Buna!
"Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell(superb, e romanul meu preferat, are peste 1200 pagini)
"Qvo vadis"- Henryk Sienkiewicz(roman de dragoste, dar si istoric, despre crestinism sub imperiul lui Nero)
''Necunoscuta de la Wildfell Hall"-Anne Bronte(cu sigurata iti va placea din moment ce ai citit si alte opere ale surorilor Bronte)
"Manastirea din Parma"-Stendhal(de dragoste, fictiune istorica si aventura, un roman exsceptional)
"Rosu si negru"-Stendhal(o capodopera)
Lectura placuta!
"
Maitreyi. Nu e o carte groasa, dar e interesanta, sau replica ei, scrisa de maitreyi ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi.
"Dragostea nu moare" se numeste romanul-raspuns al lui Maitreyi. "Ultima noapte de dragoste, intiia noapte de razboi" e scrisa de Camil Petrescu. Iti recomand "Pasiune si onoare" de Mary Jo Putney, nu prea citesc romane de acest fel, dar acesta mi-a placut.
Da, am citit alt titlu scuze.
Femeia in alb de Wilkie Collins.
Dama cu camelii de Alexandre Dumas (fiul).
Thais de Anatole France.
Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi, Lorelai, Maitreyi.Mai stiu unul, dar e de un rus:"Razboi si pace", si "Pe aripile vantului", de o americanca:Margarett Mitchel
Am uitat sa spun ca si "Dama cu camelii" e foarte interesanta.E roman autobiografic.
"Pe aripile vantului"-Margaret Mitchell
''Necunoscuta de la Wildfell Hall"-Anne Bronte
sunt foarte dragute!
DeProfundis99 întreabă:
Numepublicuserneim întreabă: