Dacă liceul e adventist, atunci nu contează poluarea așa de mult, căci ei la masă la cămin vor avea mâncare fără carne, vegetariană și o atmosferă morală mai curată.
OK și care ar fi alternativa? Unde mai există alt liceu adventist? În ce localitate?
Eu nu cred că are de ales! Dacă e liceu teologic adventist va sta sigur la internat sub control strict și va fi ferit astfel de tentațiile capitalei. Chestia cu poluarea e reală dar nu are de ales!
Dar nu trebuie neapărat să se ducă la liceu adventist.
De ce am impresia ca este o tema? Suspectez asta din raspunsurile pe care le dai userilor, dar si din prima parte a intrebarii.
Nu e o tema.
Atunci, da-i pace. Sunt orase mai poluate decat Bucurestiul, numai ca voi strigati mai tare.
Evident in lume.
Nu in lume. In tara.
FĂră pro București.
Nimeni nu o sa te ajute cu ce vrei tu sa auzi, pentru ca toti stiu realitatea si anume ca Bucurestiul iti ofera cele mai bune oportunitati.
Parada Diversităăți Gaylor, cât se poate de mare aglmerație, trafic mare, aer poluat, nebuni
Ești cumva Bucureștean?
Întreb.
Poluare este peste tot, ba bucurestiul chiar are centre de masura a noxelor din aer. Aglomeratie doar la suprafata, metroul e mereu accesibil. Cu parada Lgbt nu stiu ce ai pentru ca atata timp cat nu ai treaba cu ei nu stiu la ce te-ar putea deranja.
Parada Diversitatii s-a inventat tocmai ca sa-i educe pe cei ca tine ca diversitatea a existat si continua sa existe printre noi indiferent ce sentimente ar nutri nazistul din tine. Orice negare sau reprimare a acestor manifestari incalca grav cel mai important fundament al democratiei si anume libertatea.
Nu sunt nazist imi plac evrei, sustin diversitatea dar sustin binele, nu frecatul in fund.
Si eu sunt liberal omule.
Serios man, de ce te-ar preocupa placerile sexuale ale celorlalti? La urma urmei ai si tu propriile tale perversiuni, dar crezi ca-i pasa cuiva de tine?
Nu mă preocupă ce îi place fiecăruia ci ce face el că la urma urmei ce face e rău.
Sunt un domnisor.
A
Vai de mine!
Asa mic si deja ai mintea alterata de prejudecati? Ce fel de parinti te-au educat copile?
Esti foarte bolnav daca tu crezi asta despre ei. Desconsideri si esti plin de ura se vede asta foarte usor prin cuvintele tale.
Si i las sa faca ce vrea, dar nu e frumos sa se afiseze asa pe strada, nu e frumos. Si da e adevarat nu trebuia sa vorbesc asa despre ei. Trebuie sa vorbim frumos. Dar fac un lucru groaznic in patul lor (problema cea mai mare e ca pun ceva in fundul lor scarbos).
Criminali,violatorii, hoti, pedofili, zoofili exista de mii de ani asta inseamna ca sa le facem si lor mars, hai ca fata de primele trei categorii poate e diferit, dar e cam la fel ca o parada a pedofililor (si da și copiii mai mari au consimtamant) sau a zoofililor.
Nici nu merita efortul sa iti explic cum stau de fapt lucrurile pentru ca se vede ca ai deja o idee proprie implementata in mintea ta si m-as lupta cu morile de vant. Iti urez multa sanatate.