Bună, dragii mei! Are cineva vol 2 din Triplu H de Corina Cindea? Dacă da, vă rog să mi-o trimiteți și mie pe biancadorita2002@gmail.com. Mulțumesc anticipat!
Hei! Am nevoie de cateva exemple de carti in care este descrisa o biblioteca sau in care scrie ceva de biblioteca. Va rog sa ma ajutati! Dau funda! ♥♥
Știți cumva dacă cartea "50 de zile inainte de sinucidere" scrisă de Stace Kramer are și o variantă PDF? Dacă da, mi-ați putea da-o?
Buna, am o mica problema, sunt din Iasi si sunt in clasa a 10- a la filo. As vrea sa urmez facultatea de litere doar ca intrebarea este daca acolo exista sectiunea engleza- araba sau invers pentru ca...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am nevoie de tabelulde la marimi scalare din clasa a 7- a, un manual albastru micut. Bun, deci am nevoie de simbolul, valoarea numerica si unitatea de masura de la lungime, arie,...? (mai mult)
Editurile ce publiCA CArtile,cum isi dau seama ca unele nu sunt bune de publicat, le citesc inca o data pe toate? daca are 1000pg...
Daca am facut limba italiana in clasele 5-8 pot face rusa la liceu?
Ce sensuri diferite pune personajul în expresiile " sa ajung în poveste " și " sa ajung de poveste "? Dau funda ajutati-maaa
Azi m-am impuns intr-un gard care cred ca e ruginit dar e vopsit si nu se vede. Intepatura nu este mare. Oare trebuie sa fac vaccin?
Umm, am o intrebare pentru cei care au citit IT sau stiu mai multe despre subiect.Pennywise chiar e mort? sau va reinvia? Nu- mi pasa de spoilere.chiar vreau sa aflu. Deci hai cu spoilerele, Ofer funda....? (mai mult)
Hey TPU...Ce aș putea pune într-un portofoliu de clasa a 8-a?
Unde pot găsi poezia,, Prefata" de Tudor Arghezi? Am căutat aproape peste tot, dar nu e toată.
Recomandați-mi cărți în engleză, ușor de citit. Vreau să îmi îmbogățesc vocabularul și să vorbesc fluent engleza.
Sunt interesat de o culegere de teste pentru admitere la Psihologie? Rog mesaje pe mail. Mersi!
Top 10 carți / romane frumoase de dragose sau psihologie?
Va rog sa ma ajutati urgent. vreau o poezie sau o strofă mai lunga care sa contina acrostihul Georgiana. adica fiecare inceput de vers sa contina cate o litera din nume si sa formeze pe verticala Georgiana....? (mai mult)
Aveti careva cont de wattpad? Ati scris vreo poveste? Cum ati facut sa devina cunoscuta?
Ştie cineva de unde aş putea procura cartea,,Dumnezeu nu este mare,, de Christopher Hitchens, în Moldova? de pe ce site o pot comanda s'au librărie dacă ştie cineva.
As vrea sa imi spuneti cum se numeau primii chimisti din lume (nu din tara).
Ce parere aveti despre literatura romana?
Imi puteti da un exemplu bun de o carte care sa povesteasca despre monarhia in Romania?
Salutare Am si eu o mica intrebare In clasa a 6 a mi- a iesit 8.42 pe I semestru iar pe al doilea 8.52 iar anuala 8.47 ...si nu stiu daca iau bursa pe al doilea semestru Un prieten mi- a zis ca media...? (mai mult)
Heii! Dati-mi exemple de monologuri din operele literare, va rog! Am nevoie pentru o auditie, chiar vreau sa fac parte din teatrul scolii.
Cum se zice în maghiară la: Bună ziua, mă numesc... am o Mătușă în Austria, cunosc bine limba maghiară și îmi place să mănânc pește, dar nu îmi place carnea de porc, am iPhone 5S
am o mare problema am un jurnal de vacanta destul de consistent intitulat, , Jurnal de vacanță - Limba și literatura română - Clasa a 6 As vrea, daca se poate, sa stiu daca extstaun...? (mai mult)
Salut TPU, Stiti cumva din ce carte face parte fragmentul acesta? "Capitolul 4. Invata sa te bucuri de viata ta Ai acordat timp pentru a reflecta asupra obstacolelor din viata ta. Ai fost sincera...? (mai mult)
Este grea limba maghiară? Am auzit de la un moș din sat că se aseamănă cu limba măgară dar eu nu cred.
Va plac cartile gen" Fluturi"(Irina Binder)?
Ce citesc studentii la filozofie in primul an? Bălării religioase? Sper ca nu.
Heyy, cine imi poate recomanda si mie 2 romane mai scurte pentru clasa a 7-a?
Ce carti science fiction pentru copii stiti?
Cartile mai noi de anul 2000 nu se gasesc gratis pe net? (sub format electronic)
Cum se spune la fata frumoasa =, fete frumoase=, baiat frumos =, baietii frumosi=, pe germana?
De unde pot cumpara aceasta carte: I Can't Make This Up scrisa de Kevin Hart? (In Romania)
Maine am evaluare initiala la istorie si nu stiu ce trebuie sa repet, va rog ajutati- ma! Tin sa mentionez ca sun in clasa a sasea si as dori raspunsuri de la cei care stiu sigur ce trebuie...? (mai mult)
Ce carti despre viata dupa moarte (viata de dincolo)stiti, ati citit si recomandati?
Fani Stephen King: V-a plăcut filmul bazat pe IT (Orașul BântuIT)? Este fidel romanului?
Aș vrea să îmi public o carte. Cum trebuie să arate o scrisoare de prezentare și de publicare a unui manuscris?
Vreau exemple de carti care iti poate schimba perspectiva asupra vietii. Sa te faca sa privesti lumea cu alti ochi sau anumite lucruri. Spre exemplu cartea „Iti voi darui soarele", care m- a facut ...? (mai mult)
Cine stie cuvant care incepe cu A si se termina cu a si se citeste invers la fel? Funda cine stie! Cuvant cu 5 litere
Credeți că "Just" rostit la imperativ ar putea însemna ia s- au hai de ex: Just leave me alone! ia lasă- mă în pace S- au Just tell me the true Hai spune- mi adevãru! Just close...? (mai mult)
Buna buna stie cineva daca a aparut cartea "Muntele Vampirilor" a lui Darren Shan? Dar in limba romana
Salut, am nevoie de o parere si de niste sfaturi. Prima carte de pe watppad: https://www.wattpad.com/user/Rakkann Va multumesc!
Demers fertil e pleonasm?
Merita sa citesc volumele "Fluturi" si "Insomnii" de Irina Binder? Le-a citit cineva?
am o intrebare, mai conteaza testul de bilingv la filologie engleza? De exemplu la liceul meu nu se numeste filo bilingv engleza doar filo engleza
Dati-mi si mie mie nume de cs foarte misto si mai complicate cu numele Cristi care sunt cele mai bune le dau funda.
Vreau idei de statusuri în engleză dar cu traducere in romana. Funda
Vreau citate în engleză dar cu traducere. Dau funda :3
imi puteti spune va rog unde gasesc manualul "Anatomie şi Fiziologie umană pentru admitere la facultăţile de medicină - Barron’s – ediţia în limba română, Editura University Press...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...