Încearcă seria Sânge Albastru de Melisa de la Cruz, tocmai am cumpărat aceste carti pentru o adolescenta de aceeași vârsta cu tine
Sapiens - Yuval Noah Harari.
Nu am sa ma opresc niciodata din recomandat aceasta carte. Te ajuta sa intelegi cum a ajuns omenirea pana in punctul in care se afla acum. Nu este deloc plictisitoare si nu este scrisa cu termeni stiintifici. Nu doar ca te face sa iti pui intrebari, dar te ajua sa iti si raspunzi singur la ele Este foarte interesant sa aflii cum am evoluat, de ce am inventat banii, religia si multe altele pe care nu vreau sa le dezvalui P.S.: exista si varianta grafica a romanului daca iti plec benzile desenate.
Deci eu am citit vara asta niște romane super:
•Arhiva Luminii de Furtună - BRANDON SANDERSON
•Pe aripile Vântului - Margaret Michel
•Misterele Parisului - Eugene Sue
•Trandafiri - Leila M.
•Madame Bavory - Flaubert
•Piatra Lunii - Willkie Collins
•Jocurile Foamei - Suzanne Collins
•Al cincilea val - Rick Yancey.
Mie aceste cărți mi-au plăcut enorm, sper să îți placă și ție.
Buna! Iti recomand din tot sufletul cartea mea preferata: "The Mother of Learning" de Domagoj Kurmaic, o gasesti complet gratis online in limba engleza, asa cum a fost scrisa de autor si postata de el insusi. Daca nu iti suna bine partea cu engleza, pe romana recomand seria "Legenda" de Marie Lu. Ambele fac parte din lumea fictiva-fantasy si spun niste povesti foarte interesante, cu un accent filozofic. Daca nu ai mai citit in enngleza, dar cunosti limba relativ ok, atunci te incurajez sa citesti prima mea recomandare. Merita efortul!
anonim_4396 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: