Sunt pe Youtube video-uri ce explica mult mai bine decat o carte. Trebuie doar sa cauti
Nu prea există așa ceva! Trebuie să dobândești cunoștințe tot timpul și mai în toate domeniile, adică să-ți ridici gradul de cultură. Atunci vei fi apreciat de ceilalți fără să fii preocupat de așa ceva și vei avea numai satisfacții.
Am inteles, ai dreptate.Totusi ma gandeam ca ar trebui sa existe o carte despre orice si de asta am intrebat.
Pai, trebuie sa fii tu. vorbeste normal si degajat intr-o conversatie. cine te va placea, te va placea asa cum esti si daca vrei sa te dezvolti sa zic, pe planul asta al intelectualitatii nu iti ramane decat sa citesti mult si sa alegi din ce citesti, partile "corecte" care ti se par tie si sa le adopti. din orice carte se invata ceva daca stii sa alegi. cartile prezinta multe tipare. de obicei, din punctul meu de vedere, placute se fac persoanele care atrag atentia prin ceea ce zic, sunt inteligente si stiu sa argumenteze bine pe "limba" oricui. citeste orice, dar cu cap.