Buna! Imi place foarte mult inceputul, chiar esti talentata. Iti doresc mult succes in a creea un roman de exceptie, pe care, daca as sti cum se va numi si care e numele complet al autoarei, l-as cumpara si eu. Portretul fizic al personajului masculin e foarte frumos conturat prin prisma gandurilor fetei indragostite, dar ai grija sa nu te rezumi intraga carte la descrieri si la prezentarea star4ilor sufletesti ale eroilor, introdu si actiune in urmatoarele pagini. Succes si nu renunta! Poti scrie o carte de succes, trebuie doar sa vrei cu adevarat asta si sa fii dispusa sa muncesti pentru a-ti djuce telul la indeplinire.
Inceputul pare promitator. N-am ce sa comentez, imi place.
Si nu ai de ce sa te simti nesigura. Continua sa scrii.
Mi se pare prea colorat limbajul, prea multe epitete, descrii prea detaliat, nu lași cititorul să-și contureze o părere, îi pui pe tavă totul. E cam prea plină de miere, prea dulce, adolescentină.Îmi aduce a o Sandra Brown la început, mai ai mult de muncă.
E un inceput super bun si dupa cum a spus si stylemakeup si eu a-si cumparao Sper sa mai continui sa scrii la ea, cine stie, poate peste catva timp o gasim in librarii.
M-a impresionat.Chiar ai talent si daruire pentru asa ceva.Ar fi pacat sa nu continui.Mult noroc!
Mi se pare un inceput bun, insa sincer, ceea ce mie nu imi place este faptul ca ai utilizat nume straine, pentru personaje. nu imi place cand autorii romanai apeleaza la astfel de nume, sau cand actiunea se petrece in alta tara decat Romania. cred ca avem si noi nevoie de un pic de promovare, si in plus si baietii romani sunt destul de frumosi . eu as prefera alte nume. oricum, in rest e foarte bine. like
Multumesc frumos! (In privinta numelor si a promovarii Romaniei, trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu tine. Insa, actiunea cartii este destul de alambicata si are si origini mitologice sub anumite forme, si mi s-a parut mai potrivit sa aleg nume universale, avand in vedere ca actiunea nu se petrece intr-un singur loc.)
Si ce ai vrea sa stii: Ca e super buna si ca eu as fi prima persoana care as cumpara-o? . Cred ca stii deja asta
Serios? Daca chiar crezi asta, atunci sunt flatata.
Foarte serios!
Chiar cred ca ai talent in asa ceva.Continua tot asa.Nu este absolut nicio problema cu numele personajelor, niste nume romanesti nu s-ar potrivi acolo.Si este bine si in privinta descrierilor, lumea vrea sa afle cat mai multe, dar nu este bine nici sa te pierzi in foarte multe detalii care sa plictiseasca cititorul.Este foarte bun inceputul pentru o carte de dragoste, cine a fost indragostit macar o data intelege cuvintele pe care le-ai scris acolo.Trebuie sa continui tot asa, si sa nu renunti, sa fi la fel de creativa.Este foarte bine si frumos sa folosesti epitete, epitete cat mai colorate, ca atunci, citindu-le sa te simti in pielea personajului.