| Nicki18 a întrebat:

Aş vrea să îmi recomandaţi un roman de dragoste (ar fi de dorit sa fie o carte groasa) în afară de Jane Eyre,La răscruce de vînturi,Agnes Grey,Mîndrie şi prejudecată, Raţiune şi simţire şi cărţi de autori români.Dau fundă pentru cel mai bun răspuns!

Răspuns Câştigător
| Euletitia a răspuns:

Buna!
"Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell(superb, e romanul meu preferat, are peste 1200 pagini)
"Qvo vadis"- Henryk Sienkiewicz(roman de dragoste, dar si istoric, despre crestinism sub imperiul lui Nero)
''Necunoscuta de la Wildfell Hall"-Anne Bronte(cu sigurata iti va placea din moment ce ai citit si alte opere ale surorilor Bronte)
"Manastirea din Parma"-Stendhal(de dragoste, fictiune istorica si aventura, un roman exsceptional)
"Rosu si negru"-Stendhal(o capodopera)
Lectura placuta!

"

13 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

Salut! Invitatie la vals de Mihail Drumes sau Bal Mascat de Ionel Teodoreanu.

| DaveMustaine a răspuns:

"Pe aripile vantului"de Margaret Mitchell(sunt 2 volume=1224 pagini)

| Melymonade a răspuns:

Femeia in alb happy Nu mai știu autorul, scuze

| Inela a răspuns:

.

| Pişcoţica a răspuns:

Mont-Oriol! e superbă! de Guy de Maupassant. are vreo 300 de pagini.

| Albertxxx a răspuns:

Maitreyi. Nu e o carte groasa, dar e interesanta, sau replica ei, scrisa de maitreyi ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi.

| fetitacreionas a răspuns (pentru Albertxxx):

"Dragostea nu moare" se numeste romanul-raspuns al lui Maitreyi. "Ultima noapte de dragoste, intiia noapte de razboi" e scrisa de Camil Petrescu. Iti recomand "Pasiune si onoare" de Mary Jo Putney, nu prea citesc romane de acest fel, dar acesta mi-a placut.

| Albertxxx a răspuns (pentru fetitacreionas):

Da, am citit alt titlulaughing scuze.

| secretdiscret00 a răspuns:

Femeia in alb de Wilkie Collins.
Dama cu camelii de Alexandre Dumas (fiul).
Thais de Anatole France.

| AnnMirele a răspuns:

Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, Lorelai, Maitreyi.Mai stiu unul, dar e de un rus:"Razboi si pace", si "Pe aripile vantului", de o americanca:Margarett Mitchel

| AnnMirele a răspuns:

Am uitat sa spun ca si "Dama cu camelii" e foarte interesanta.E roman autobiografic.

| Lily333 a răspuns:

Romanul lui L'agardere. Nu e 100% de dragoste, dar e buna.

| AnneMarya17 a răspuns:

"Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell
''Necunoscuta de la Wildfell Hall"-Anne Bronte
sunt foarte dragute!