Dar de ce?
De ce sa scrii o carte? mai bine citeste.
Ai foarte multe greseli. De exemplu, "erea", "eream" nu exista. Este "era", "eram". Dupa punct sau virgula sau orice alt semn de punctuatie, se pune intotdeauna spatiu. "Nenorocit-o" e un cuvant scris in cel mai nenorocit fel. Sunt doar cateva exemple, ai mult mai multe greseli.
Mie, ca cititor, mi se pare o conditie primordiala ca un text sa fie absolut corect scris pentru a fi citit. Calitatile literare vin dupa asta... si aici ar fi multe de comentat, dar prima conditie nefiind indeplinita, mi se pare inutil.
Se vede ca nu stii procedura pentru a publica o carte... prima oara cartea trece pe la un corector, iar dupa la tipograf...
Relax, prima data trece pe la editor, si crede-ma, nu ar trece asa ceva de un editor care se respecta
E bine ca inca n-am trecut pe la varsta de 16 ani, deci o pot dovedi, dar nu e in interesul meu...cred ca la 16 ani trebuia sa stii sa pui virgule, cratime si sa legi frumos niste fraze; Jules Verne nu scria de unul singur ca tine, avea in spate o intreaga echipa, deci nu-i buna comparatia-argument Spor in continuare!
Ideea e buna, eu chiar as citi-o.
Pentru a atrage atentie, trebuie sa ai un titlu bun si o coperta atragatoare, dar nu uita cel mai mult conteaza rezumatul de pe spatele cartii
Desh întreabă: