| Yurae a întrebat:

Am o întrebare pentru cititorii de literatura mai veche.
Este această scriitoare pe nume Margaret Mitchell. A scris o serie pe nume "pe aripile vântului" și nu pot găsi nicăieri ultima carte a seriei, conține din (câte știu) pe aripile vântului, Scarlet și scrisoarea lui Scarlet (nu confundați cu scarlet's letter) jur cartea asta este ca un mit, am cautat-o prin multe biblioteci vechi de prin zona mea și nu găsesc absolut nimic.
Am cautat si pe internet si sunt același rezultat, nu știu prea multe despre scriitoare sau despre cărțile ei dar bunica mea o caută de foarte mult timp, nu exagerez când spun ca poate și de ani. Dacă aveți vreo idee sau dacă știți ceva vă rog lăsați un răspuns.

6 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Văzui că le ai cu engleza așa că ia d-aici

https://www.ieltsdaily.ir/static/downloads/Gone%20with%20the%20Wind.pdf

| Yurae explică (pentru sierra1):

Mulțumesc pentru răspuns! și pentru link,
Dar nu e ceea ce caut, apreciez gestul totuși!

| FreddieM a răspuns:

Scuze, nu prea am înțeles din insiruirea de titluri, care e de fapt numele cărții care te interesează.
Doar numele și o găsesc pentru tine.
Cheers

| Yurae explică (pentru FreddieM):

Hey mulțumesc pentru efortul depus în a ma ajuta, apreciez.
Numele cărți este " scrisoarea lui scarlet" se confunda des cu " scarlet's letter " din cauza traduceri
Doar ca nu esta ceea ce caut mulțumesc din nou!

| FreddieM a răspuns (pentru Yurae):

Buna
,, Numele cărții este " Scrisoarea lui scarlet" se confunda des cu " scarlet's letter " din cauza traducerii.''
Tot nu mi-ai spus titlul cărții de tine cautata.
Am inteles ca nu, Scarlet's letter'' te interesează. Te rog sa mi-l dai pe cel corect. În engleza preferabil.
Cheers

| Anaarecarti a răspuns:

Buna, Yurae.

Margaret Mitchell a scris O SINGURA carte: "Pe aripile vantului". "Scarlett", la care faci tu referire, apartine unei alte autoare, Alexandra Ripley, care si-a dorit foarte mult sa existe o continuare la romanul "Pe aripile vantului". Asa ca a scris-o ea happy.

Romanul Scarlett are trei parti, insa nu-mi amintesc daca ultima parte se numeste "Scrisoarea lui Scarlett", cum spui tu. Ca sa fiu sincera, imi amintesc doar de o scrisoare a lui Rhett catre Scarlett, nu de una scrisa de Scarlett.

Sper ca raspunsul meu sa te ajute in cautarile tale. Chiar m-as bucura sa gasesti cartea pentru bunica ta.