Această jumătate de scriitor mai are nevoie de o jumătate.
Una care să gîndească și alta care să scrie românește.
Dixit!
Acest text este mai mult o incercare interesanta decat o nuvela propriu-zisa. O nuvela presupune construirea unei intrigi si crearea catorva personaje...
Salut, iti scrie un autor. Presupun ca ceea ce ai postat tu aici e doar un fragment, o foarte mica bucatica din nuvela. Daca nu, atunci putem vorbi despre o incercare interesanta de proza scurta, nefinisata. Scrii bine, ai intr-o oarecare masura ''mana formata''. As schimba inceputul totusi, nu avantajeaza textul deloc. Cand spui ca ''atunci cand ma gandesc la scris ma gandesc la scoala'' arati ca esti inca foarte foarte tanara si nu prea ai experienta de viata; implicit nu stii cu ce se mananca scrisul si care sunt primele lucruri care sar in mintea unui adult atunci cand cineva pronunta cuvantul. Problema mare a textului tine de inconstanta sa dar asta este ceva normal pentru oricine scrie pentru prima oara. Putin mai multa atentie la gramatica si ortoepie (ai cateva greseli care cam sar in ochi si care cu un dram de atentie in plus ar fi evitate). In rest, ce sa spun!? Presupunand ca te pasioneaza scrisul si ai vrea sa faci ceva in sensul asta, poti sa imi scrii oricand, printr-un mesaj privat (timpul meu pe acest site propriu zis e evident limitat). Cheers!
Eu zic ca este o nuvela foarte frumoasa, dar in acelasi timp si adevarata.Este minunata! Nu stiu ce zic ceilalti dar mie imi place! Felicitari si succes sa devii!
JMZ întreabă: