| Ramo137 a întrebat:

Am nevoie de ajutor cu niste titluri de carte sa ma inspir din ele. Povestea suna pe scurt scurt, cam asa - O tanara departe de realitate si mereu in suferinta doreste sa se omoare, se intamneste cu un caine alb pe care il vede la fereastra cum sta in ploaie, ii este mila de el, (care de fapt e un lup) ajunsa la el, se pare ca il poate intelege fiindca lupul, vorbeste! Acest lup vine de foarte departe, sa o ajute sa se conecteze cu ea insasi, sa se regaseasca si sa il ajute sa sparga blestemul lui (care este om, dar din cauza ca s-a pierdut pe sine si nu a mai luptat pentru el, s-a transformat in lup). O sa treaca prin multe aventuri, prietenii, drama, consientizari etc.

Titlu habar nu am, ma chinui la el de mult.
Risa se numeste fata. O sa fac si desene digitale in ea fiindca mi-ar placea personal sa vad si cateva imagini intr-o carte.

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Începe să sune bine.
Scrie tu tot și termină. Din ea va răsări titlul.

| Ramo137 explică (pentru sadrian46):

La asta ma gandeam si eu, cartea va fi si ilustrata. Incat sunt perfectionista, o sa stau foarte mult pana aleg si numele personajelor, si numele cartiilaughing multumesc

| cristi202 a răspuns:

"Colt Alb"? happy Nu merge, e dat deja. Dar ciinele tau alb, care e de fapt lup, mi-a adus aminte de Colt Alb. Daca nu ai facut-o deja, merita sa citesti povestea scrisa de Jack London.
"Frumoasa si lupul"? Parca nu merge.
"Eliberarea de blestem si rau"
"In cautarea eliberarii"
"Fata care a vazut un lup"
"Aventura unei prietenii"
Sunt doar cateva sugestii. Daca nu iti plac, lasa-le deoparte. Eu am incercat ce am putut.

| Ramo137 explică (pentru cristi202):

Multumesc frumos

| cristi202 a răspuns (pentru Ramo137):

Cu placere!

| Lioana a răspuns:

In lupta cu tristetea

| 1997onur a răspuns:

Lanțu amintirilor

| Mirel4412 a răspuns:

Un catel numit GRK. Cartea asta prezinta aventurile unui baiat cu cainele sau, caine care nu vorbeste, e doar un caine, dar cartea e fabuloasa.