Am o intrebare,Puteti sa imi dati ceva nume cu Cristi pentru un joc, Ca nu prea stiu ceva nume cu Cristi.MULTUMESC
Stie cineva unde as putea gasi cele 12 volume de carti ale lui Carlos Castaneda?
Am urgent nevoie de un fragment frumos extras di "pollyana jocul fericirii ( sau ceva de genul)". Trebuie extras din carte iar eu nu am cartea! Poate ma ajuta cineva inscris la concursul, , batalia...? (mai mult)
Este naratorul omnisicient autorul?
De unde pot citi online povestea florin scrie un roman? dau funda?
Mircea Eliade era ateu, agnostic sau credincios? Nu-mi vine in cap acum cum cheama: statut nu stiu cum parca?
Cine îmi poate face rezumat la cartea „Călăul din Paris" de Alexandre Dumas?
Ce înseamnă A avea Prejudicii?
Ce carti imi recomandati sa citesc? Mentionez ca am 19 ani.
Vreau si eu cateva titluri de carti cu actiune si momente de dragoste.Pot sa gasesc cărtile recomandate de voi in biblioteci? Multumesc anticipat!
Eu sunt foarte talentată la compus (scru versuri de cântece pentru toate genurile si chiar poezii) credeti ca as putea face ceva cu talentul acesta? O cariera?
am o mare problema am un jurnal de vacanta destul de consistent intitulat, , Jurnal de vacanță - Limba și literatura română - Clasa a VII- a".As vrea, daca se poate, sa stiu daca exista...? (mai mult)
Am auzit de o carte scrisa de Herman Melville in care era vorba despre 2 tineri ce mergeau pe biciclete pana in Franta.Mai era vorba si de o bomba, ceva.
Sunt cam intr- o pana de idei, cu ce carti sa citesc. As vrea, daca se poate, sa faceti mai jos in comentarii un top cu cartile preferate. Umm, da si sa nu fie carti scrie de romani, dar nici...? (mai mult)
Ce carti bune imi recomandati in stilul,, After"?
Care sunt etapele pentru un comentariu la o poezie?
Salut, imi puteti spune niste carti cu good girl si bad boy? de exemplu cum este After;) Multumesc, ofer funda;*
Ce inseamna cuvintele "Меня от тебя кроет"? Multumesc
De unde as putea face rost de textul O INVITATIE, MIRCEA SANTIMBREANU?
Hei, TPU! Cine imi poate da si mie cartea,, Untul You" de Penelope Douglas in limba română, format pdf? Sau știți unde o pot găsi online?
Salut,ma numesc Alex.As dori sa știu care sunt subiectele la examenul de diferența la:latina, muzica și desen pentru clasa a XI a.Multumesc
Imi puteti recomanda niste site-uri unde pot face referate, argumentari, recenzii etc si sa fie platite? Sau unde pot da sfaturi, de genul helpline. Multumesc anticipat
Ce parere aveti despre cartile "Fluturi"?
Va place sa cititi carti?
Va rog,din suflet sa imi spuneti,daca stiti,la ce fel de liric este poezia Primavara de George Toparceanu, subiectiv sau obiectiv?
Este cineva la facultatea de litere din Cluj pe profil engleza-coreeana? As vrea informatii despre admitere si nivelul la care trebuie sa fii pentru limba coreeana la admitere. Multumesc!
Stiti vreo carte horror/thriller in care actiunea se petrece intr'un spital/azil de nebuni?
Ce trebuie sa invat la romana pentru examen? vreau doar sa stiu la literatura, gen: pastel, gen epic, etc.
Stie cineva daca a aparut volumul 3 din seria Shadow Falls de C.C. Hunter, tradus in romana? Dar volumul 3 din Fallen de Lauren Kate, tradus?
Imi puteti da un exemplu de profil de autor?
Un autor poate sa foloseasca numere de inmatriculare imaginare (dar care pot exista in viata reala) in operele sale? De exemplu, un autor scrie despre un accident si despre o placuta de inmatriculare...? (mai mult)
3 curiozitati despre numere mari?
Povesti de dragoste frumoase de pe wattpad. Daca se poate ceva cu o poveste in care fata si baiatul trec prin multe, el sa zicem putin rau, dar de fapt e foarte bun, ea micuta si draguta. Poate si cu...? (mai mult)
Buna am nevoie de o lista de opere in care cuvântul chie se fie limba la romina sunt clasa 8
Va place ca o carte sa aiba multe poze? Adica asa: http://i.cubeupload.com/GTZyZN.jpg sau doar scrisu?
Buna, TPU. Am citit pe wattpad zilele trecute triplu h vol 1 si vol 2 dar din pacate numai primele zece capitole din fiecare.Intrebarea mea este : are cineva cărtile in format pdf? Si daca da, atunci...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Pisicile razboinice? Eu am citit prima carte In inima padurii si a fost foarte interesanta! Pe net scrie ca are 2 volume si un volum are 6 carti.
Cu o gura de cafea sau c-o gura de cafea?
S-a dus si s-a culcat sau s-a dus si s-o culcat?
Nu stiu cum a fi prin casa sau nu stiu cum o fi prin clasa?
Asa s-o gandit sau asa s-a gandit.Cand se foloseste s-o si cand s-a.Stiu ca s-o se foloseste atunci cand ai sa o si se face forma scurta.In rest se foloseste s-a?
Cum l-o fi chema pe el sau cum l-a fi chema pe el?
puteti sa-mi spuneti cateva carti cu primul razboi mondial sau al doilea?
Hei salutare aș dori să mă ajutați care este ordinea corectă a cărților Game Of Thrones/Urzeala Tronurilor. Mulțumesc.
Mai e putin si incepe scoala. Eu intru clasa a 7- a. Imi este frica, am auzit ca e destul de greu. Imi puteti spune ce se invata la romana, fizica, chimie si mate? As vrea sa ma pregatesc,...? (mai mult)
Stie cineva cand o sa apara tradusa in romana cartea King's Cage de Victoria Aveyard? Dau funda
Salut Cum pot invata de singur limba franceza? Cunoasteti ceva aplicatii sau ore pe Youtube? Multumesc anticipat!
Ce carti SF imi puteti recomanda?
Vreau sa fac ce -mi place sau vreau sa fac ce imi place
Hei. Alaturi de trilogia "Stapanul inelelor" este recomandat si Hobbitul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
WALL-E
Si tu te-ai indragostit iremediabil de robotelul WALL-E? Inseamna ca stii sa ne spui cine este prietena lui, dar si multe altele...