Cum se publica o carte?
AJUTOR! Vorbesc serios... :( Să începem... Acum câțiva ani, am citit o carte pur și simplu genială, doar că "citit" este puțin prea mult. Citeam, este mai potrivit. Dar nu știu ce s- a ...? (mai mult)
Însemnările unei puștoaice vol 10 sau Penny Pepper? Si optional care volum e mai fain.
Aşa e mama şi a fost bunica Aşa suntem femei lângă femei Părem nimic şi nu- nsemnăm nimic Doar nişte "ele" ce slujesc pe "ei". Ei neglijenţi, iar ele foarte calme Ei încurcând ce ele...? (mai mult)
Eu si o prietena am inceput sa ne trimitem scrisori. Prima tema a fost filosofia(asta iubim), gen am luat fiecare o idee filosofica si am explicat- o celuilalt. iar acum nu avem idei pentru tema celei...? (mai mult)
Buna,TPU! Recent am inceput sa citesc "Casa noptii" si am terminat volumul 1 (pdf). Imi puteti da si mie un link cu site-ul de pe care pot sa citesc volumul 2? Multumesc anticipat!
Ce carte vreti neaparat sa o cititi si de ce? Care a fost cea mai proasta carte citita?
"Iti doresti sa primesti" e pleonasm?
Am scris de curand o carte care momentan este in curs de traducere in limba engleza. Am o mare dilema, dupa treducere o voi face publica sub forma de e- book, problema este ca nu stiu daca...? (mai mult)
Cine imi zice ex de poezii cu monorima.
Ce carti noi imi recomandati? Carti de dragoste+drama cu final fericit (asta e foarte important ) Carti noi ca si "Fluturi" dar si altele noi.
Vreau sa imi recomandati ai mie cateva carti de dragost destul de usor de citit, dar sa carti bune. Ps: nu imi plac cartile gen Twilight / sf. ^_^ astept recomandari :-*
Buna dragilor! Caut de cateva zile carti bune, de dragoste- drama, am citit 3 pana acum dar nu pot spue ca au foat ft bune, acum ramane sa imi recomandati voi cele mai bune carti de dragoste, sa...? (mai mult)
Sunt oamenii care rezonează cu tine, care stii că merită să fie acolo, în viaţa ta!
Cum se spune la ZACUSCĂ in engleza, nu găsesc niciunde in niciun dicționar?
Ce parere aveti voi de cartea "Mananca, roaga- te, iubeste"? Cei ce ati citit- o ce impresie v- a facut? Recomandati cartea? Merita cumparata? Dar filmul/ecranizarea? V-...? (mai mult)
Cate opere a avut Mihai Eminescu?
Dati-mi un link unde pot citi "Urciorul de aur".
Ce credeti despre proza lui Dumitru Matcovschi? Pe ce teme a scris proza? Vreau sa incep sa il citesc si vreau sa stiu pe ce teme s-a axat.
Buna, la scoala mi s- a spus despre semnificatia titluilui intr- o opera literara asa: "In cazul acestei poezii, titilul este alccatuit din...(numele poeziei), iar la nivel expresiv este o metafora ...? (mai mult)
Care sunt urmatoarele doua carti dupa cartea Asasinul din umbra, scrisa de Brent Weeks? Adica, cum se numesc urmatoarele doua volume?
Ce notiuni de limba si gramatica trebuie sa cunosti pentru nivelul KET la Cambridge?
Urgent! Ce pot desena pentru a urma sa fie mascota unei scoli?
Acum câțiva ani am citit o carte recomandata de o prietenă care știu ca mi- a plăcut, dar sincer am uitat cum se numea. Era din literatura română as zice și avea drept subiect un băiat...? (mai mult)
Ce parere aveti voi de cartea "Mananca, roaga- te, iubeste"? Cei ce ati citit- o ce impresie v- a facut? Recomandati cartea? Merita cumparata? Dar filmul/ecranizarea? V- a placut? ...? (mai mult)
Ce inseamna cuvantul narativa?
Hei. Dacă ați citit cartea "Ascuns la vedere" de Nuruddin Farah, puteți va rog sa îmi spuneți câteva întrebări le Cafe sa i le adresez autorului? Ex:Ce legătură are titlul cu cartea? Ce secrete...? (mai mult)
Bună ziua, o rugăminte am :Triplu H Are cineva în pdf? Mulțumesc mult
Buna Care tip de lecitina este cea mai buna pentru menținerea memoriei? In cat timp incepe să-si facă efectul? Mulțumesc mult
Modalitati prin care un scriitor poate fi original?
Era înainte un site se numea esoteric.ro și aveau carte de magie era o carte de magie și nu o mai găsesc știe cineva cum o găsesc?
Va salut! Sunt pasionata de cunoastere. Iubesc sa stiu. Vreau sa stiu cat mai multe despre lumea in care traim. Vreau sa cunosc mai bine oamenii, sa ii pot clasifica mai bine, sa ii pot intelege mai...? (mai mult)
Ce înseamnă : What you up to, tradus?
Explicati expresia "am legat pasarile la ochi" si "am legat copacii la ochi"
Ce inseamna proverbul,, Lumea sa te laude, cainii lasa sa te latre"?
Exista greseli gramaticale in melodiile manelistilor?
De cine a fost scris citatul "Fii atent la gandurile tale pentru ca ele vor fi cuvinte Fii atent la cuvintele tale pentru ca ele vor fi fapte Fii atent la faptele tele pentru ele vor fi obiceiuri ...? (mai mult)
Pe ce site online pot gasi cartea "Metamorfoza "de Mircea Cărtărescu? Vă rog cat mai repede!
Hei, TPU! Stie cineva unde pot gasi capitolul 1 din Homo Ludens de Johan Huizinga? Integral sau rezumat. Ofer funda!
Vreau niste sugestii de monologuri pentru o audiție la un club de teatru
Recomandari de carti care ar trebui citite intr-o viata? Carti care v-au placut, carti despre care ati auzit numai de bine, carti care v-au ajutat, orice categorie.
Ce cărți mi-ați putea recomanda scrise de oameni cu experiență în politică ( de exemplu Traian Băsescu ) care să scrie despre experiența proprie?
Ce parere aveti de cartea "Mananca, roaga- te, iubeste"? Cei ce ati citit- o ce impresie v- a facut? Recomandati cartea? Merita cumparata? Dar filmul/ecranizarea? V- a placut? Ce alegeti filmul...? (mai mult)
Dupa ce apreciati o carte ca e buna? Si cand ai citit ultima data o carte buna?
Cum se citesc următoarele cuvinte în greacă? *ή* ca literă *χaίρε* *ύ* ca literă în cuvântul *Ανύμφευτε* Μulțumesc!
Este vreo carte de-a lui Nemer ibn el Barud in limba romana?
Ce sa aleg la bac? Logica, Economie sau Geografie?
Am o întrebare, cartea acesta are niște povesti și vreau sa știu dacă ele fac parte din basme populare.
Stiti de unde as putea descărca "Heavier than heaven?
ma puteți ajuta cu versurile acestei poezii? Nu le găsesc nicăieri pe internet, mulțumesc anticipat! Cosmin Perța - Poeme Inedite
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!