Hei TPU, sunt in clasa a 7- a si la anul voi da examenul(stiti si voi), si as vrea sa intru la liceul militar si sa ma fac politist, jandarm etc., intrebarea mea este, ce medie de admitere este? care...? (mai mult)
Salut all, ce a vrut sa spuna William Shakespeare prin „E mai bine sa fii regele tacerii tale decat sclavul vorbelor tale."?
Hey TPU! Îmi puteţi recomanda, vă rog, nişte cărţi de ficţiune istorică din al doilea război mondial? Cărţi ca Numără stelele, Războiul care mi- a salvat viaţa, Băiatul cu pijamale...? (mai mult)
Salut. As dori sa citesc o carte asemenatoare cu "Enigma Otiliei", tot asa cu un personaj care este naiv si se maturizeaza si se indragosteste dar vreau ca finalul sa fie fericit, nu ca, cel din ...? (mai mult)
Orele opționale la liceu pot fi anulate?
La bac la eseul despre tema si viziunea despre lume, la cerinta cu ilustrarea a 4 componente de structura (actiune, conflict, relatii temporale si spatiale etc.) se poate omite actiunea? deoarece...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru pentru a gasi cateva exemple de texte de granita. Am nevoie sa transcriu un fragment si nu prea gasesc. As avea nevoie de cateva link- uri sau titluri. Ofer...? (mai mult)
Sunt in ultimul an de liceu si la fel ca toata lumea am Bacalaureatul. La romana la subiectul II nu prea ma pricep. Faza cu "prezinta in 50 de randuri semnificatiile textului". Niste sfaturi...? (mai mult)
As vrea sa gasesc Maximum Ride 4, The Final Warning de James Patterson pdf in romana.
Cum este examenul de clasa 8-a?
Ce parere aveti de cartea "Mananca, roaga- te, iubeste"? Cei ce ati citit- o ce impresie v- a facut? Recomandati cartea? Merita cumparata? Dar filmul/ecranizarea? V- a placut? Ce alegeti filmul sau...? (mai mult)
Care sunt toate figurile de stil?
Buna,TPU as vrea sa stiu ce sa scriu intr-un jurnal! URGENT!
Am citit odata o carte...O mamica a mers la piata si i- au rapit bebelasul din port- bebe...iar dupa ani si ani, ea inca il cauta, si in final l- a gasit, era dat spre adoptie in alta tara. Stie...? (mai mult)
Ce parere aveti de "Mananca,roaga-te, iubeste" ca si carte? Merita? Ati citit-o? Este scrisa de Elizabeth Gilbert.
Îmi poate da cineva lista de lecturi pentru clasa a IX-a?(PS sunt la știinţe ale naturii )
1.Ce cantitate de bioxid de carbon se gaseste in 39, 6dixod de carbon? 2.Ce masa de clor se gaseste in 1170 g clorura de sodiu 3.calculati masa dioxid de calciu care contine aceeasi cantitate de calciu...? (mai mult)
Vreau rezumatul lectiei :Caracteristicile,formarea si evolutia reliefului, clasa 8.Va rog mult!
Salut. Am avut de citit cartea "Enigma Otiliei" ( SPOILER ALERT! ) pentru liceu, eu nu prea citesc nu- mi place asa ca totusi am decis sa o citesc, e prima carte pe care voiam sa o citesc. Am citit...? (mai mult)
Anul acesta vom face o petrecere de Hallowen la scoala, si trebuie sa ne costumam in personaje din carti(fara harry potter).As vrea sa imi dati niste idei in ce as putea sa ma costumez, de ex...? (mai mult)
A citit deja cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga- te, iubeste! Cum vi s- a parut cartea? Ce parere v- a lasat? Meritat sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea aceasta? Cum este?...? (mai mult)
, , Miresme dulci de flori ma- mbata si ma alinta ganduri blande... Ce iertator si bun ti- i gandul, in preajma florilor plapande! Rad in gramada :flori de nalba si albi flori de margarit, De parca...? (mai mult)
Cateva carti care chiar sunt bune?
deci vreau o lista de cateva cuvinte mai deosebite si expresii pe care le pot intregra intr- o compunere. Cuvinte care nu sunt folosite in vocabularul zilnic al oamenilor. Fara expresii despre...? (mai mult)
Cand apare la o carte beletristica 16+ inseamna ca are scene la pat sau ceva? Dar 14+ ? vorbesc despre cartile elias si spioana carturarilor 1 si 2. in volumul 1 nu avea nimic de genul scena la pat...? (mai mult)
A citit deja cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga- te, iubeste! Cum vi s- a parut cartea? Ce parere v- a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa...? (mai mult)
Imi puteti spune un site de unde imi pot achizitiona o culegere de bac 2018 pentru teste si tot un fel de culegere doar ca sa fie numai si numai teorie, operele comentate si sa gasesti tot ce iti trebuie....? (mai mult)
Salutare ajutati-ma sa scriu mesaj de multumire pentru profesori
Are cineva în format pdf cartea " După ce am găsit fericirea de Anna Todd?
De ce se chema spanul, spanul din opera Harap-Alb?
Cum pot invata o poezie foarte usor plss raspunde-ti Poezia se numeste Toamna de Octavian Goga
Am nevoie de ajuor In clasa a 6- a am luat 8.29 pe sem I iar pe al doilea 8.52 iar anuala 8.40 Si as vrea sa stiu daca iau bursa pe al doilea semestru Multi mi au zis ca conteaza cea anuala ( din ...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti cateva carti in care este descrisa o biblioteca? In afara de " Numele Trandafirului " si de " Hotul de carti ". Va rog sa ma ajutati!
Buna, stie careva daca si unde pot sa gasesc pe net cartea scrisa de Corneliu "Vadim" Tudor si pamfletele scrise de el? Multumesc anticipat.
A citit deja cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga- te, iubeste! Cum vi s- a parut cartea? Ce parere v- a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea aceasta?...? (mai mult)
Dati-mi va rog idei de carti de dragoste sau drama,de preferat de autori contemporani, dar mi-ar plăcea si carti scrise de autori mai vechi.
Buna, cine imi poate recomanda carti online in engleza dar sa fie gen Ficțiune, Mulțumesc frumos.
Ce înseamnă " :× " pe rețelele de socializare? Funda :)
Vreau sa scriu ceva si m- am gandit sa ma descriu pe mine drept un obiect/animal/creatură fantastică, dar nu am nicio idee, vreau ceva original. Deci daca ai putea fi un obiect/animal intr- o povestire...? (mai mult)
Hei! Daca ati citit "Numele Trandafirului " sau "Hotul de carti ", puteti sa imi spuneti aproximativ pe la ce pagina este descrisa bibilioteca sau este vorba despre una? Va rog sa ma ajutati!
Imi puteti face un rezumat al actului 4 din "O scrisoare pierduta"?
am nevoie de ajutorul vostru, am nevoie de poezii in lb germana plus traducerea. Funda. Mulțumesc!
Buna TPU am o profesoara noua de romana si eu nu ii inteleg stilul de a preda si de a dicta tema Ne- a dat ca tema sa redactam continutul bazmului Harap Alb tinand cont de momentele subiectlui si sa...? (mai mult)
Salut am nevoie urgent, am snapshot de engleza se clasa a6a, pagina 25 la "at the hostel after work" trebuie sa pun raspunsuriile la imagini,va rog ajutati-ma,
A citit cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga-te, iubeste! Cum vi s-a parut cartea? Ce parere v-a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea aceasta?
Am și eu o problema dar TPU nu mă lasă să o postez cine mă poate ajuta sa-mi dea mesaj! Mulțumesc!
A citit cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga-te, iubeste! Cum vi s-a parut cartea? Ce parere v-a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea?
A citit cineva cartea scrisa de Elizabeth Gilbert : Mananca, roaga-te, iubeste! Cum vi s-a parut? Ce parere v-a lasat? Merita sa o cumpar? E buna/frumoasa cartea?
Hello! Ce carte de-a lui Gianni Rotari începe cu "Ada, Gina, Poate, Nino se jucau de-a du-te vino "? Dau coroniță!
Stie cineva de unde pot citi online/ cumpara in format fizic nuvela,, De la noi la Cladova" de Gala Galaction? Vreau textul integral. Fara site-uri gen Okazii sau OLX. Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.