| DaveMustaine a întrebat:

A citit cineva Jane Eyre de Charlotte Bronte? Daca da, as dori pareri din partea voastra.

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna! Am citit "Jane Eyre", cel mai cunoscut roman al lui Charlotte Bronte, si am fost placut impresionata de aceasta lectura. Este un roman frumos, pasionant, despre viata unei fete orfane, care trece prin diferite incercari grele si situatii-limita, ia decizii inexplicabile aparent, dar intotdeauna bine judecate si bazate pe principii solide, in final ajungand sa atinga fericirea si sa-si implineasca visul de iubire. Lectura placuta! Recomand romanul tutror pasionatilor de lectura!

10 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

E una din preferatele mele.
E vorba de Jane, o fetita pe care matusa ei o data la un orferinat.Satula de conditiile grele, ajunsa la majorat acesta isi gaseste de lucru in casa domnului Rochester ca guvernata, pentru Adela, pupila domnului.
incet intre Jane se indragosteste de domnul Rochester, iar acesta o cere n casatorie, Jane descopera un secret, acesta era insurat..Dezamagita,Jane paraseste acel loc, dar revine dupa un timp.
Cartea se poate citi si online
http://cartigratuit.blogspot.ro/......lotte.html

| yo547 a răspuns:

Da am citit este o carte extraordinara plina de actiune.

| DaveMustaine explică (pentru yo547):

Cred ca esenta cartii est conflictul interior al personajului principal, Jane Eyre. Trairile ei sunt unice, profunde...

| yo547 a răspuns:

Ti-a fost folositor raspunsul meu?

| FadetoBlack a răspuns (pentru yo547):

Ai reuşit măcar să câştigi afurisitul ăla de tricou?

| Dinamovistul101 a răspuns:

Da e interesanta big grin merita citita.

| Mirela77 a răspuns:

ESTE EXTRAORDINARA...dar in final totul este de gustul personal!

| Nicki18 a răspuns:

Este cartea mea preferata! O ador si o recomand tuturor! ♥

| NiiEla6 a răspuns:

Da am citit-o si mi-a placut mult!

| AnnMirele a răspuns:

E foarte interesanta.Recent am terminat-o.Mi-a placut foarte mult.Totusi,Jane m-a dezamajit un pic, dar asa e romanul.Nu poti citi un roman fara intriga. Datorita acestui roman am descoperit ca autorilor le place drama.Nu s-a putut abtine sa nu-l faca de St.John sa moara.