Cazul Magheru (Mihail Drumes), La nord de noi înșine (Radu Tudoran),Șampanie cu soia (Doina Popescu),Parfumul văduvei negre (Oana Stoica Mujea), Fata din Nazaret (Petru Popescu),Masa umbrelor ( Ionel Teodoreanu),Ursitul (Stefana Velisar Teodoreanu), Dolmen (Nicole Jamet, Marie-Anne Le Pezennec), Femeia sfâșiată (Simone de Beauvoir), Beatles (Lars Saabye Christensen)
"Numele trandafirului''-Umberto Eco
"Maestrul si Margareta''-Mihail Bulgakov
"Portretul lui Dorian Gray''-Oscar Wilde
"Cel mai iubit dintre pamanteni''-Marin Preda
"Mizerabilii''-Victor Hugo
"Rosu si negru''-Stendhal
"O viata''-Guy de Maupassant
Buna seara, draga! Eu iti recomand romanul "singur pe lume" de hector malot. Este o carte foarte frumoasa si foarte interesanta din care ai ce sa inveti. Sper ca ti-am fost de folos. Te pup si iti doresc o noapte linistita. Pa, pa.
Urasc literatura...adica nu o urasc dar nu-mi place lectura si sa citesc...INSA:
Ingerul noptii - becca fitzpatrick
am citit-o ca un disperat
Eu îți recomand orice carte scrisă de Mircea Eliade. Mie una îmi place la nebunie cum sunt scrise cărțile lui. (Maitreyi, Domnișoara Christina, Nuntă în cer etc).
Tocmai am terminat de citit "Dama cu camelii" de Alexandre Dumas fiul, carte ce nu am putut să o las din mâini, am intrat foarte repede în pielea personajelor.
O altă carte superbă: "Unde ești?" de Marc Levy.
"O poveste haioasă" de Ned Vizzini - asta e pentru adolescenți.
Acum depinde ce gen de cărți îți plac ție. Lectură plăcută!
Depinde ce categorie... Dar iti recomand o carte care nu are foarte, foarte multe pagini dar nici foarte putine... Singur pe lume.
anonim_4396 întreabă: