Chiar acum am cautat cartea in catalogul online al Bibliotecii Academiei, o au. Te duci acolo, iti faci permis (permisul se plateste, nu e biblioteca publica) si citesti cartea in sala de lectura, frumos. Iti dau si cota: II 913068. Ei, ce zici?
Mi-ar trebui un avion. Nu are cineva unul de rezerva? Imi trebuie doar Boeing 747 ca vad ca si tu ai preferinta numai la o anumita editura. Inscrie-te aici: https://www.scribd.com/document/25640687/Jules-Verne-Romane
Platesti si o ai.
Ar fi bine dacă aş fi în Bucureşti. Eu sunt din Fălticeni. Şi e de la editura ErcPress?
Da, ca e din 2011, si se numeste ''Cancelarul''.
Chiar acum am cautat cartea in catalogul online al Bibliotecii Academiei, o au. Te duci acolo, iti faci permis (permisul se plateste, nu e biblioteca publica) si citesti cartea in sala de lectura, frumos. Iti dau si cota: II 913068. Ei, ce zici?
Acolo nu are, că am întrebat.
Nu de alta, dar titlul in engleza e "the survivors of the chancellor" si voiam sa stiu daca sunt mai multe variante in romana. Si editura nu prea cred ca are rost din moment ce continutul e acelasi.
Nu. La editura Corint e "Supraviețuitorii Cancelarului", unde traducerea e incompletă (aşa am văzut pe scribd), dar la ErcPress este doar "Cancelarul".
Bună! te rog, mi-o poți da mie? mulțumesc
Ce oameni rai
Si eu am cerut o casa mai devreme. Cred ca incerc metoda cu plansul, poate merge.
Nicholas întreabă:
Eduard_Stef_1995 întreabă:
anonim_4396 întreabă: