ajutor. Am 15 ani și doresc să devin un scriitor.Să scriu cărți. Am câteva întrebări: 1) Cum pot contacta o editură sau trebuie să plătesc ca să- mi fie publicată cartea? ...? (mai mult)
Vreau sa stiu direct si simplu :A ajutat pana acum pe cineva vreo carte motivationala sau de dezvoltare personala? Care carte si cum v-a ajutat?
Expresia "de când te știi" înseamnă doar "de când te-ai născut sau mai are și alt înțeles? Dacă da, care mai este?
Are cineva idee cum as putea sa fac rost de cartea asta http://www.librarie.net/coperti2/1/6/7/0/5/9/300x300.jpg? Am innebunit cautand- o dar e stocul epuizat peste tot...V- as ramane foarte...? (mai mult)
Hei. Mia recomandat o persoana tot de pe TPU niste carti de dezvoltare personala. Cam nu sunt eu cu cartile bun prieten(fiindca pana acum doar romana pentru liceu citeam) dar astea par interesante. ...? (mai mult)
care sunt cartitle care v-au socat si de ce?
Știe cineva un site de unde aș putea descărca gratis: Blestemul Focului, Elita Întunecată? Vă mulțumesc anticipat!
Cine poate sa- mi spuna despre ce este si care e ideea, tema poeziei Lagosul si Muzica de Grigore Vieru? Va rog mult Eu, Doamne, lucruri Stiu ca n- am facut prea multe. De Tine am Tot...? (mai mult)
Imi poate spune cineva cand se pun accentele in franceza? Ma refer la faptul ca nu stiu in ce cuvinte sa le pun si ce accent (grav, ascutit, circumflex). Mersi!
Ce inseamna sa delimitez portretul fizic de cel moral?
Afla cate grame cantareste un pachet de cafea, daca o cutie cu 135 de pachete cantareste 36. 900g, iar cutia cantareste 450g.
Ce marcheaza virgula daca este la sfarsitul unui vers?
Ce înseamna "Cutitul mi-a ajuns la os"?
Ce impact au cartile de dezvoltare personala/motivationale asupra voastra,a cititorului? V-a schimbat modul de a gandi complet,v-au ajutat, v-au intarit? Ce ati citit din acest gen?
Stie cineva de unde pot cumpara cartea Five Families de Selwyn Raab tradusa in romana?
As vrea si eu o lista cu lecturi. Citesc cam tot, in afara de carti cu vampiri si varcolaci (gen "Twilight"). Acum citesc "Simbolul pierdut" de Dan Brown (am citit Ingeri si demoni, respectiv Codul...? (mai mult)
Ce obiceiuri are localitatea lipova? dau funda cine stie
Ce inseamna nadara? Dau funda
Stie cineva unde pot gasi cartea La reine de lumiere ( in limba romana sau engleza ), vol 1 si 2, de Mireille Calmel in format electronic?
Pot sa fac un text argumentativ despre 3 lucruri deodata, de exemplu 3 factori care ne influenteaza negativ viata de zi cu zi. Cum incep? Mersi!
Ce înseamnă titlurile tablourilor a unui text?
Ma poate lamuri si pe mine cineva cum trebuie rezolvat exercitiul B se la subiectul I la bac la romana? Ma refer la modelul nou.Adica profesoara mea de meditatii mi- a zis ca trebuie sa imi dau cu...? (mai mult)
De ce se zice vine in loc de vene? Am auzit intr-o melodie
Imi puteti da un link de unde sa citesc nuvela REM de mircea cartarescu?
Heeei. In seara asta am inceput sa scriu pe Wattpad :) Va las link-ul mai jos si m-as bucura mult daca mi-ati da sfaturi :) https://www.wattpad.com/story/125655787-despre-el-sentimente-reale
Imi puteti da va rog dictionare in limba engleza care sunt pe internet? Eu stiam unul, dar nu il mai gasesc. Era Lodge (cred). Ma puteti ajuta a rog?
Imi puteti spune niste carti wattpad?
Am avut odată o carte despre povestea unei picături de sânge, al cărui nume nu îl mai știu. Întrebarea mea este dacă știe cineva din întâmplare cum se numește?
Oare Eroul Pierdut de Rick Riordan are legatura cu cartile cu Percy Jackson? Pentru ca nu am citit acea serie si vreau sa imi cumpar Eroul Pierdut dar nu stiu daca e necesar sa stiu ce se intampla...? (mai mult)
Salut,la ce trebuie sa ma refer dacă am cerința de a evindetia rolul alternantei timpurilor verbale? Sa caut verbe la diferite moduri și timpuri sau cum? Mulțumesc, funda
Salut, as dori dacă careva din voi îmi poate da niște idei pentru un text argumentativ având tema : dacă evoluția socială și tehnologică a avut sau nu un rol important in constituirea unui imaginar...? (mai mult)
daca ați citit Jocul de- a vacanța sper să- mi puteți răspunde :)) nu vreau rezumat sau ceva, vreau să știu ce adj sa- i atribui Corinei când ma refer la relație ei cu Jef, adică...? (mai mult)
Știe cineva data nașterii autoarei Meg Medina? Am căutat deja pe wikipedia, blog-ul ei și pe alte site-uri care o menționează și nu am găsit. Mulțumesc!
Cuvantul "Egocentrism" are singular?
Poezia de cine este scrisa? "Ala- bala, Portocala, Ce- ai mancat De te- ai umflat? Sapte pite S- un pitoi S- un gavan De usturoi." sau : "Luni, oamenii sunt buni; Marti, oamenii sunt ...? (mai mult)
Bună, Triplu h are cineva în format pdf? Multumesc!
Pentru cei ce citesc carti electronice in româna: de unde le cititi? Aveti vreo programa ceva.
Bună, sunt președinta a elevilor la mine la liceu și as vrea sa fac ceva pentru biblioteca, acum câteva zile am fost acolo și mi s- a spus ca nu au cărți "pentru adolescenți" cum a cerut o colega...? (mai mult)
Am nevoie de o poezie despre George Voica, un poet din Valcea care face in curând 70 de ani. Poezia sa fie despre ziua lui, si sa sune ca vine din partea mea si a unei colege. Repede, ba rog. Funda ...? (mai mult)
Ce credeți că va pica in 2018 la evaluarea nationala? (română)
Unde pot găsi textul Prietenul meu de Ioana Pârvulescu
Care a fost cel mai mare scriitor al romaniei si care a fost cel mai mic scriitor al romaniei (aici ma refer l- a faptul ca a fost stiut de multi sau ca nu a fost stiut de muti intelegeti voi DAU...? (mai mult)
Vreau sa va întreb ceva despre profesionala. De exemplu la Ucecom (spiru haret) pe domeniul manichiura+ pedichiura si asa mai departe, ce fel de ore se fac. Adică stiu ca probabil DE vor...? (mai mult)
Sa; ut, TPU, ei bine astazi la ora de limba romana profesoara a spus un citat care suna astfel:"Prietenul meu nu este prietenul tuturor", si care mi- a dat mult de gandit.Acest citat mi- a placut foarte...? (mai mult)
am de facut un comentariu la romana pe un fragment din textul Danila Prepeleac, doar ca nu prea inteleg... Cerinta pe care profa a dictat- o a fost ceva de genu: Comentati fragmentul urmator ...? (mai mult)
Recent am dat de o serie de cărți scrise sub pseudonimul de "Commander X". Nu am găsit online prea multe informații despre el; doar colecția de cărți. Știți cumva cine este? Nu neapărat...? (mai mult)
Ok, pai, as vrea sa scriu o poveste, gen horror sau ceva de genul. Nu am inspirație deloc, va rog sa îmi dați niște idei.
Mă puteți ajuta cu o piesa de teatru pe o plaja (preferabil) jucata de 2 persoane. 《funda》
Întrebarea mea poate suna ciudat dar vreau sa rog ca cine are caietul de teste la geografie clasa 11 R.Moldova sa-mi trimita poze cu testele sau cel putin la primul test va rog mult!
Am ramas in pana de carti... si am nevoie de noi sugestii: Sa fie neaparat de dragoste, sa contina scene picante :) si sa se termine cu happy end. Sa nu ma satur sa o citesc, ca am senzatia,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?