Acum am văzut. Nu e o carte greu de citit, e una de dragoste, am citit o mulțime de cărți din această categorie, însă asta-mi dă bătăi de cap.
Automat ceva lipseste, fie si cunoasterea unor conventii ale unui gen, sau tipul de persoana prezentat, sau chiar stilul, as zice eu.
Nu stii ceva, care este necesar ca sa intelegi cartea. Se intampla des in cazul literaturii stiintifice. Nu intelegi o carte din bibliografie, citesti una din afara bibliografiei, acum stii ce iti lipsea. Daca nu o intelegi nici pe asta? Mai trebuie citita alta, inaintea ei, una elementara, de exemplu. De asta te-am intrebat ce carte este.
Iata o lista neexhaustiva de variante posibile, mai mult ori mai putin serioase:
*o lasi sa stea in biblioteca pana cand isi va gasi cititorul ei in viitor - tot tu sau un membru al familiei, un prieten sau poate un vecin, etc
*o vinzi la anticariat
*o faci cuiva cadou
*o pui pe foc; daca n-ai soba nici macar la tara, poti s-o iei pe stadion la meciuri si s-o faci *torță*
*o utilizezi fila cu fila in baie., sper ca intelegi la ce...
Lista ar putea continua dar trebuie sa-ti pui si tu mintea la contributie!
Încearcă sa o citești de la început, probabil pe parcursul cărții n-ai mai fost atent si ai pierdut sirul, daca nu, ti s-a parut probabil captivanta coperta si nu pe ce se baza cartea de fapt.
anonim_4396 întreabă:
nistorpetru întreabă: