Cand vrei sa faci un proiect. Scrii si cerinta?
Am nevoie va rog de putin ajutor, acum ceva timp am vazut la Carturesti o carte care are pe coperta spatele unei femei imbracata intr- o rochie neagra cu fermoar, stie cineva ce carte este?...? (mai mult)
Recunoasteti sau recunoaste-ti?
Care este traducerea pentru urmatorul fragment de text? Привѣ́ ꙟ̃ зáрє кꙋ́м пє мъ́рй Ръсáрє шѝ стръʌꙋ́чє, Пє мишкътѡáрєʌє къръ́рй Кѡръ́бïй...? (mai mult)
Cum e corect:Buruinta sau Biruintă?
Stiti cum sa gasesc baltagul (sa aiba diacritice)? Nu conteaza daca e pe net sau pdf.
Pe 11 Septembrie incep clasa a 5 a.Imi puteti zice cateva din cartile dn bibliografia pentru clasa a 5 a de anul asta. Scuze pentru greseli(cred ca sunt)Puteti trimite si link, copy- paste ...? (mai mult)
Carti in gen unsere mütter unsere väter, adica din prisma nemtilor? Niste tineri care se bucurau mult de viata si aveau planuri trec prin cruzimea raboiului.
Ultimul viking - Seria Nemuritor Vol.1 de O.G. Arion e carte de femei mai mult?
O ramas la Iasi sau a ramas la Iasi?
Va rog am nevoie de ajutor! Trebuie sa invat pana maine un scenariu dar nu il pot retine. Va rog ajutati-ma!
Nu inteleg! Aud multi oameni care vb cu m-o s-o etc.Se aude bine,dar la test corect cu e cu a? M-a,s-a, dar parca nu se aude asa bine
N-o suport sau nu o suport?
Pe cat este examenul de clasa 8? Am vazut ca sunt schimbari, si ca va fi in februarie.
M-am uitat un pic la Game of Thrones si nu m-a atras. Cartile din care s-a facut filmul sunt mai faine?
Pe ce site-uri as putea gasi carti in format electronic ( tip Mobi) gratuite?
Este corect daca vb si scrii in teste, teze o mers o facut m o iertat.Multi oameni vb asa.E corect? Sau cum? Explicati-mi
Nu inteleg! Multi oameni vorbescu cu o, m-o in loc de a si m-a.Nu inteleg care forma e corecta.Nu ma criticati.Romania.
Cand vorbesti despre ceva la modul obicetiv, dar tu practiv te implici, nu inseamna ca de fapt tu vorbesti la subiectiv.
Am auzit o groaza de oameno care vb cu s-o fi dus, s-o aruncat si mai multe cu s-o.Nu se vb cu a?
Nu stiu daca o ajuns sau nu stiu daca a ajuns? Se vb cu a?
Cred ca s-a fi saturat sa cred ca s-o fi saturat? Cum se vb cu s-o sau s-a? Sunt romanca...
Hei lume, stie cineva niste carti psihologice? De genul cartea gesturilor, cum sa abordezi persoanele dupa tipul de caracter, chestii emotionale, de redescoperire, cum sa socializezi si sa ii intelegi...? (mai mult)
Salut,puteti sa-mi spuneti si mie cartile din seria Game Of Thrones in ordine cronologica?
Creează o reclamă pentru jucaria KenDama. 5-7 Randuri! !
Bine v- am gasit, am o problema, este o carte foarte interesanta ce vreau sa o citesc doar ca eu nu stiu cum sa o gasesc in Engleza (nu am speranta in Romana, daca gasiti e la fel de bine ) este elen...? (mai mult)
Cand ar trebui sa invat pentru examen.Prima sesiune o am in decembrie.Clasa 8.Cam ce ar trebuu sa invat.E greu?
Cum este in clasa 8?
Îmi puteți da câteva exemple de carti psihologie care sa ajute la redarea încrederii în sine ori la controlarea emoțiilor... Ceva legat de sănătatea emoțională. Va mulțumesc :)
Cititul strica ochii? Conteaza daca e pe un monitor sau pe hartie? Conteaza cat de mari sunt caracterele?
Buna TPU cum poti face rezumatul unei cărți care începe de la pag 9 si se termina la 313 pagini va rog ajutor
Cum este in clasa 8? Prima simulare cand va fi? Pe ce data?
Ce cărți trebuie citite in anii de liceu obligatoriu? In amănunte va rog frumos. Profil real.
As vrea sa citesc legenda gozu. Însă nu o găsesc, unde as putea sa o găsesc, în romana sau engleza?
Imi puteti da niste site-uri in care pot sa citesc carti de psihologie?
Buna TPU vreau sa învăț limba engleză, franceza si turcă dar nu le cam știu vreau si eu un site o aplicație ceva ca sa pot invata persoanele care o sa intrebe nu am învatat la scoala ba da dar...? (mai mult)
Buna TPU vreau si eu sa intreb ceva care sunt spiritele care au ajutat la formarea insulei monutui film moana Imi spune ti va rog fiindca m-am contrazis pe acest lucru
În poezie sunt permise Oximoronele?
Vreau sa citesc o carte dar mi-e cam lene.Ce sa fac?
Cand se scrie: "m-ai" si "mai"?
Ce carte îi pot dărui mamei de ziua ei? Ce carte ar fi cea mai potrivită pentru o mamă, o femeie?
Ce carte îi pot cumpăra mamei de ziua ei? M-am gândit la ceva de genul "Eu sunt femeie".
Hei TPU am o mare dar mare problema. Ma numesc Rafael am 15 ani sunt din oradea si am o sora in Iszdrael care are 5 copii dar nu ma pre- a inteleg cu ei din cauza ca ei vorbesc araba si cu greu engleza...? (mai mult)
Cand ar trebui sa invat pentru examen clasa 8.Am trecut a 8 ta.Prima sesiune o am in decembrie.
Anul acesta am trecut a 8 a.La anul am examen, la romana ma pricep dar la mate nu stiu nimic.Ce ma fac? Cand ar trebui sa invat pentru amandoua? Prima sesiune o am in decembrie.
TPU, imi piteti spume si moe unde pot gasi rrzolvarea Jurnalului de vacanta clasa a 6 a limba si literatura romana scrosa de Ionela Iacob si Iuloana Stînga
Ce cărţi imi recomandaţi? Vreau sa cumpar de pe eMAG inca 5 carti, nu contează preţul. Dar nu am idee. Gen Fluturi de irina binder. E o carte excelenta. Am citit toate 3 volumele....? (mai mult)
Ce parere aveti de cartea Fifty shades of Grey. Ce credeti merita citita?
Ce inseamna Igen Igen Be Heir Vol Tani?
Salutare TPU Am o mare rugăminte la voi.MA PUTETI AJUTA LA O CREARE DE 3- 4 STROFE + REFREN CU CUVINTELE (VANAI VLOGS, 777, THE BLUE CHANNEL, TOROFOX, LIVE, YOUTUBE, LILIA REU, ALINUS, LIKE, SUBSCRIBE,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numele reale ale celebritatilor
Stiai ca numele real al lui Nicki Minaj este Onika Maraj? Sau ca pe Marilyn o chema de fapt Norma Jean? Afla cat de bine cunosti celebritatile momentului.