In general imi place fictiunea transgresiva, insa nu pot sa spun ca mi-a placut enorm "Sange satanic", dar nici ca nu mi-a placut.Si mie mi se pare ca a cazut in groapa cu teribilism si ca a uitat sa iasa, atragand pusti teribilisti dupa ea, dar hei, fiecare cu standardele lui.no hate m8
Am fost la lansarea volumului 3, Rezervatia Unicornilor si a fost logic Cristina Nemerovski si a citit pasaje din carte si eram gen WTF de ce as citi asa ceva? Seriously, ea e de treaba tipa ca am mai vorbit cu ea pe fb si ma gadeam ca are carti cat de cat bune dar nu. Nu am citit nici o carte scrisa de ea ca pana la urma m-am gandit ca n-are rost sau poate ca nu acum. Si mda, cica asta e realitatea din Romania si de aia e cu injuraturi si chestii dar faza e ca realitatea din Romania o vad zilnic, n-am de ce sa citesc despre ea (parerea mea). Si ioai am observat si eu fenomenul asta ca persoane care nu au atins in viata lor o carte sunt trasi imediat de una cu injuraturi sau altfel de chestii, cum e si Jurnalul unui adolescent timid (the perks of being a wallflower) care mie mi se pare o porcarie dar 5 colegi mi-au cerut-o imprumut, deci da, poate suntem noi cei anormali pana la urma, nu stiu ce sa zic.
E o trilogie. Citeste-le pe toate trei apoi judeca! Si cartea e buna dar nupentru manelisti si cocalari.
Stati linistita, ca urasc manelele mai ceva decat le uraste protagonistul cartii mai sus numite. Nu asta-i problema. Problema e ca de la Creanga, Eminescu si Caragiale, am ajuns la Cristina nu stiu cum.
Riki123riki123 întreabă: