| Anna_Anna_1989 a întrebat:

Am intrat la profil turism si alimentatie si nu stiu ce materi o sa am si ce caiete imi trebuie....Help sad

Răspuns Câştigător
| basick a răspuns:

Buna si eu sunt pe profil turism si alimentatie dar filiera este gastronomie adica eu ma ocup mai mult cu bucatariea dar daca tu esti la turism o sa te ocupi cu primirea clientilor ceva pe la bar in general prin salon sau agent de turism adica sa le arati turistilor obiectivele turistice din zona ai mai multe avanatje la turism decat unde sunt eu la gastronomie dar e frumos si unde sunt eu ca e mancare multalaughing..In schimb ca materii ai romana engleza franceza mate fizica chimie biologie geografie tic module in afara de desen si muzica dai teza la mate romana si engleza,, la engleza dai teza pana in clasa a Xa si in a XIa dai la economie, bac dai la romana mate si geografie.Caiete iti trebuie de romana si matematica nu mai sunt altele care sa iti trebuiasca dar la module ai de facut multe foi la portofoliu. sper ca te-am ajutat succes la scoala. P.S (funda :d :p)

4 răspunsuri:
| Joker11 a răspuns:

Eista google. big grin

| Cumintzel a răspuns:

Module,matematica,romana,fizica,chimie,biologie,geografie,tic,franceza,engleza,sport,logica si celelate materii obijnuite..istorie.

| alexutzu1981 a răspuns:

Dar de ce te stresezi? Foarte putini profi incep sa predea inca de la prima ora. De regula prima data va explica fiecare cum stau treburile, ce pretentii au de la voi, practic o mica acomodare. Caietele cele mai uzuale sunt cele de mate(cu patratele) si cele de romana(cu linii orizontale). Poti sa cumperi inca de pe acum cate 10 din fiecare ca oricum le consumi pe parcurs pe toate. In fiecare zi iei la tine cateva caiete, ex. 2 de mate, 2 de romana si vezi atunci pe loc care iti va fi de folos la fiecare materie. La materiile importante este recomandat sa ai caiete studentesti pentru ca iti va fi mai usor sa inveti pentru teze. Una este sa cauti prin 3 caiete mici ca sa inveti pentru o teza si alta este sa ai totul intr-un caiet studentesc.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Pentru clasele 9-10 vezi Anexa 5 OMECT 5723/23.12.2003 de la linkul :
www.edu.ro/index.php?module=uploads&func=download&fileId=4653

http://www.edu.ro/index.php/articles/6459

Pentru clasele 11-12 vezi şi ANEXA 4 la OMECI nr. 3412/16.III.2009 de la linkul :
http://eprofu.ro/tehnic/cadru-superior-tehnologica/

Toate cele bune.