Am nevoie de un nume de ucigas ca : Jack The Ripper, Zodiac Killer.
Nu am nevoie de nume de familie sau prenume
Daca ai putea spune mai multe despre criminal ar fi perfect. Chemam popa si in 10 minute il si botezam.
Pai, el trimite arme la oameni si îi pune sa omoare pe cine vrea, victima trebuie sa moara dintr-un singur glont, daca nu uicasul va veni si il v-a omori pe acel om.
Tu te avânţi să scrii cărţi înainte de a învăţa să scrii ca la carte? Scrii "îl v-a omorî", în loc de "îl va omorî"?
Daca ai fi citit pana acum literatura, poate vei fi stiut ca nici un autor nu e perfect, fiecare autor are greșeli in fiecare carte, greșeli de exprimare si de ortografie, nu este asa grav. Esti genul ala de persoana care atunci cand aude "care l am văzut" nu se abține sa nu spuna persoanei "pe care" este un tip de om, ca in piesele lui Caragiale. Poate vei mai studia putin si vei ajunge la superba concluzie ca o greșeală de gramatica nu trebuie judecata cu un comentariu ca al tău. Inițiativa de a scrie o carte la asa vârstă, si in caz ca nu ii stii cartea, este direct in engleza scrisa si este superba, este ceva bun. Keep going, Vladut, si sa zic intr o maniera mai buna ce a zis acest Domn Sabin, sa recitești propoziția duoa ce ai scris o, sa te lipsești de asa PERSONALITĂȚI ale limbii si literaturii romane.