Da, cărțile sunt extraordinare! Păcat ca majoritatea sunt conduși de prejudecată și pentru că le-a scris un român, le cataloghează ca plictisitoare. Am citit ultimul volum anul trecut și a fost cartea la care am plâns cel mai mult, pentru ca inevitabil te atașezi de personaje, așa de frumoase sunt. Și de asemenea, ideea lui Chiriță de a-i surprinde în evoluție, spre maturizare, faptul că am crescut odată cu ei... Sunt minunate cărțile, ai dreptate!
E minunat să văd că încă există oamenii care apreciază şi scriitorii români. Mie mi s-a părut că atunci când am citit, toate personajele erau reale, erau prietenii mei, trăiam cu ei, plângeam şi râdeam cu ei, chiar m-am indragostit de Ursu si Victor... Sunt extraordinare toate volumele. Mi-ar placea sa se faca din nou o ecranizare mult mai buna.
Eu le-am citit acum câţiva ani, dar totuşi îmi amintesc. Mi se par geniale, iar ideea cu aceşti prieteni de pe strada Cireşului care au atât de multe aventuri împreună şi cu câinele... merită premiate.
alice.twilight întreabă:
betsy întreabă:
anonim_4396 întreabă:
앨리스 întreabă: