| Dee68 a întrebat:

Am inceput sa scriu cartea, si o sa se numeasca " Intre viata si moare". O sa va dau inceputul.
Capitolul I
Am simţit o lovitură puternică în burtă, ceea ce mă făcea să îmi deschid ochii imediat şi să îmi duc mâinele la stomac.Totul era întunecat. Primul gând care mi-a venit în minte a fost că a venit sfârşitul lumi pentru mine. Iarăşi un picior mă loveşte în burtă. Simţeam că mi-am pierdut puterile pentru totdeauna. Îmi ridic privirea cu greu, să îl privesc cine este cel care mi-a provocat durere. Mă uitam la mâncarea pe care o doream din toate inima, dar nu o puteam avea. Văzându-mă atentă, îmi mai dă un pumn. Mâna lui ajunge peste obrazul meu, ştergându-mi sângele de la colţul gurii. Degetele lui mari îmi atinge buzele,îmi despărtea uşor firile de păr trecându-şi degetele prin ele. Ne priveam adânc în ochi,dar nici unul din noi nu îndrăznea să scoată un cuvânt. Şi-a lipit buzele lui de ale mele sărutându-mă delicat buzele moi şi dulci. Era momentul să scap... I-am muşcat buza, chiar dacă aş vrea să continui sărutul pasional,dar nu cu acel care mi-a oferit durere.
Şi spusesem că o să-l muşc de buză, şi aşa am făcut. A ţipat, dar cui îi pasă? Lui nu i-a păsat când a dat în mine cu bestialitate.
Ies din încăpere, ajung într-o pădure. O pădure întunecată, copacii nu mai aveau culoare, totul trist de parcă cineva ar plânge în continuu. Când vântul bătea, copacii făceau mişcări sinistre, atât de sinistre incât îmi era frică să mai continui să merg. În mintea mea se plimbău mii de întrebari. Cum am ajuns aici? De cât timp sunt aici? Din păcate nu găseam răspuns la nici una dintre întrebari, speram să apară cineva din senin, dar se pare că acolo, erau doar eu.
Dintr-o dată se aud paşi, paşi care din ce în ce se auzeau mai aproape de mine. M-am speriat şi am început s-o iau la fugă din nou. Cineva mă urmărea, asta e clar. dar CINE?
Alergam într-una, de parcă acel drum era infinit, oriunde mergeam nu găseam cale de ieşire din acea pădure. Am simţit cum corpul meu se lipeşte de pământ, capul meu se loveşte contra un copac şi ochii mei se închid încet.

Ati citio? Merita? Ce ziceti sa continui?

8 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Cumplit. Las-o balta, e plin de maculatura de genul asta prin librarii si e plin internetul de scriitori "wanna be". Unii dintre ei, surprinzator, stiu si gramatica, dar nu ajunge. Serios.

| Polaris a răspuns:

Ce-i asta, bă, Jurnalul Violatorului din Codru? 1 girl 1 hammer?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit. Inainte de a te apuca sa scrii ar trebui sa te apuci sa inveti bine romana. Treaba de mai sus este plina de agramatisme. In rest nu am ce sa spun, nu agreez stilul. Incearca totusi cu romana, pentru un scriitor este o limba necesara.

| Dee68 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc, am corectat totul si acum e scris corect. ^^

| Adrianetc a răspuns:

Bravo. creativ, continua!

| FyTzE a răspuns:

Da! dar acolo ''Şi-a lipit buzele lui de ale mele sărutându-mă delicat buzele moi şi dulci''? nu inteleg laughing nu sunt mare filolog laughing sunt la mate-info laughing)

| Dee68 explică (pentru FyTzE):

Sarutandu-mi * laughing :3

| FyTzE a răspuns (pentru Dee68):

Ok. dar eltcineva iti zice daca ai buzele dulci.:3