| Maryaa15 a întrebat:

As vrea sa ma apuc de citit o carte. Am facut pauza din seria "Jurnalele vampirilor" laughing. (mai citesc in vacanta de vara).
Daca se poate ceva despre adolescenta, dragoste sau ceva interesant big grin. Cartea preferata a voastra.Si o mica descriere.Dau funda.

Răspuns Câştigător
| Teardrop a răspuns:

Vrăjitor şi Vrăjitoare - James Patterson -fantassy
E vorba despre o frate şi o soră care trăiesc în vremea apariţiei unui noi guvern totalitoar, care vrea să le ia cărţile, muzica, filmele, cam tot ce e artă, pe scurt. Ei fac parte din rezistenţă: o grumare de mulţi adolescenţi, tineri, şi copii, care încearcă să învingă conducătorul Noilui Ordin. Sunt prinşi, evadează, sparg bănci, închisori, şi e plin de romanţe d-astea de adolescenţi.

13 plicuri albastre - O fată de 17 ani primeşte de la mătuşa sa decedată 12 plicuri (să ne înţelegem, i le-a scrie înainte să moară). În astea' 13 plicuri, sunt numite diferite locuri din lume în care fata trebuie să meargă şi să realizeze sarcini.

Cărţile mele preferate sunt departe de astea 2: Stăpânul Inelelor, cărţi poliţiste, Cronicile Wardstone (care poate c-ar merge, de fapt, încearcă şi asta).

3 răspunsuri:
| JustDeedee a răspuns:

Iti recomand "Ultima noapte de dragoste,intaia noapte de razboi" de Camil Petrescu. In carte este vorba de un tanar ce crede ca sotia lui il inseala, dar inainte de acest lucru se iubeau nespus de mult. Trec prin multe certuri, impacari, clipe de dragoste etc. El o iubeste enorm, iar din cauza aceasta fiecare barbat ce-i spune ca e frumoasa il face sa fie mult prea gelos.

| deeamaria a răspuns:

Am sa-ti spun niste carti extrem de interesante pe care chiar vreau sa le citesc ti le spun si tie :
de Aventura:
-Winnetou de K.May
-Un yankeu la curtea regelui Arthur de M.Twain
-Aventurile lui Tom Sawyer
-Singur pe lume de H.Malot
-Colt alb de J. London
-Aventurile baronului Munchasen de G. Burger
-Strengarul de S.Lagerlolf
-Robinson Crusoe de D. Defoe
-Moby Dick de H. Melville
-La medeleni de I. Teodoreanu
Le gasesti si pe internet.