Logic era să pui întrebarea înainte să dai banii pe carte.
Şi eu aş zice să te laşi de sportul de a cere informaţii despre cărţile pe care vrei să le citeşti,nu de alta,dar am făcut şi eu asta,şi mi s-a întâmplat de nenumărate ori,să vină unu şi să-mi spună cum se sermină, cine moare sau cine câştigă, şi-mi strica naibii toată plăcerea lecturii, de nici nu-mi mai vedea să mă apuc de carte, ştiindu-i finalul.
În locu tău aș citi și aș lăsa spoilerii departe... Ce rost are să mai citești o carte dacă afli povestea? Și da cartea e bună doar dacă îți plac căcaturile siropoase.
Păi, trebuie să aflu câteva păreri, să nu mă apuc de carte şi "să mor" de plictiseală.
Dacă nu ai un răspuns la întrebarea mea, nu răspunde.
Acela a fost un răspuns. Că nu ți-a plăcut ție asta e altă treabă.
Eu cand intreb ce parere aveti despre carte, nu va rog sa-mi spuneti cu ce s-a terminat, ce s-a intamplat cu personajele, va intreb daca v-a placut sau nu. daca nu ai un raspuns(adica mi-a placut/nu mi-a plaxut), retine-te si nu-mi spune tu mie ca in locul meu...bla-bla-bla!
Răspunsul tău tot e superficial. la fel ca răspunsul întrebare.1. Ți-am dat un răspuns valid. 2. Eu ți-am zis despre carte și citez: Și da cartea e bună doar dacă îți plac căcaturile siropoase.
Mulțumită? Probabil ar trebui să începi prostituția dacă nu te pricepi la cărți și le cumperi fără folos.
La ce raspuns trebuie sa ma astept de la o bisexuala?!
Darius_Serban_1995 întreabă:
KateMiddleton întreabă:
DeProfundis99 întreabă: