| Ramo137 a întrebat:

Buna am inceput sa scriu o poveste cu varcolaci/lupi... iubire etc. si vreau sa stiu o parere daca merita sa o mai scriu sa nu.,

Sunt o fata obisnuita pe nume Irina, am frumoasa varsta de 16 ani si curand m-am mutat intr-o alta casa fiindca cea precedenta era foarte veche iar parintii de mult cautat o casa mare undeva la tara.
Uff ce dor o sa imi fie de prietenii mei..Simt ca ceva nu.i curat in locul asta. ceva straniu.
Era o noapte infiorator de frumoasa, stelele se vedeau atat de bine, sa nu mai zic de luna plina ce se afla pe cer. Am stat si am privit.o pe geam inainte de a ma pune sa dorm.
In mijlocul noptii m.am trezit din cauza unui urlet asurzitor... Si cum am intors privirea spre fereastra n.am vazut nimic altceva decat un lup privindu.ma insistent in ochi, parca implorand sa intre inauntru.
Am stat amundoi pentru cateva clipe privindu.ne atent unul pe celalalt, parea infometat, speriat.dar intr.un fel foarte periculos.
La un moment dat el a sarit pe geam cu ghearele lui ascutite lasand urme adanci pe pervaz si scotand un urlet puternic.
Am inceput sa tip si mi.am astupat urechile.
Imediat usa se deschide si parintii mei isi fac aparitia, mama luandu.ma in brate cat timp tata a speriat lupul cu o flacara...
Ce seara... Cu greu am putut adormii in noaptea aceea.

pareri? >:

9 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Admirabil! Fa-ti un blog!

| Ramo137 explică (pentru neutrino):

Mersi happy. nu imi fac blog ca n.as avea cititori din cate vad...

| T0T a răspuns:

Este ceva ca majoritatea poveștilor de pe wattpad, dar continuă, e un hobby frumos.

| T0T a răspuns (pentru T0T):

App eu când scriu ceva scriu din pasiune, nu că ar ieși ceva foarte frumos, și cineva care scrie din pasiune nu va considera niciodată că este un timp pierdut. Dacă nu e din pasiune, într-adevăr mai bine nu îți mai pierzi timpul.

| OldSoul a răspuns:

Daca tu vrei sa o scrii, scrii-o, nu tine cont de parerile altora, oricum nu ai nimic de pierdut daca o scrii.

| Ramo137 explică (pentru OldSoul):

Timp, pierd timp aiurea..ms oricum de raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e cine stie ce (ca sa nu zic mai mult), dar intotdeauna merita sa scrii, pentru ca asa inveti sa te exprimi si cu timpul o sa progresezi.

| Ramo137 explică (pentru anonim_4396):

E doar primul capitol... normal ca mai incolo incepe marea aventura si actiune. :3 mersi de raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei, poți evolua. Încearcă totuși să acorzi mai multă atenție gramaticii.