Am citit si cartea, am vazut si filmul. Cartea am citit-o in 24 de ore. Era in vacanta si am avut timp. N-am lasat-o din mana ca n-am mai putut.
Nu am citit-o, dar mi-ai starnit interesul. Fiind pe domeniul meu, cu siguranta o sa o fac. Multumesc pentru recomandare
Eu am vazut filmul si am vorbit cu cineva care a citit cartea. Daca este vorba de "Unde mergi?", este cartea despre Sfantul Apostol Petru, care, in ultimul sau drum inainte de a fi crucificat, la cererea lui, cu capul in jos. Cand a aflat ca s-a dat decret pentru ca el sa fie crucificat s-a intors din drum. In intoarcerea lui s-a intalnit cu Hristos care ii adreseaza aceasta Qvo vadis? Sfantului Apostol Petru. Adica, unde mergi Petre? El ii raspunde ca se intoarce de la Roma, afland ca se doreste crucificarea lui. El, la randu-i, Il intreaba pe Hristos:"Dar Tu unde mergi?" si Hristos ii raspunde:" Merg sa ma rastignesc a doua oara in locul tau." Atunci a inteles ca el trebuie sa mearga pentru a muri crucificat. Sper ca este vorba de aceeasi carte. Restul se rezuma la calatoriile Sfantului Petru. Lectura placuta!
Desh întreabă: