| MeisterSchnitzel a întrebat:

Am mai făcut o dată chestia asta pe Reddit, dar vreau să încerc și pe TPU.
Scrieți-mi ultimele cinci cărți pe care le-ați citit, împreună cu câteva cuvinte despre ele și o notă de la 1 la 10.

3 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

Ultimele carti pe care le-am citit au fost seria metro de Dmitri Gluhovski(3 carti) Metro 2033, 2034 si 2035.
Un SF de zile mari, despre al treilea razboi mondial care se termina cu nimicirea intregii planete din cauza bombelor atomice si nucleare. Singurii supravietuitori din Rusia se adapostesc in subteranul metroului si isi duc traiul in continuare dar in alte conditii mult mai grele, printre ei doua personaje se fac remarcate si anume Artyom si Hunter si de aici o intreaga poveste despre care nu fac spoiler.
Tragatori si Mistrificatori contrarevolutia securitatii din decembrie '89, de Andrei Ursu fiul dizidentului Gheorghe Ursu, Madalin Hodor si Ronald O. Thommason.
Cartea se bazeaza pe dovezile recuperate de la CNSAS care arata planul lui Ceausescu pentru reprimarea unei posibile revolte populare aratand astfel cine au fost tragatorii si ucigasii si urmareste pas cu pas evenimentele de atunci si le explica in detaliu tot pe baza dovezilor.
A cincea carte nu exista laughing

| TimberWolf a răspuns:

Am uitat sa le dau note, toate nota 10!

| mastadont a răspuns:

Jack Steen The Asylum confessions: destul de întunecată și plină de cinism dar mi-a plăcut, 9.
Mark B. Fisher The logical trader, applying a method to the madness: multă informație folositoare și chiar se încearcă o simplificare a procesului pe înțelesul tuturor. Nota 8, puține exemple.
James Frey A Million Little Pieces: Cea mai bună carte pe care am citit-o de mult timp. O poveste de viață care te afectează la nivel visceral, 10.
Anthony Doer Toată lumina pe care nu o putem vedea: excelentă, mult mai bună ca serialul, recomand tuturor pasionaților de cel de al Ii-lea război mondial, 10.
Liu Cixin The Three Body problem: acum sunt la primul volum și cred că o să o și termin, un mix interesant de filosofie și sf cu iz mandarin.