Si eu am aceeasi problema ca tine cu bibliotecile , dupa parerea mea ai putea lua o bucata de foaie alba dar nu cu lini, un a4 si sa lipesti, si daca pagina e mai galbuie ai putea face foarte putincu creionul sau aquarela
Sper ca te-am ajutat prietene
Eu am imprumutat o carte, si tot tineam un pix in mana si fara sa imi dau seama am mazgalit pe ea, a doua zii vine bibleotecara la mine acasa sa ii dau banii pe carte
Nu se va uita la fiecare pagina in parte, stai linistita. Daca pagina ingalbenita nu are alte semne (colturi indoite), poate nu da de ea. Cu putin noroc, pagina nu va fi detectata. Data viitoare incearca sa respecti o carte, indiferent de care este. Pentru ca, vezi tu, prostia se plateste! Si tot raul se intoarce impotriva ta!
NU E VINA MEA! )
Doar am pus-o in invelitoare si toate alea, dar m-am trezit ca dupa ce m-am intors s-o iau de pe masa si am deschis-o, ei pagina era asa. In fine cred ca nu s-a deteriorat singura, mai am si o sora mai mica, oriunde as ascunde ceva, ea tot gaseste si umbla.
Bine ca nu ai rupt-o complet si ca nu ai dat-o pe foc. Accidente se intampla. Deci, e pardonabil.
anonim_4396 întreabă: