| gurl a întrebat:

Are cineva "panza de paianjen-cella serghi" pe calculator? Am auzit k e o carte foarte frumoasa si interesanta.bine.ar fi simplu sa ma duc la bibleotek dar prefer pcbig grin.cine ma poate ajuta ast msj.multumesc anticipat:*

Răspuns Câştigător
| ioanna a răspuns:

Am incercat si eu sa o caut pe internet, dar n-am gasit nimic. Iata in schimb niste link-uri cu biblioteci online, poate o gasesti pe acolo, ca eu n-am mai avut rabdare sa iau fiecare adresa in parte
http://www.referat.ro/resurse_studenti/Biblioteci_online_7.html

http://bibliotecalibera.wordpress.com/biblioteci-on-line/

14 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Este, este, este, este, este, este, este, este superba love struck
Se zice ca Cella ar fi Margaret Mitchell du Romania.
Sti ce greu e de gasit?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu tocmai o citesc... dar nu la pc...ci in mana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cartea a fost la Jurnalul National la un pret accesibil.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o s-o gasesty pe pc am cautat o gramada... event cumpara-o de la o librarie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Daca ai facut rost de carte in format electronic, ai putea sa mi-o trimiti si mie?

| ellene a răspuns:

Nu am pe calculator din pacate crying am fost si la biblioteca si nu o aveau nici acolo...cica au avut una si era rupta si nu mai este. Mi-a zis bibliotecara sa mai revin dar ar fi mai simplu daca pune cineva un link happy faina intrebarea ta big grin

| adeana a răspuns:

Asta e o carte pe care e fain s-o citesti in varianta tiparita, intr-o pozitie comoda.
Nu cred c-o s-o gasesti in varianta digitala, dar mai cauta.
Daca nu, cere-o imprumut cuiva care o are sau cumpara varianta de la JN - Biblioteca pentru toti.

| florar a răspuns:

N u as tine o carte citita sa imi ocupe spatiul, si nu cred ca cineva ar face asta. du/te la biblioteca, cartea merita efortul, si o plimbare nu e un lucru chiar neplacut

| zuzushi a răspuns:

Eu nu o am pe calculator ci o am... normal. insa te sfatuiesc sa incerci sa nu mai citesti carti pe calculator pentru ca am citit ca daca le citesti de pe pc retii muuuult mai putin decat daca ai citi cu cartea in mana. este doar un sfat happy

| tudor17alma a răspuns:

Salut! Ai mai citit cartea? Daca nu tio dau eu că o am pe calculator!

| Raţ_Alexandra_1989 a răspuns (pentru tudor17alma):

Tudor,
Mi-ai putea face o favoare si sa mi-o trimiti si mie?
Adresa mea este tzushchy@yahoo.com.

Multumesc anticipat!

| tudor17alma a răspuns (pentru Raţ_Alexandra_1989):

Alexandra,am încercat și nu reușesc, poate altfel!
Profil de facebook sau skype ai?

| betty17 a răspuns (pentru tudor17alma):

Hei buna, as dori si eu f mult cartea... iti las idiul si meu pe privat sa mi-o trimiti te rog frumos, din suflet. iti multumesc

| tudor17alma a răspuns (pentru betty17):

Salut betty17.Îti dau cu cea mai mare placere cartea pentru ca am citit-o si e minunată. Doar că, dacă vrei să mă crezi, nu pot.Am incercat si la tine si la Raţ_Alexandra_1989 dar nu merge nici pe mail nici pe mess(sau poate nu fac eu cum trebuie). Deci cel mai simplu ar fi sa-mi lași skype-ul tău(oricum mi-l lasi pe privat ), sau daca doresti ți-l las eu.Cum dorești. PA!