anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am probleme la citit, vreau sa citesc dar sunt prea curios de ce fac. ma situez in afara mea si ma urmaresc. deja nu mai pot sa invat si alte chestii. un fel de sentiment egocentric, de alienare a tuturor lucrurilor spre a le supune mie. impacienta careia nu-i gasesc motivul, decat ca in momentul acela as putea face parte dintr-un idealism care stiu ca nu e.

9 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Frate pune intrebarea asta la stiinta si filosofie.

| anonim_4396 explică (pentru suffarstar):

Am dat ignore la categoria aia. e bolnava

| Kaℓi a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum sa dai ignore la SF, e cea mai tare categorie big grin

| anonim_4396 explică (pentru Kaℓi):

Poate cea mai evil
$$$$
e plin de avari pe-acolo : S

Avari? pfff... cred ca nu mi-ar fi dat prin cap sa-i caracterizez asa never ever happy de ce crezi ca sunt avari?

Nu crezi ca e un fel de obsesie in jurul informatiei? sau cel putin pentru mine este. iti umplii singuratatea cu carti care niciodata nu iti raspund, apoi ti-o umplii dublu cu ceilalti revarsand ce ai citit.

Ok, sa zicem (sa zicem!) ca ai dreptate. Dar de ce "avari", asta nu pricep?

Nu pot sa dea nimic. tot ce fac e sa vrea mai mult. vorba asta goala si superioaritatea arata ca nu te indrepti decat spre nimic. nu cred ca ai ceva cu adevarat de dat in afara de iubire. iar asta suna stupid. ramanem la cuvintele care nu ti se cer si nu raman, la care nici tu nu tii dar le iei ca valoare pe care unii o merita iar altii nu

| raresandrey a răspuns:

Vrei sa pari filozof sau ce?