Ce parere aveti despre romanul "Baraca" scris de Wm. Paul Young?
Am de citit pentru școala In văpaia lunii de Fănuș Neagu, doar ca nu sunt sigura dacă este un roman sau o povestire. Multumescccc anticipat!
Stie cine vreo carte cu mesaje anonime? Adica protagonistul/a să primeasca mesaje anonime.
Bună vreau să scriu o carte pentru Wattpad dar nu știu ce poveste să aibă cartea. Vreau să se numească -Amuleta-.
Pe ce site găsesc culegerile de clasa a 5- a rezolvate? Istorie caiet pentru clasa a 5- a—Maria Ochescu Limba română literatură comunicare caiet de exerciții clasa a 5- a—Mariana Cheroiu•Mihaela...? (mai mult)
Cand ati invatat pentru examenul dintr-a 8 a? Urgent! In vacanta sau cand?
Voi de unde va luati cartile? Eu de pe libris si eMAG.
Există o regulă generală pentru verbele afirmative și negate la persoana a 2- a legată de i- urile de la final? De exemplu de ce "nu fi" se scrie cu un i iar "nu știi" cu 2? De ce unele verbe la ...? (mai mult)
Pentru clientii fideli ai librariei online Librarie.net : Stie cineva de ce uneori nu este afisata optiunea de a se realiza transportul prin Posta Romana? Nu de mult am primit o comanda prin...? (mai mult)
A citit cineva Castelul fetei in alb? Am de ales intre Romanul adolescentului miop si Castelul fetei in alb si nu stiu pe care sa o aleg...ma poate ajuta cineva?
legat de romanele lui Al. Dumas, as dori sa stiu daca a scris ANGE PITOU si CAVALERUL CASEI ROSII. Aceste romane au fost traduse in l.romana? Multumesc anticipat.
Caut cartea The Doors of Perception de Aldous Huxley sau in romana portile perceptiei dar sa fie tradusa in romana
Ati citit careva Suge-o Andrei? Stiti daca este cel putin la fel de interesanta ca Suge-o Ramona? Merita citita sau nu?
Stie cuneva un bancomat care sa mearga de exemplu sa scot 25 de lei ca la majoritatea merge doat suma fixa adica 10 20 30 de lei
Pentru cine a citit seria de 3 carti "Fluturi"(Irina Binder), cum vi s-a parut? V-au placut? Ce parere aveti despre poveste?
Aș dori să mă apuc de Cronicile Wardstone și nu știu care e ordinea corectă a lor. Trebuie să precizez că eu am 12 cărți din această serie ( Sângele vraciului, Blestemul vraciului,...? (mai mult)
Sunt noua aici! Vreau sa va întreb ce rechizite școlare îmi trebuiesc pentru clasa a6a?
Ce inseamna semnul exclamari invers gen ¿
Ascultati muzica cand cititi?
Heeei! Puteti sa imi recomandati si mie niste carti misto? :)
Puteti sa imi recomandati niste carti misto?
Ce carte mai cititi acum? (Eu o sa incep "Fluturi")
De un timp a ajuns sa îmi placa psihologia. As vrea sa îmi recomandați o carte legata de limbajul trupului, una cât mai eficienta. Preferabil una pe care ați citit o și voi și chiar ...? (mai mult)
Serialul Shadowhunter, se leaga cumva de cartile,, Instrumente Mortale,, scrise de Cassandra Clare?
Buna, spuneti cum este corect piatan sau pieptene? Baticuri sau batice?
Vreau si eu sa stiu ce carti se studiaza in calasa a9a la pedagogic? Va multumesc!
Ce carti mai cititi? Vreau idei :)
As dori sa stiu ce comentarii am de invatat pentru BAC la limba si literatura romana la profil REAL
Am comandat cartile "Fluturi" de Irina Binder. Credeti ca imi va parea rau?:)) Voua v-a facut o impresie pozitiva sau negativa?
Ati citit cartile "Fluturi" de Irina Binder? Ce impresie v-au facut? V-au placut?
Vreau niste scurte versuri cu numele Mircea.
Buna! Am o intrebare: Vreau sa ma transfer la un alt liceu pe clasa a 12- a, dar la acel liceu am aflat ca nu e clasa a 12- a ce se intampla daca merg sa imi depun transferul si nu exista clasa? Raspunsul...? (mai mult)
Stit vreun site de pe care pot descarca in PDF carti? De exemplu Miss Peregrine. O gasesc numai in engleza... Iar unele carti nu le gasesc deloc... Ati putea sa ma ajutati? Dau funda celui care...? (mai mult)
Unde gasesc teste de clasa a 7a la engleza rezolvate deja?
Din toata literatura romana, care este opera voastra favorita?
Trec clasa a 8-a si as vrea sa citesc niște cărți care sa ma ajute si la examen, dar sa fie si interesante.Va rogg!
Bună,ce cărți îmi recomandați, trec în clasa a 7-a și îmi plac cele cu suspans și aventură! Fundă
Care este lista cartilor din seria Outlander de Diana Gabaldon in romana? Stiu ca primele trei sunt Calatoarea, Talismanul si Cercul de piatra.
Bunăă. Vreau citate gen: My Kanye attitude would hurt your Drake feelings.
Cum se numeste propozitia adevarata daca propozitia falsa se numeste negativ
Care este ultima carte a seriei scrise de Steven King?
Hei, pentru cei care au citit "Fluturi striviți" de M. Anjelais, sunt câteva lucruri pe care nu le- am înțeles, și se îndreaptă în jurul lui Cadence. În primul rând, de ce îi plăcea așa...? (mai mult)
Cine are caietul de Limba si Literstura Romana de clasa a VII-a pentru vacanta de la editura Corint, rezolvat? (replay si vei primi Facebook meu să mi le dai)
Ati citit Jurnalul fericirii de Nicolae Steinhart? Si daca ati citit, ce impresia v-a lasat lecturarea acestei carti?
Vreau si eu exemple de sufixe si prefixe, dau funda.
Unde pot descărca cărți în format pdf?
A citit cineva cartea doctorului Sotirios Crotos :Ucenicul lui Iisus Hristos? V-a placut? Ce parere v-a facut?
A citit cineva cartile lui Paulo Coelho? Cum sunt? Care carte mi-o recomandați?
Hello! Știe cineva ce cărți trebuie citite în primul an de facultate la litere, specializarea literatură universală și comparată? Aș prefera o listă, dacă se poate. Mulțumesc. ~
Ce înseamnă a avea prejudicii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!